ПРОРОЧЕСТВА ЗА НОВОТО ВРЕМЕ - част 3 в брой 51

ПРОРОЧЕСТВА ЗА НОВОТО ВРЕМЕ - част 3
Категория: Пророчества

Казва Христос: „Да не се смущава сърцето ви!”.  И аз казвам: Не се смущавайте! В света ще станат чудни неща.

Из беседите на Учителя
пророчества на новото време - част 2

***

Братята на Любовта ще дойдат между славяните. Ще слязат 8000 души – праотци на човечеството. Те ще са светещи хора. Ще управляват Земята. При тях ние сме като животни.

Праотците, които идат на Земята, ще се вселят в готови души. Праотците не са участвали в грехопадението. Те са хора, за които е казано: „Бог го направи по Свой образ и подобие.”. А пък хората на Земята са тези, за които е казано: „Бог създаде Адам от пръст.”.

***

Млади и стари, всички са длъжни да разрешат задачите си чрез великата Божия Любов. Пред вас се открива велико бъдеще. Земята влиза в нови условия, които вие не можете да си представите. Иде новото в света – нови условия, нов живот. Бъдете готови за новите условия!

***

Казвам: сега именно трябва да се внесат Божествената Правда и Вяра в света. Божествената Правда иде за пръв път на Земята.

Голяма топлина и Светлина идват на света. Те са Божествената енергия, сила, която ще стопи и просвети човешките сърца и умове.

***

Човечеството се намира в навечерието на една нова епоха, но докато светът не се пречисти, не мине през огън, тази епоха няма да дойде. И докато Божественият огън не дойде в човека, той не може да започне новия живот.

***

Ако човек трябва да се роди, за да умре, жалко нещо е той. Не, човек е дошъл за нещо велико в живота си! Колкото малка да е неговата мисия, тя е велика. Може ли всеки човек да изпълни мисията си както трябва, светът ще се поправи.

***

Идеята за братството иде! Земята ще стане място за благословение. Това ще стане скоро. Но докато дойде то, хората ще минат през големи страдания, които ще пробудят съзнанието им.

***

Ние с молитва и мисъл можем да изменим посоката на събитията, можем да изменим събитията. Ето защо трябва да работим с молитва и мисъл.

***

Бъдете тихи и спокойни и знайте, че времето, през което сега живеете, е най-доброто. Вие ще гледате да придобиете духовно богатство, да бъдете силни духом.

***

Бог казва на Израиля: „Търсете Ме, докато съм близо!”.Това значи: Търсете Бога, докато още не е закоравяло сърцето ви, докато съзнанието ви не се е помрачило.

***

Иде вълната на шестата раса, за която всички трябва да сте готови. Членовете й ще бъдат преход между човеци и ангели. Тя е расата на Любовта, която ще въдвори Царството Божие на Земята. Общо братство ще се създаде по целия свят.

Иде ново Небе и нова Земя. Общо братство ще се създаде по целия свят! иде новата култура! Иде Божественото в света!

***

В бъдеще всички голи хълмове ще бъдат насадени с плодни дървета. Залесяването, вместо с декоративни растения, трябва да става с плодни дървета.

следва

Статията е прочетена 2832 пъти
Назад към брой 51Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024