Необработеният розов кварц елиминира екранното облъчване в брой 20

Необработеният розов кварц елиминира екранното облъчване
Категория: Минералотерапия

Работата на хипофизата се активира със сардоникс

Минералотерапевтът Иван Митев се занимава вече 20 години с научна минералотерапия и с изучаване на хилядолетния опит в тази посока. Запознат е и с технологията за приготвяне на минерални елексири за преодоляване на много здравословни проблеми. В най-новата си книга „100% здраве с вода и кристали” представя информационното въздействие на водата с минерали, което ще донесе здраве и радост на много хора.

Възможностите на водата да подрежда молекулите си по определен начин, казва Иван Митев, под въздействието на вибрационно (морфично) поле са установени още през 997 г. от Абу Рейхан Бируни, един от големите енциклопедисти на Средния изток по онова време. Съвременната наука от своя страна установи, че вода, подложена под въздействието на информационното поле, което създават някои минерали, притежава несравнимо с никое друго по мощност лечебно въздействие. То може за миг да преобрази физическия и емоционалния статус на всеки човек. Но основният съвет е да се започне с контролирането и пречистването на мислите, което е едно от най-трудните неща на този свят. Най-краткият път обаче за коригиране на променените ни вибрационни честоти, довели до болестотворна промяна на целия ни химизъм, в т.ч и този на кръвта, е чрез структурирана с минерали вода. Това е един от най-ефикасните начини за възвръщане на добрата физическа и психологическа кондиция.

Много е важно да се внимава с избора на минералите, съветва Митев. Цветът на доста от предлаганите в момента в България се интензифицира с цианиди, които се отлагат в стуктурата на минерала. В тази област у нас се вихрят много шарлатани, което причинява и много опасни последствия. Страната ни е удавена от ментета. За да имат лечебно действие, минералите трябва да отговарят на определени условия, да са сертифицирани в лаборатории, но в България такива няма. Минералите, които Иван Митев предлага за лечебни цели, са минали през лабораториите на Немския институт за контрол на терапевтичните средства. Всеки един от тях е маркиран със специален знак в документа за доставянето му.

 

Някои от предложенията за лечение с минерали на Иван Митев:

- Късче самородно, природно сребро от Хартенщайн със 100% чистота, без милиграм какъвто и да е друг примес се поставя във вода, която след определено време се превръща в структурирана, светена. Тя предпазва от всякакви външни негативни въздействия и премахва придобитото вече по различни начини напрежение.

- Със структурираната с огнен опал водасе постига радост от живота, ентусиазъм, весело настроение, прилив на идеи и сили за осъществяването им. Защитава се аурата, създава се хармоничен енергиен баланс в жилището.

- С ахатовата плочка се въдейства за защита, стабилност, закрила, духовно съсредоточаване, елиминиране на магнитни интервенции от всякакъв характер. Подпомага се храносмилането. Влияе добре върху отделителната и половата система. Засилва кръвообращението, подобрява състоянието на кожата и очите, подпомага регенерацията на целия организъм, както и растежа при децата.

- С вода, структурираната с диамант - най-силния от всички познати до днес близо 4000 минерала се постига освобождаване от притеснения, справяне с всякакви конфликти и проблеми, очистване на вътрешните органи и кръвоносните съдове. Подпомага работата на мозъка, нервите, на всички жлези, бързо възстановява организма. Диамантът е най-добрият минерал за постигане на яснота на съзнанието.

- С гранатов кристал се структурира вода, с която се въздейства за усилване на съпротивителните сили, на волята, смелостта. Преодоляват се кризи, умора, слабост, изтощение. Подпомага сексуалността, потентността, мускулната сила, обмяната на веществата, кръвообращението и оросяването, качеството на кръвта. Засилва се имунната система.

- Нефритената възглавничка на Авицена е най-доброто средство за мигновено повлияване върху кръвното налягане. Използването й задължително се комбинира с клиноптилолит, който вече се предлага с търговското име клиновит. Но той трябва да бъде термично обработен при точно определена температура. В противен случай порите, в които се намират калиевите и натриевите йони, губят проходимостта си или пък се разрушават.

- С късче терциерен кехлибар се приготвя най-старото лекарство на планетата - еликсир, който се използва при всякакви дихателни проблеми, включително при астма, алергии, чести инфекции на гърлото и т.н. Действието му е познато отпреди 6000 години. Като имуностимулатор няма равен на себе си.

- Клиновитъте обявен за минерал на 20-ти век заради граничещите му с вълшебство качества. С него се йонизира вода, която може да се пие от всеки. Изчиства токсините, повлиява благоприятно нервната, отделителната и храносмилателната система. Осигурява нормален сън, премахва потенето, треперенето и всякакви други последствия от наличието на подсъзнателно напрежение. Регулира количеството на свободните радикали в организма.

- Плочката от лабрадор е най-доброто средство при проблеми на костната система, артрит, шипове, ставни заболявания, невралгични болки, радикулит, дископатия, изтръпване на крайниците, болки в мускулите, нарушено кръвообращение. За болки в кръста се масажира основата на опашната кост. За три дни болката изчезва. Този масаж дори увеличава човешкия ръст с няколко сантиметра.

- Зелената родопска глина е изключително ефикасно средство при трудноподдаващи се на лечение с медикаменти кожни проблеми – алергии, акне, екземи, псориазис и други подобни. Способства за бързо възстановяване на косата.

- С плочката от планински кристал за очи при правилно ползване при различни очни проблеми може да се подобри зрението.

- С южноамериканския минерал „Очите на Андите” бързо и трайно се елиминира напрегнатост, главоболие, проблеми с равновесието.

- Розовият кварц за деца е най-добрият минерал за въздействие при напрегната нервна система в детска възраст.

- Необработеният розов кварц служи за елиминиране на екранно облъчване. Задължителен за тези, които ползват компютър в дома или работата.

- Малкият кристален череп от Рио Гранде до Сул, Бразилия, се използва за развиване на интуицията и получаване отговори на въпроси, които ни интересуват. Той е и най-доброто средство за защита на дома от зли помисли и магии, отрицателни магнитни интервенции.

- Енергийният лъч от минерал служи за възстановяване на хармоничното движение на енергията по тялото. Неговият вид се определя индивидуално. Практикуваната с него терапия по 7 минути на ден за кратко време повлиява изключително добре върху проблеми на сърцето, панкреаса, щитовидната жлеза и много други.

- Енергийната пръчица от сардоникс регулира енергията в организма и ускорява оздравителните процеси.Взета в ръката, тя започва да трепти с определена честота. При контакт с тялото в посочените зони импулсите й активират работата на хипофизата, която въздейства върху състоянието на всички останали жлези, а чрез тях и на вътрешните органи, нервната система и химическия състав на кръвта.

- За болки в коленете може да се използва шива лингам и орегонски базалт. Причината може да е нарушеният алкално-киселинен баланс на организма.

Статията е прочетена 4924 пъти
Назад към брой 20Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024