Предстоящи събития

Покана

На 30 октомври 2017 г. (понеделник) от 18.30 ч. в гр. София, в залата на Народночиталище "Славянска беседа" (ул. "Г. С. Раковски" №127, ет. 2) ще бъде представена най-новата книга на ИК "Новата цивилизация" - "БЪЛГАРИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ", с автор проф. Евгений Сачев.

Книгата ще бъде представена от акад. Атанас Панчев - директор на издателството.

Поканват се всички ценители на българската история, дух и култура.

Вход свободен

Покана

На 6 октомври 2017 г. (петък) от 18.00 ч. в гр. Бургас в залата на Регионална библиотека "Пейо К. Яворов" (ул. „Булаир“ №10) ще бъде представена най-новата книга на ИК "Новата цивилизация" –

"БЪЛГАРИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ", с автор проф. Евгений Сачев.

Изданието ще бъде представено от акад. Атанас Панчев - директор на издателството.

Поканват се всички ценители на българската история, дух и култура.

Вход свободен

Вестник „Квантов преход” вече и във Facebook!

Приятели, Новият тип общуване, провокиран от съвременните технологии, не подмина и нас. Вече можем да ви се похвалим, че имаме страница в най-голямата световна социална мрежа - Facebook. Там можете да разберете темите от новия брой на вестника, можете да направите коментар, оценка или да ни предложите вашите идеи за изданието. Посетете ни на адрес Vestnik Kvantov prehod, а на страницата на издателството Novata-civilizacya можете да разберете кои са новите заглавия, които издаваме, както и любопитни факти, свързани с нашите инициативи за по-добър и смислен живот.
Очакваме Ви!

Оля ОБРЕЙКОВА
Редакцията на в. „Квантов преход”

вестник Квантов преход 2011 - 2017