Предстоящи събития

На 21 ноември 2019 г. (четвъртък) в Столична библиотека на площад "Славейков" от 18.00 часа в зала "Вяра", по случай Деня на християнското семейство ще се състои представянето на книгата "Сакрално: чудесата близо до нас" - с автор Мариана Праматарова.
Авторката е доктор по културно-историческо наследство. Пише поезия, публицистика и проза. В книгата "Сакрално: чудесата близо до нас" са представени православни манастири и светци, места с чудодейни мощи, лечебни води и чудотворни икони, които се намират близо до нас - в България, Гърция, Румъния, Северна Македония, Турция и на Балканите. 
Мариана е автор на над десет книги, към които има голям интерес. 

Заповядайте на представянето! 

Входът е свободен!

Вестник „Квантов преход” вече и във Facebook!

Приятели, Новият тип общуване, провокиран от съвременните технологии, не подмина и нас. Вече можем да ви се похвалим, че имаме страница в най-голямата световна социална мрежа - Facebook. Там можете да разберете темите от новия брой на вестника, можете да направите коментар, оценка или да ни предложите вашите идеи за изданието. Посетете ни на адрес Vestnik Kvantov prehod, а на страницата на издателството Novata-civilizacya можете да разберете кои са новите заглавия, които издаваме, както и любопитни факти, свързани с нашите инициативи за по-добър и смислен живот.
Очакваме Ви!

Оля ОБРЕЙКОВА
Редакцията на в. „Квантов преход”

вестник Квантов преход 2011 - 2019