За екологичното състояние на българската земя-хранителка в брой 119

За екологичното състояние на българската земя-хранителка
Категория: Екология, здраве

За екологичното състояние на българската земя-хранителка и прогноза за следващите години за физически, душевни и духовни изпитания на разумното човечество по пътя на  съзнателната еволюция

Моите лични наблюдения върху перспективата за реколта от някои необходими за оцеляването на духовно ориентираните личности, особено на вегетарианците и веганите в България, като първопроходци на шестата раса, са :

- перспективи за получаване на необходимата и достатъчна реколта от четирите Христови храни, дадени ни от гениалния архитект и творец на Майката Земя и получавани чрез безлюдни технологии/ без принципна намеса на човека в сложните биофизикохимични процеси, а само като фасилатор, облекчаващ и спомагащ получаване на крайния продукт за лични цели без да вреди на: пшеницата и особено лимеца, са сравнително добре запазени, но ще видим какъв ще бъде крайният резултат от получената реколта, необходим за задоволяване на нуждите на населението, който ще зависи и от добре планираната съзнателно водена климатична война срещу българския народ. Търгашки ориентираните производители продават нашето родно про-

изводство, специално получено за специфичните биоенергоинформационни нужди на българския народ на по-високи цени зад граница, а ние ядем хляб от пшеница за камили, защото така е по- печелившо за търсачите на максимална печалба.

- гроздето е унищожено още от сланите, с малка вероятност за плододаване, но изизскващо големи разходи на труд и капитални вложения, за да запазим уникалните български растителните ресурси за бъдещите поколения.

- различните видове ядки, получавани от високи дървета и благоприятстващи духовното развитие на човека, са силно увредени. Ореховите дървета са с унищожителни леторасли, без плодове или с намалено плододаване, с опасност от загуба на самите дървета, ако не се вземат съзнателни и безкористни мерки, за да се запази растителният вид. Бадемите са проблемни в оцеляването на дърветата, особено на новите насаждения. Лешниците

- цъфтяха добере и бяха добра паша за пчелите в тази объркана година, вързаха, но дали ще дадат плод - вече от години е неизвестно, поради вредители.

- плодови дървета като всички видове череши, вишни, ябълки, сливи, дюли са унищожени от термични, биохимични, градушки и други човешки и природни фактори, с необикновена сила за нашите нормални условия.

* * *

Геополитическата картина на планетата Земя се характеризира с континентални суши, глад, повсеместно преселение на огромни маси хора от различните континенти, с различни религии и ниво на социално развитие и култура, което ще доведе до изтребителни войни.

Човешките малоумства, като гмо и неестествени излъчвания във високите честоти, близки до излъчванията на човешкия мозък, са вредни за всички биологични обекти, включително и човек, се отразяват пагубно живота на земята.

* * *

Тоталното замърсяване на хидросферата ще ни принуди да приложим

съвременните методи за пречистване, витализиране и енергизиране на водата, както за нуждите на човека, така и за растенията и животните, което се решава от постиженията на „ прецизното земеделие”, където с компютри се контролират и осигуряват всичките оптимални условия на живота .

Изходът:

- чрез прилагане постиженията на квантовата физика за осмисляне на същността на хармоничния човек като квантов войн, който е овладял и самоконтролирал своя персонален квантов биокомпютър и е станал чрез смирение, кроткост и страдание неуязвим и самодостатъчен по пътя на своята съзнателна еволюция.

- внедряване в медицината на възможностите на квантовите компютри за диагностика и биорезонансно лечение и съзнателно освобождаване от десетките хилядите вредни за здравето-вируси, бактерии, червеи и други материални и вълнови паразити, които замърсяват вътрешната ни матерална среда и ни обременяват биоенергоинформационно.

- осигуряване на бъдещите ни поколения на хармонична природна среда

- създаване на рай на земята и защита на представителите на разумния човешки род от войнстващата простащина на самозабравилите се почитатели на златния телец от нехуманни действия, целящи постигане на 500 милионно население на земята.

Статията е прочетена 976 пъти
Назад към брой 119Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024