„Сън”: Предрече ли Ванга Брекзит?! в брой 117

„Сън”: Предрече ли Ванга Брекзит?!
Категория: Сърцето, душата

Таблоидът свързва предсказанията на пророчицата, че до края на 2016 г. ЕС ще се разпадне, с историческия вот на великобританците

Възможно ли е Баба Ванга, за която има сведения, че е предрекла атентата на 9 септември, бедствието с цунамито през 2004 г. и бежанската криза, да е видяла в бъдещето и излизането на Великобритания от ЕС?

Този въпрос задава британският таблоид „Сън” след историческия вот на британците. Изданието нарича пророчицата, която почина през 1996 г. - Балканския Нострадамус.

Според баба Ванга Европа ще престане да съществува до края на 2016 г., пише „Сън” и допълва, че според пророчицата континентът ще се изпразни и ще се превърне в пустош, лишена от почти всякаква форма на живот.

Вярващи в предсказанията на Ванга се тревожат, че излизането на Великобритания от ЕС може да бъде повод за война на континента, информира изданието.

Таблоидът припомня, че преди смъртта си пророчицата е предвидила голямо ислямска война, което може да се свърже с терористичните атаки и заплахите от страна на групировката „Ислямска държава”.

Потребители в социалната мрежа „Туитър” също свързаха българската пророчица с Брекзит.

Статията е прочетена 1799 пъти
Назад към брой 117Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024