За произхода на Първия човек на Кремъл в брой 102

За произхода  на Първия човек  на Кремъл
Категория: Сърцето, душата

Има много теории, но всички те започват от 1917 година. Къде и какъв е бил родът на Владимир Путин преди годината на руската болшевишка революция?

Дядото на Владимир Путин, Спиридон, излиза на историческата сцена по време на Руската революция през 1917-а година.

След червения октомври той е работил като личен готвач на Владимир Илич Ленин, след това на съпругата му Надежда Крупская, а към края на двадесетте години и като готвач на Йосиф Сталин. По – късно е работил в къщата, която принадлежала на Московския комитет на комунистическата партия на СССР, твърди неговият племенник, който често ходел там заедно с него.

Въпреки това, преди Спиридон Путин, за когото по времето преди революцията знаем само, че е роден през 1879 г. и се предполага, че е от Тверска област, която уж е напуснал на 15 години, за да се премести в Санкт Петербург и да стане готвач, няма нито една забелязана личност под това име никъде на територията на цялата Руска империя.Никой не знае кои са му родителите, къде са родени, с какво са се занимавали, как са се наричали. Фамилия Путин е пълна мистерия! Звучи невероятно, че президентът на най-голямата държава в света и една от най-мощните световни сили не знае кой е бил прадядо му, но колкото и да звучи странно, вярно е!

Статията е прочетена 652 пъти
Назад към брой 102Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024