Непорочното зачатие отново възможно в брой 99

Непорочното зачатие отново възможно
Категория: Сърцето, душата

Непорочното зачатие отново възможно чрез сливането с енергията на Богинята-Майка в пещерата “Утроба” край Кърджали 

Само след 3-4 години оттук ще стартира новият еволюционен цикъл на тоталното обновление

От две години руснакът Володя Овсянников се прочу в страната ни като жрецът на пещерата “Утроба” край Кърджали. До този момент го довежда една коренна промяна в живота му, когато е бил на Христова възраст. На  33 години животът му се променя изцяло.До тогава е бил като всички други млади хора. Имал е възможност да уреди живота си в комфорт и доволство. Роден е на 23 юли 1972 г. в руския град Калуга. Има икономическо и юридическо образование. Израства в семейство на милиционери, затова продължава семейната традиция и работи в правоохранителни служби. По-късно става съветник по сигурността на покойния вече руски патриарх Алексий Втори. Служи известно време и в православен руски храм. Но една командирова до Индия изиграва решаваща роля  в  живота му.Там се среща  с някои духовни учители, като Сай Баба, а в Тибет и с Далай Лама. В тибетските манастири получава монашеско посвещение, научава техники за вътрешно развитие и усъвършенстване. Спира да яде месо, да пуши и да пие. Тибетски монаси му подаряват дървен жезъл, гравиран с тайнствени писмена. От тях разбира, че светът е сътворен на енергийно ниво в четири пещери-утроби - едната в Алтай, втората в Хималаите, третата в Южна Америка, а четвъртата в България - Утробата край Кърджали. През лятото на 2012 години я посещава за пръв път, след което спи непробудно 12 часа, усеща огромен прилив на енергия и едно навлизане в чистото духовно състояние, в което се движиш радостно, свободно, естествено без всякакво его и съпротива под водителството на Водителя, на Духа, в човека. А стигайки до единението с него, според Володя, човекът вече заживява в новото, бъдещото измерение. Когато Владимир разбира, че подареният му от тибетските монаси жезъл точно съвпада с малката ниша в дъното на пещерата, усеща призванието си да открие и  възстанови древните ритуали на траките, свързани с някои посвещения, регулации на енергиите, свръхестествени способности, като телепатия, биолокация, телепортация и др.

Човекът от бъдещето ще живее за другите, така и целият свят ще работи за него

- Влади, как и откъде тръгна твоят път към духовната трансформация?
- Той просто се случва в един момент, когато условията за него се изпълнят. При мен този процес започна преди 15 години, когато бях на 25. Постепенно постигнах така важната за духовното развитие непривързаност, която означава да си готов във всеки един момент да си тръгнеш от този свят. Това е състоянието на пълната духовна свобода, което е едно нечовешко състояние, в сравнение с днешното разбиране за това да бъдеш човек.  Ставаш човекът от бъдещето.Това е едно неутрално пространство, в което всички са обединени, ти си част от всеки един и изпитваш желание да помагаш. В един момент престанах да пия, да пуша, да ям месо, да ругая, започнах да променям вътрешния си свят. Тогава се променя целият ти живот. Можеш да живееш с един чай и 100 грама зеле на ден, защото събудената ти духовна енергия те захранва с всичко необходимо. А след година-две, когато напълно се слея с Духа в мен,  навярно ще престана изобщо да се храня. Чистите енергии на въздуха, водата, на слънцето ще ми бъдат съвсем достатъчни.

- Често ти казват, че не приличаш на монах…
- Да, и аз им отговарям, че съм монахът от бъдещето. А той няма желания, при него нещата се случват естествено, от само себе си. Той не иска да си почива, да тръгва на някъде, просто му се случва, каквото трябва. Дори не се уморявам, но ако все пак това се случи понякога, успявам за много кратко време да преодолея умората, достатъчно е да приема, да се слея с чистата майчина енергия на земята, която е навсякъде. Човекът от бъдещето ще живее за другите и така целият свят ще бъде в услуга на всеки един отделен човек.

- Кои са първите стъпки към този нов свят на съзидание?
- Най-основната първа стъпка е хората да променят мисленето си, след което и принципите си, храненето, езика, действията си…

- А как си обясняваш това, че един човек, като теб, от друга страна е осъзнато привързан към пещерата “Утроба” повече, отколкото нас, които сме толкова близо до нея?
- Това си има своето генетично обяснение. Когато си част от нещо, то не ти прави голямо впечатление. Но, когато го откриеш като нещо ново за теб, то те привлича с пълна сила. Така стана и при мен – енергията на живота в тази пещера ме покори изцяло.

- Твърдиш, че в Пещерата, съдържаща енергията на живота, може и сега, както някога при траките, да се извършва непорочното зачатие, като това при Дева Мария…
- Да, дори вече ме питат някои жени, които не могат да забременеят или пък няма от кого, как това може да стане. Първо ги питам дали могат да променят себе си изцяло – да променят и изчистят мислите си, да се откажат от развлеченията, от храната, която са яли досега, да живеят природосъобразно, да консумират само натурални, екологично чисти храни и минерални води, да живеят като монахини за една година. И едва тогава можем да говорим за сливане с енергията на Майката в Пещерата.

- Значи едва тогава силното желание и силната мисъл за рожба може да се материализира, да се случи чудото…
- Да. И това няма да е някакво чудо, а един сложен енергетично-химически процес, подобен на изкуственото оплождане на яйцеклетката. Електромагнитното поле на пещерата действа като светкавица-контакт между двете енергии Ин /женска/ и мъжката /Ян/, които са в нас. Така се стига и до оплождането в жената.

- Как си обясняваш силното въздействие на Пещерата?
- Вибрациите, които създава скалната ниша, са същите като при зачатието и нашето раждане, когато се освобождава онзи чист витален импулс, задействащ деленето на клетките. В пещерата съществуват на енергийно ниво четирите елемента /земя, въздух, огън, вода/ и като прибавим петия елемент - човека, разума, етера, Диханието, се получава така жадуваното от нас единение, равновесие. Това е като да живееш  в Истината, което означава да си в състояние на вътрешна радост от живота, чийто смисъл чувстваш, разбираш в пълнота. Да знаеш, че можеш да навлезеш в света на хармонията, свободата, красотата, мъдростта.

- Бил си и на Татул, предполагаемото светилище на Орфей, какво необичайно откри там?
- Най-интересното, което приех като информация там, е това, че голямата ниша в основата му няма погребално значение, а в нея е имало механизъм за телепортация.

- А каква най-важна информация прие засвета, за страната ни, в пещерата “Утроба”?
- Тъй като вибрациите на земята все повече се засилват, тук енергията също ще генерира по-голям интензитет, особено по време на равноденствието и слънцестоенето. Освен това, геомагнитната решетка на земята постоянно се движи, но след 3-4 години тя ще се фокусира точно в Утробата и точно оттук могат да се отключат процесите на тоталното обновление. Това, естествено ще съдейства България да разкрие целия си огромен потенциал, да  стане най-хармоничното място на света, без големи катаклизми и с  много ускорена еволюция.Така тя ще стане една развита страна и ще заеме своето полагащо й се място в Европа и в света. За това съдя и от наблюденията си за дължината на светлинния лъч, извършващ оплождането в Пещерата. Установих, че в един и същи ден всяка следваща година стига до все по-далече. Това, навярно, е от промяната на климатичните условия, но е и един добър знак за завършване на настоящия еволюционен цикъл.Затова можем да възприемаме Утробата като важен знак-символ за прехода към времето на мира и радостта, към раждането на новите, истинските деца на земята – носещи и изразяващи великия български дух навсякъде по света.

Интервюто взе: Лияна Фероли

Статията е прочетена 1054 пъти
Назад към брой 99Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024