2012 година ОГНЕНАТА „ЖЕТВА” ЗАПОЧВА в брой 11

2012 година ОГНЕНАТА „ЖЕТВА” ЗАПОЧВА
Категория: Сърцето, душата
От 21 май започва подготовката за преминаване в четвъртото измерение. Очакват се много странни неща
Разговор с Красимир Куртев – Алеф
Красимир Куртев – Алеф е известен експерт в метафизичното, езотеричното ясновидство. Занимава се с минералотерапия, билколечение, аромотерапия, акупрексура, тълкува аурата, засилва вътрешния потенциал с древни мистични методи. Чрез библейския ключ на Соломон сбъдва желания и събития. Предсказва чрез „Огледалната книга”. Освен това е и тибетски Фънг Шуи кристал мастер - литотерапевт.

- Г-н Куртев, по всичко личи, че идва отдавна предсказаната от Христос „жетва”. И че вече трябва да се раздели „плявата” от „житото”. Предрекохте и наближаващи жестоко високи температури. Огнена „жетва” ли ще бъде това”?
- Да, определено идва Часът на жетвата. Тази цивилизация е пред прага на заличаването си. Нивото на духовния погром е толкова високо, че вече напълно се припокрива с неговото описание в Светите писания. Содом е САЩ, а Гомор е в Гърция и Кипър. Вавилон или Вавилонската блудница е Европейският съюз. При вникване в описанието на Вавилонската кула, в нейните етажи може да се открие броят на страните-членки в ЕС.
Днешната трансформация е необходима и поради това, че заедно с покачването на населението на планетата ни, правопропорционално се изчерпват и земните ресурси. Така чрез отсяването на житото от плявата, вече след прехода Земята и хората ще са съвсем други. И въпреки че, както казва Библията, „днешните небе и земя са натрупани за огън, пазени до деня на страшния съд и погибелта на нечестивите човеци”, няма място за паника. И без друго никой не може да победи времето. Пък и то е една доста относителна категория, както се казва във 2 Петрово 3:7,8: ”…за Господа един ден е като хиляда години, и хиляда години като един ден”.

- Библията говори (Откр.11:11), че Преходът ще продължи 3,5 дни, след което в оцелелите хора ще влезе жизнено дишане от Бога. Това вид извеждане от кома, ступор или нещо друго ще бъде? И на каква цена?
- Според тринадесетия старейшина на маите Дон Алехандро, човеците трябва да се подготвят за идването на новото време. В един древен санскритски апокриф е казано, че слънцето ще залезе на запад и след около 10 минути (това число е особено важно) ще изгрее отново от запад. След което ще настъпи пълен мрак, който ще трае близо 30 часа, а не три дни. Хората не трябва да изпадат в паника, а, за да оцелеят, е нужно смирено да приемат това чудновато явление. Дават ни се последните 30 часа на размисъл за промяна на мисленето ни. В противен случай, много хора ще погинат от собствения си страх. Будните и осъзнатите за случващото се ще издържат с успех изпитанието и преживяването на нечуваното и несрещано досега събитие и състояние и ще преминат в четвъртото измерение. Останалите поетапно ще си отидат от различни вече познати катаклизми. Но Апокалипсисът не е нищо друго, освен духовен обрат.
Библията предупреждава за това в много от скрижалите си, както е и в Матей 4:15-18.

- В минало интервю казахте, че 13-те кристални черепа ще повторят 13-те календарни цикъла на маите. Те имат ли връзка с 13-те сфери на пространството и с Исус, наричан 13-ят? И как кореспондира 13 с наричаната от Щайнер 10-та, Божествена сфера, наричана още Антихтон?
- На този въпрос е даден чудесен отговор в книгата на Людмила Филипова „Антихонът на Данте”: „Флорентинска легенда разказва как в края на XVII век търговец на антична поезия с прякор Вергилий решил, че е открил математическа формула, по която може да се разшифрова „тайната на десетте“, скрита в „Божествена комедия” от Данте Алигиери. Няколко месеца преди да почине, търговецът записал откритата от него формула на последната страница на стар екземпляр от „Божествена комедия” и я депозирал в библиотека „Валичелияна”, на площад „Киеза нуова” в Рим. Формулата гласяла: 33+33+34=100 песни = 10х10; => 10 кръга x 10 сфери = 34 Ад + 33 Рай + 5 Чистилището; 28 = ≤ ≥ в движението; => 72 х 139 = 10 008; 8 → ∞ в 9 – 10 = -1 ∞ 10 = /+-/ 10 000 = 9 + 1 = /+-/ Антихтон”
Тази формула, за можещите да разчитат цифрите, дава отговор за много отминали, сегашни и бъдещи събития. А във връзката между числата 10 и 13 са кодирани четирите ъгъла или 4D, Четвъртото измерение, което плавно и в последователен ред вече навлиза. Двете числа са символ на великата симбиоза ЕТЕР=ЛЮБОВ. Иисус пък е осмото слънце във Вселената.

- Маите и днес вярват, че скритият им живот в паметта на 13-те черепа, отново може да се материализира.
- Според една легенда, магическото число 13, в комбинация с 20, контролира жизнения път на човека от рождението до смъртта. За нормалното развитие на живота и времето било необходимо свещеният и слънчевият календар да се обединят, да тръгнат едновременно от първия си ден и да се срещнат на изходната си точка.

- Да кажем нещо за прословутия пети елемент, възпят във фантастиката и във филмите. Кристалографията го нарича Етер-Любов, образуван от сливането на другите 4 елемента на кристалната решетка. Има ли връзка между него и Бозона Х (Божествената частица), която търсят в ЦЕРН?
- С отчаяния си и скъпоструващ опит да открие Бозона Х, познат като „Божествената частица”, която представлява петия елемент (Етер Любов), ЦЕРН предизвика Божия гняв с нарушеното от него магнитно поле.
Елементарните частици не са неизменни. Те могат да преминават една в друга, без да се съдържат една в друга. Така например, неутронът може да се превърне в протон, електрон и антинеутрон, но не представлява съвкупност от трите частици, те се пораждат в момента на превръщането. Според Аристотел, материята е непрекъсната, т.е. можем да делим един къс материя на все по-малки и по-малки парченца безкрай и пак няма да стигнем до зрънце материя, което да не може да се дели повече. Други пък, като Демокрит, твърдели, че всичко в зърнистата материя е изградено от голям брой различни по вид атоми.
Затова експериментът „First beam”, разработен от ЦЕРН чрез Големия адронен колайдер, по-известен със съкращението LHC (от Large Hadron Collider), който бе проектиран и финансиран от ЕС (Вавилонската блудница), отвори портите на взривовете, като този в Япония. Впоследствие ще има още множество земетресения, както и повишаване на радиацията. И двете явления вече са факт, въпреки че това е едва само началото на разрушителните процеси. Но разрушителите, за жалост, никога не са се съобразявали с предупрежденията в Свещените писания.

- Сега ставащите катаклизми (земетресения, торнада, цунамита и др.) част от Великата симбиоза и хармонизация ли са?
- Не, това са следствия от човешките деяния. Днешната цивилизация не прибавя нищо към вече изграденото, тя само граби, разрушава и нарушава природния баланс. Но всички сме допринесли за това изключително падение и ще си понесем заслуженото. (Лука /18:25). Защото по-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото „богат”, т.е. материален, да влезе в Божието царство.
Това, което предстои, обаче, може само да бъде полезно за човечеството. Няма нито една оцеляла цивилизация, която е достигнала своя апогей в материален план. Планетата Земя се пази зорко и няма да се допусне нейното разрушаване. Загине ли Земята, загиват вселените.

- Напоследък се появиха доста страховити прогнози за датата 21.05.
- На 21.05 няма да се случи нищо страшно, тогава започва подготовката за прехода в четвъртото измерение, който ще приключи на 21.12.2012 г. Но след тази дата ще се случват доста странни неща. Ще се появят и две нови, незнайни досега болести.

- Наскоро бяхте посочили инициалите на известен човек, оказа се Иван Славков-Батето, който щял да си отиде при странни и мистични обстоятелства. Какво повече може да кажете за това?
- Да, бях предсказал, че известна наша личност, посочих и неговите инициали, ще поеме към небитието през месец май. За жалост, Иван Славков – Батето, Бог да го помилва, си отиде от нас и с това загубихме една прекрасна харизматична личност. Той знаеше много за черните футболни и олимпийски каси по света. Клопката, която му постави Би Би Си, бе ясен знак, че вече е белязан. Тънката маркирана линия на мократа поръчка е следната: Двама „князе” от олимпийската ложа, дават карт бланш на представител от международния футболен съюз, той пък дава ход за мокра поръчка с изпълнител руски лекар. Схемата е аналогична с тази при папа Йоан Павел II. Познат почерк.

Въпросите зададе:
Статията е прочетена 4381 пъти
Назад към брой 11Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024