Добронамерен призив от Христо Танев в брой 96

Добронамерен призив от Христо Танев
Категория: Сърцето, душата

Христо Танев е председател на гражданско сдружение „ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ И ПРАВОСЛАВНИЯ СВЯТ“ СТАРА ЗАГОРА - БЪЛГАРИЯ

До
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ
Президент на Р България

Господин Президент,

На 18 август 1996 г. на свещените Седем рилски езера бяха изнесени седем необичайни лекции от екип изследователи на общество „ЗИЕЗИ КАНАЗ“. Първата лекция беше посветена на най-древния и точен т.нар. „ПРАБЪЛГАРСКИ КАЛЕНДАР“. Лекторите – астрономи, математици и историци, демонстрираха модел на големите и малки циклични времена с променяща се векторна скорост. Според откривателите, нашите предци са ползвали този ПРЕДПОТОПЕН КОСМИЧЕСКИ КАЛЕНДАР не само да отчетат отминалото време, но и да разчетат бъдещето. Историците потвърдиха с факти цикличната последователност от фазите на общочовешката еволюция и инволюция. Още тогава бе оповестена т.нар. „СРЕДА НА ВРЕМЕНАТА“, като беше визирана и годината на предречената ГОЛЯМА ПРОМЯНА.

Оказва се, че разделителната година е 2002 в часа на лятното слънцестоене! Изтъкнат беше и преходният период на т.нар. „ЧЕТИРИ СЕДМИЦИ“! Това са фазите на най-трудното, но неотменимо БЪЛГАРСКО ПРОБУЖДАНЕ, обхващащо годините от 1988 до 1994; от 1995 до 2001; от 2002 до 2009; от 2010 до 2016.

Още по-впечатляваща беше последвалата лекция, в която на базата на оригинален метод посветените ни изследователи бяха направили анализ на всички известни древни и съвременни сетивни и библейски предречености и пророчества. От тях се разбра на какви изпитания ще бъдат подложени българите през този 28-годишен период! Тогава те бяха назовани с характеристиките си, на които слушателите, присъствали на тази лекция не повярваха. Не повярваха и предупредените „демократични“ институции през какво „ходене по мъките“ ще премине народът ни. Единствено папа Йоан-Павел Втори „може би“ е реагирал на изпратеното до него послание. В него наши добронамерени духовни наставници го предупредиха, че изкуствено активираният „БАЛКАНСКИ БАРУТЕН ПОГРЕБ“, както и натовските бомбардировки срещу православна Сърбия, ще имат пагубен ефект за всички! И чудото стана! На 77-ия ден евроатлантическото варварство спря!!!

Не спряха обаче задкулисните вавилонски амбиции за обсебване на света чрез пълната ликвидация на ортодоксалното християнство. И както в миналото, така и сега тази извратена обреченост се ръководи от инкубаторно отгледани политически и икономически наемници, от „горни“ и „долни“, „леви“ и „десни“ мазохисти. Най-впечатляващото доказателство за позорната двойнственост на католическия и ислямския свят са техните монархо-религиозни йерархии от самодоказали се  марионетни богоборци!

Има ли съмнения, че на тези старозаветни йерархии се дължи кървящото статукво на този нещастен свят? И на какво се дължи тази многовековна параноя да се подстрекават всякакви тероризми и войни срещу православния свят и най-вече срещу Русия?!? Тази установена диагноза има ли нещо общо с Новия завет или с Корана?!? И познахте!!!

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,

Затрогващо беше Вашето признание за сторената от предците ни „ГИГАНТСКА КРАЧКА“ за Съединението на България, въпреки менторската роля на сателитните „ВЕЛИКИ“ СИЛИ. Подвигът, извършен преди 129 години, се налага отново да го повторим! Само така можем като православни християни да изпълним мисията си, за която като народ сме „подготвяни от хилядолетия“! У нас, българите, е търсеното „ВЕЛИКО НЕИЗВЕСТНО“, което вече е известно!!! Така че „цивилизованата“ Европа няма нужда да прави нов „Берлински конгрес“, за да подменя генетичния фон на тази ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ, наречена България.

Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ, в Историята на света са описани всички васални „величия“, които са възприели от своите спонсори вавилонския постулат „ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД!“ Най-кървящо вонящи от тях през последните два века продължават да бъдат тачените и днес „ВЕЛИКИ“ демагози и сатрапи, като Наполеон и Гарибалди, Ленин и Троцки, Мусолини и Хитлер, както и Рейгън, с Буш-старши и Буш-младши! Списъкът може да бъде разширен, но между тях няма да откриете нито един православен християнин! Така че грачещите пак русофоби, които са преди всичко еврофоби, са като предците си – лумпенизирани ционистични и католически грешници, както и платени „мулета“ и „мутри“!

А както е известно, „шефът на Кремъл“ няма нищо общо с наспорените Авгиеви обори в Украйна, Сирия, Либия, Египет, Грузия, Ливан, Палестина, Ирак, Афганистан, Балканите и къде ли още не!

Същото се отнася и за Русия, която няма нищо общо с интернационалните неолибералисти, оскубали българския народ с фалшиви левови купюри и с недостижима инфлация от 3000%! Няма и как да бъде обвинен посветеният православен спасител на Русия и на бъдеща Европа и Свят, че Владимир Владимирович Путин има нещо общо със спукания финансово-банков балон на т.нар. „ФРИДМАНОВ МОНЕТАРИЗЪМ“!!!

Такава зашеметяваща по своята всеядна наглост простотия може да се роди само в главите на „вечните“ мерзавци с глобални претенции. Това са финансово-кървящите от два века династични фамилии, като „ротшилдовци“ и „рокфелеровци“, „шиффтовци“ и „тиффовци“, „вартбурговци“ и „морганиновци“. И точно заради тези фалирали дегенерати се допуска възможността за Трета последно мракобесна световна война! ДОКОГА?

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ НА ПРОБУДЕНА БЪЛГАРИЯ,

Според Вас, каква е диагнозата на политическата кохорта, участвала в т.нар. „УЙЕЛСКИ ФОРУМ - НАТО 2014“? И защо шофьорите са задължени да бъдат проверени за психически отклонения, а тези „отговорни“ мажоретки по демократична презумпция да са освободени от такъв преглед?? Как е възможно в ХХI век тези „демократични“ лидери да поставят под въпрос живота на HOMMO SAPIENS на планетата Земя??? На Вас известно ли Ви е, че ЧОВЕКЪТ НЕ СЕ РАЖДА ДА ОЦЕЛЯВА, А ДО БЕЗКРАЙ В ЖИВОТА СИ ДА УСЪВЪРШЕНСТВА В ОБЩЕСТВЕНА СРЕДА СВОИТЕ УМЕНИЯ, СЪЗИДАТЕЛНИ НАВИЦИ И УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ????

Такава, Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ, е божествената презумпция, която е ярко отразена в духовната предопределеност и нагласа на предците ни! И както и да подреждате теософските доктрини на ТАНГРИЗМА, ОРФИЗМА и ПЕРУНИЗМА, ще установите, че тези ведически практики стоят в основата на ОРТОДОКСАЛНОТО ХРИСТИЯНСТВО!!!

В тях няма лицемерие, както и „изми“ и „идиотизми“ като „капитализми“ и „комунизми“, „фашизми“ и „неолиберализми“ за взаимно самонасъскване на човешкия род! Няма и помен от т.нар. „ВАВИЛОНСКИ ТАЛМУДИЗЪМ“, светещ с отразена, но и кървящо червена лунна светлина!

Има обаче СЛЪНЧЕВИ ОБЩЕСТВА, които равнопоставено почитат както ВСЕМИРНИЯ БОГ – ЖИВЕС, т.е. СЪЗДАТЕЛЯ НА ЖИВОТА, станал ЗЕВС, така и неговата вярна партньорка – ВЕЛИКАТА ЗЕМНА БОГИНЯ, МАЙКА И ПРИРОДА, наречена ЗЕМЕЛА, но по-известна като КИБЕЛА! И точно по тези „образи и подобия“ в Черноморско-Балканския регион се ражда безаналоговата следпотопна ПЪРВА ЩАСТЛИВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!

И тази оценка не е на наш учен, а на всепризнатата изследователка от САЩ проф. Мария Гимбутас! Тук се оказа, че е и библейски описаната ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ, в която „СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ОТ МОРЕТО“!!!

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ НА ОЦЕЛЯВАЩ НАРОД В СВЕЩЕНА ЗЕМЯ,

Забелязвате ли, че заради тази очевидна подробност ние, българите, пак сме подложени на изтребление? Не се безпокойте, и него ще надживеем, както това е ставало през цялото време от раждането на Христос досега! Така е казано и така ще бъде! Със сигурност до края на 2016 година ще изчезне монтираният в страната ни неолиберален ГУЛАГ и в следващите години на територията ни ще проработи СПАСИТЕЛНИЯТ ЗА СВЕТА „САНАТОРИУМ НА ЕВРОПА“! Вярно е, че сегашният вонящ отвсякъде концлагер е без телени заграждения и надзиратели, но е с неоколониална администрация. Трябва да се досетите защо толкова настоятелно тези еничари призовават оцеляващите българи да се „освободят“ от земята на предците си и с еднопосочен билет да изберат „свободата“ да емигрират!?! Такава е „апологетната програма“ на талмудистите да трансформират т.нар. „граждани на света“ в послушно безродна биологична маса!

Ако по-внимателно вникнете в този процес, ще откриете и друга съществена подробност! Глобалните антисемити са решили с пореден автоатентат пак да принесат в жертва част от своите юдейски племена. Този филм мазохистична Европа го е гледала преди 75 години, но по новия вавилонски сценарий си личи, че поредното жертвоприношение ще стане в Израел! Причините са от ясни по-изяснени на фона на пълната неадекватност на сегашните юдейски управници. Залогът е голям и контрибуциите са предизвестени! Остава да се досетим къде ще бъдат хуманно настанени оцелелите по чудо граждани на Израел!?!

Затова, Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ, пак сме обречени като белязан народ да спасим от поредния холокост не само гражданите на Израел, но и на целия арабски свят! Такава ни е мисията, многократно предречена от посветения ни мъдрец, Учител, Лечител и Пророк Петър Дънов! Пак Той е подчертал, че всичко в този живот е подчинено на всеобщия и неотменим ЗАКОН ЗА ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНАТА ВЗАИМОВРЪЗКА!!!

И това не е празнословна презумпция, а многократно доказан исторически и жизнен опит! Затова всяка проява на аморално деградирал господар може да се обясни като следствие на предано оцеляващите роби. Такава е и политическата кохорта от „десни“ и „леви“ мазохисти на т.нар. „ПОХИТЕНА ЕВРОПА“. С тяхното днешно престараване да обслужат извратените щения на глобалните неолибералисти те са еднакво вредни за тях и за зомбирания от старозаветни идиотизми човешки род!

Едва сега обаче стана безпределно ясно, че няма нужда да бъде по билейски замерена с камък т.нар. „            ГОЛИАТСКА ИМПЕРИЯ НА ВСЕЯДНОТО ЕГО!“ Времето на голиатите и на техните марионетни елити изтече и те от 2002 г. нямат никакъв за тях полезен ход! За човешкия род остава само един избор – ПРОБУЖДАНЕ НА РАЗУМА!!!

С него или ще възприемем божествената промисъл за общочовешко съзидание и самоусъвършенстване, или ще изчезнем като ненужни на космическия разум земни индивиди! А това означава пълна трансформация на паразитните и оцеляващи индивиди в осъзнати личности. И само такива ЛИЧНОСТИ, КОИТО МОГАТ ДА НОСЯТ ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКИ, МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ СВОБОДНИ!!! Този вътрешен „“ – АЗ НА ЛИЧНОСТТА, който по форма и съдържание ни е завещал посветеният мъдрец Константин-Кирил Философ, означава пълна хармония с невидимия духовен и видимия материален свят. Достигне ли Личността до това „КРЪСТОВО РАВНОВЕСИЕ“ на хоризонталната хаста (черта), означаваща СЛОВО, и на вертикалната хаста, означаваща ТВОРЕЦ, пътят към СЪЗИДАТЕЛНОТО ЧОВЕШКО ЩАСТИЕ Е ОТКРИТ!!!

Това позитивно поведение на осъзнатата Личност може еднакво добре да се справи с личните си проблеми, болести и премеждия, както и да бъде общественополезен приносител за вдъхновение и терапия! На общества с такава нагласа здравните им каси няма как да фалират, камо ли да бъдат „източени“!

НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, като преки потомци на ведическата мъдрост на предците ни, сме този народ, който може първи да извърши своята ОБНОВИТЕЛНА ПРОМЯНА! Тя няма нужда от ялови европейски програми и прочие финансиране. Необходимо е всеки достоен българи, осмислил безизходността си, да извърши преоткритите ЧЕТИРИ ВЕДИЧЕСКИ АКТА! Те са в личен план – актовете на ПОЧИСТВАНЕТО и ПРЕЧИСТВАНЕТО, както и актовете на ПОКАЯНИЕТО и ПРОШКАТА в обществените взаимоотношения!!!

Както е известно, тези оздравителни практики са еднакво добре застъпени както в тангризма и перунизма; орфизма и будизма; така и в ислямизма и най-вече в самодоказалото се ортодоксално християнство!

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Чутите през 1996 г., но немислими тогава негативни предречености, вече се случиха, но дойде и времето на поредното възмездие за опосканите материални активи на страната ни. Този проверен от историята ни феномен винаги е ставал след всяко българско пробуждане, т.е. възраждане. Всички станахме свидетели на телешкия възторг на чуждоземните неолиберални „апологети“. Техните тържествуващи оргазми обаче секнаха с българското изтрезняване след поредна проявена наивност! За посветените изследователи на феноменалното БЪЛГАРСКО СЛОВО бумеранговият ефект беше очакван и дори предизвестен.

По-важното обаче също се случи! Народът ни за първи път отхвърли наложената отвън политическа система с нейните богоборчески постулати и деменции. Предречеността, че този процес ще приключи окончателно след 20 години, т.е. до 2016, така или иначе е всеизвестен факт. В това е и надеждата ни, че българите ще съумеят първи да изпълнят древните ведически актове на ОСЪЗНАТА ПРОМЯНА! Тя е единствено спасителна както за България и Балканите, така и за Европа и Света.

Затова, Г-Н ПРЕВНЕЛИЕВ, като държавен глава на Р България Ви приканвам да извършите АКТОВЕТЕ НА ПРОМЯНАТА, с което ще освободите себе си и народа ни от досегашните обременености на безвъзвратно отминалото време!!!

Само така ще помогнете и на неадекватните си глобални наставници, които посяха и отгледаха Авгиевите тумори по Земята, а сега насъскват марионетните си «елити» срещу несъществуващи химери!?!? Направете необходимото и споделете с Нейно Превъзходителство г-жа Марси Б. Рийс – посланик на САЩ в България, това което ще Ви подскаже вътрешният глас! Тя, за разлика от други, е интелегентна жена и ще Ви разбере. Така или иначе, наречената от някои посветени езотерици НОВА ЕРА НА СВЕТЛОЗЕЛЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ВОДОЛЕЙ е пряко свързана с активната роля на спасителното за света ЖЕНСКО НАЧАЛО!

Предайте на г-жа Рийс, че тази НОВОЗАВЕТНА ЕРА е пряко свързана с Балканите и най-вече с България!!! Тук, в столицата на България, трябва да се сключи описания в Библията „ДОГОВОР ЗА ХИЛЯДОЛЕТЕН МИР“! Не на друг, а на този спасителен за света форум ще се вземе решение БАЛКАНИТЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ ВЪВ ВЕЧНА ЗОНА НА МИР. Нещо повече!!! В Централна България, на установено вече свещено място ще се изгради НОВ ГРАД! Той ще е НОВАТА ВСЕЛЕНСКА СТОЛИЦА, в която посветени водачи и духовни наставници от цял свят ще преосмилят ВЕЛИКОТО ОТКРИТИЕ НА ТРЕТОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ!!! И точно тук, в тази ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ, която от две хилядолетия е пренаситена с всякакви кървящи жертвоприношения, ще се установи НОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ! Тя разбираемо ще бъде с НОВОЗАВЕТЕН УСТАВ, в който РАВНОПОСТАВИМОСТТА, ТОЛЕРАНТНОСТТА и ЛЮБОВТА, заедно със СЪЗИДАТЕЛНОТО ЧОВЕШКО ЩАСТИЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗДИГНАТИ В КУЛТ!

Това е и божествената презумпция на космическия разум!!!

Информирайте, Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ, за всички тези предречености г-жа Рийс и подчертайте, че не другаде, а в православния свят е ключът на общочовешкото спасение и обновление. И това важи най-вече за САЩ, чиито апологетни водачи доведоха света до този антицивилизован абсурд! Тяхното спасение е в искрените АКТОВЕ НА ПОКАЯНИЕТО И ПОИСКАНАТА ПРОШКА! Всичко останало е самоубийствен мазохизъм!

Препоръчително ще бъде и осъществяването на делова среща с Вас и всички посланици в София с наш екип от изследователи на общество „ЗИЕЗИ КАНАЗ“! Както се досещате, мястото на тази полезна за света среща може да се осъществи там, където ще бъде издигнат необикновен ХРАМ НА ОБЩОЧОВЕШКОТО ПОМИРЕНИЕ!!! Естествено, че този храм ще бъде построен там, където ще се появи НОВИЯТ ГРАД С НОВОТО СЕДАЛИЩЕ НА ИНСТИТУЦИЯТА ООН! Пейзажът на посрещането и изпращането на боготворящото СЛЪНЦЕ е великолепен! А техни ВИСОКИ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВА ще имат възможността да се запознаят с идеята и научат подробностите. Така всички ще могат да бъдат полезни на своите правителства и народи, за да се избегне задаващата се Трета и последна световна война!!!

С ВЯРА В ПРОМЯНАТА:
Христо Танев - председател на ГС "ПРПС"
и член на общество „ЗИЕЗИ КАНАЗ“
e-mail: prruspravsviat@gmail.com

Статията е прочетена 539 пъти
Назад към брой 96Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024