Послания от съзвездието северен кръст (36) в брой 77

Послания от съзвездието северен кръст (36)
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

Книгата „Послания от съзвездието Северен кръст” е  продължение на „Задочни репортажи от съзвездието Северен кръст”. Тя  разкрива на читателя света такъв, какъвто е видян от  друго измерение през погледа на високо еволюиралата душа на звездния индивид Зихара Зетрон и  разкрива тайни и загадки от миналото и нашето съвремие. Добронамерено, с грижа към съвременното човечество звездният индивид дава насоки и ни води в пътя на Светлината. Въпросите към него са из различни области на нашия живот и целят да задоволят жаждата за знания и стремежа на съвременника да надникне отвъд видимото, да види света, в който живеем от друг ракурс и се освободи от заблудите и ограниченията, да прозре мисията на човека, измеренията на човешкото извън земното битие и смисъла на съществуването.

 Зихара Зетрон е звезден индивид, който пребивава  в пето измерение. До ІV измерение е бил на съзвездията Воловар,  Персей  и   Венера. Паметта на неговата душа е архивирана. В  течение на жизнените цикли душата съхранява своята памет, където се пази в общи линии всичко, с цел да се извлече информацията в даден момент, да се види целта на житейския път и фактологията на живота. Звездният индивид знае всичко от началото на своето житейско пътешествие.

Контактът ми с него  датира от август 2010г.

Заредиха се въпроси и отговори за човека, Вселената, историята, религията, духовните учения, въпроси от всички области на познанието, които представих в първата книгата. И тъй като информацията е неизчерпаема, предлагам на читателя нови отговори на въпросите, които вълнуват всеки земен човек и в тази втора книга.

 През 2000г.  излезе първата ми книга със статии на духовна тематика „Безкрайният път”, написана в съавторство. Записвах информацията, която идваше като мисъл в главата ми, но не знаех с кого общувам. Имах много въпроси в главата си, истината е, че години наред се стремях да науча много неща, да проникна в загадките, да стигна до истините, които ме вълнуваха. И отговорите дойдоха...

От Зихара Зетрон чрез телепатичен контакт научавам всичко, което ме интересува. Връзката е мисловна, не чувам глас, а ясна мисъл в отговор на моите въпроси.  С такива ми помагат и  любознателни приятели, на които сърдечно благодаря. Получавам обемна и многостранна информация за нашата реалност, както и сведения за живота на другите планети. Звездният индивид е добронамерен, търпелив и отзивчив. Готов е да помогне на страдащи и болни, на хора, които имат  затруднения и проблеми. Той не задоволява излишното любопитство,  не поощрява недобронамерени и непочтени действия, насочени срущу някого. Когато е потребно, диктува и диагнози, посочва не агресивни, щадящи начини за лечение. Дава  ценна информация как да си помогнем сами при негативни енергийни влияния, как да пречистим енергийно дома, физическото  тяло и аурата си. Звездният индивид препоръчва използването на много стари и забравени методи за лечение чрез билки, восъколеене и енергийно изчистване, без да се пренебрегват постиженията и възможностите на съвременната медицина.  Операциите препоръчва само в краен случай; отрича  химиотерапията, защото е  убийствена, а в редки случаи се допуска лъчетерапията. От него разбрах, че природата на ирационалните страхове се корени в минали животи и затова традиционното лечение е безуспешно. И тук е мястото да кажа, че той с удивителна точност разкрива обстоятелства от минали прераждания, които са породили тези страхове и препоръчва   обреди, практики и енергийни въздействия, които да доведат страха до реални, разумни граници, до поносимост. В книгата ще посоча такива примери само за илюстрация, защото всеки случай е уникален и разказването на всякакви истории, колкото и да са показателни, граничещи с чудесата, са строго индивидуални и не биха могли винаги да бъдат приложени като универсално средство за всички подобни случаи.

Зихара Зетрон ми разкри, че в  минал живот съм била корабен лекар, а в друг  съм описвала лечебните свойства на билките. Не зная дали с тези ми способности има връзка и това, че една от моите баби, както и три от прабабите ми бяха лечителки. Те лекуваха червен вятър, циреи, развит пъп, пресипнал глас, дископатии и други болести. Лечебни енергии притежавам и аз, но ги прилагам рядко и само върху най-близките  хора.

Звездният индивид ме въвежда в света на необятното, там, където все още хората не достигат с обикновените си сетива, за да вдигне завесата към вселенското многообразие от форми, живот и неизчерпаеми възможности за тяхното проявление.

Книгата няма за цел да убеждава хората в съществуването на свръхестественото, нито да води полемика има ли го, няма ли го. Тя е предназначена за онези, които допускат съществуването му, както и за тези, които  вярват, че  не всички хора имат еднакви усещания, способности и в еднаква степен развити сетива. Единственото й предназначение е да споделя с повече хора това, което научих, да предам на читателите информацията и посланията от съзвездието Северен кръст, които може да им бъдат полезни и да получат отговори на въпроси, които вероятно вълнуват търсещите и любознателните, онези, които вярват, че животът не се изчерпва само с форми, познати тук, на Земята, че има и други вселенски обитатели, които живеят, учат, общуват и обменят информация с човешките индивиди във Вселената.

 

 

Съвети от Зихара Зетрон и правила за добър живот.
Сентенции, от които да се ръководим в живота:

- Своята енергия ще пазите. С енергийни битки не се занимавайте. Енергията не ще ви стигне да победите, вие всякак ще загубите.
- Пълноценно се обменяйте с природата.

- Тревогите ви изчерпват и съкращават енергията.
- Тонизирайте сетивата си с обич и възхита.
- Лекувайте се с тишина, със светлина. Болестта не обича светлината. На болното място изпращайте светлина и любов.
- Лекувайте се с обич, с топлина, с аромати.
- Лошият избор е малък урок.
- Материята укрепва духа.
- Светлината може да прави чудеса.
- Точността е мерило за съзнанието.
- Сменяй посоката само в краен случай. Резките промени са вредни.
- Временно се отказвай от удоволствията.
- Децата са светлина, в която са вписани надеждите.
- Лицето е визитка.
- Може да правите повече заключения, но изводът е един.
- Дайте шанс на себе си, отворете сърдечната си чакра, за да влиза светлина във вас.
- Колкото повече се огорчавате, толкова повече огрубявате.
- Страхът е болест на душата.
- Предайте своя опит на някого.
- Да не ламтите, а да благодарите за всичко.
- Правете само добрини. Мярка за доброта да имате.
- Смейте се от сърце.
- Вземайте себе си насериозно само когато се гневите.
- Дълголетието бива два вида: дълго да живееш и дълго да мъждукаш.
- Снимайте се само в краен случай.
- Давайте ухо само на хубавите звуци и думи.

(Следва)

 

Книгата "Задочни репортажи от съзвездието Северен Кръст" можете да закупите от нашата онлайн книжарница.

Статията е прочетена 1027 пъти
Назад към брой 77Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024