Квантовата реалност – безграничният потенциал в брой 76

Квантовата реалност – безграничният потенциал
Категория: Сърцето, душата

Лауреатите на Нобелова награда в областта на физиката доказаха, че извън всички съмнения физическият свят е единен океан от енергия, който възниква и след милисекунди изчезва, пулсирайки отново и отново. Няма нищо твърдо. Такъв е светът на квантовата физика.

Доказано е, че само мисълта ни позволява да съберем и да задържим на едно място „обектите”, които виждаме в това постоянно променливо поле на енергия. Но защо виждаме човека, а не мигаща топка енергия?

Нашите мисли са свързани с тази невидима енергия и те определят това, което формира въпросната енергия. Мислите буквално изтръгват от Вселената частица след частица, за да създават физическия живот.

Огледайте се наоколо.

Всичко, което виждате в нашия физически свят, е започнало като идея – идея, която е расла според това как е била споделяна и изразявана, докато не е пораснала достатъчно, за да стане физически обект след няколко етапа.

Вие буквално ставате това, за което най-много мислите. Вашият живот става това, в което най-много вярвате. Светът е буквално смисълът на думата „огледало”, което ви позволява да изпитате във физически план това, което смятате за истина за себе си… докато не промените гледната си точка.

Квантовата физика ни демонстрира, че околният свят не е нещо постоянно и неизменно, както може да изглежда. Напротив – това е нещо непрекъснато променящо се, построено върху нашите индивидуални и колективни мисли.

Това, което смятаме за истина, всъщност е илюзия, почти цирков трик. За щастие вече сме започнали да разкриваме тази илюзия и най-главното – търсим възможности да я променим.

От какво се състои вашето тяло?

Човешкото тяло се състои от девет системи – кръвообращение, храносмилане, ендокринна система, мускулна, нервна, репродуктивна, дихателна, скелетна система и пикочни пътища.

А от какво се състоят те?

От тъкани и органи.

От какво се състоят тъканите и органите?

От клетки.

От какво се състоят клетките?

От молекули.

От какво се състоят молекулите?

От атоми.

От какво се състоят атомите?

От субатомни частици.

От какво се състоят субатомните частици?

От енергия!

Вие и аз сме чиста енергия-светлина в най-прекрасното й и разумно въплъщение. Енергията постоянно се променя под повърхността, но под контрола над могъщия ви интелект. Вие сте едно по-звездно и могъщо Човешко Същество.

Източник: Waking Times

Статията е прочетена 1083 пъти
Назад към брой 76Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024