Генератори на свободна енергия? Да, те съществуват! в брой 74

Генератори на свободна енергия?  Да, те съществуват!
Категория: Сърцето, душата

Генератор на свободна енергия е устройство което произвежда енергия в изолирана среда. Този тип устройства не се нуждаят от външен източник на енергия за да работят. Сегашната образователна система продължава да ни залъгва с фалшивата реалност, за да поддържат настоящата ни система от вярвания. Въпреки това все повече хора започват да осъзнават и виждат, че не всичко на тази планета е така, както ни учат да вярваме. Докато основна част от учените твърдят, че изолирана система от този тип не може да съществува в природата, позовавайки се на хипотетична концепция, произлизаща от един единствен закон за термодинамиката, то друга част от същото това общество на учени успешно създава такива устройства.

Генератори на свободна енергия съществуват, но както много други открития те биват умишлено потулвани. Енергия може да бъде извлечена от време-пространството. Енергията е навсякъде около нас – честоти и вибрации, от топло до студено, разнопосочни движения, от светло до тъмно, от ниско до високо, от движение до покой, всички тези са потенциални разлики за извличане на енергия. Но има един съществен проблем в обществото ни, енергия, добивана по този начин, не трябва да бъде измервана и контролирана, тази енергия няма цена. Ето защо цялата идея е заплаха за индустриалния свят, в който живеем.

В момента енергийната индустрия решава кой да има достъп до “пълноценен живот” и кой не. Ако задълбочено проучите откъде идват средствата за индустриалния свят, лесно ще направите връзката между енергийната индустрия, фармацевтичните компании, здравната система, производителите на храни и образователната система.

Статията е прочетена 2215 пъти
Назад към брой 74Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024