Удивителните “Чи” умения на един лечител в брой 73

Удивителните “Чи” умения на един лечител
Категория: Екология, здраве

Силата на живота, наричана “Чи” или “Прана”, се намира навсякъде около нас. Тази витална енергия е основният градивен елемент на живота и съзиданието. Тя изпълва материалния и духовен свят, допълва живите същества в завършена им форма и им придава живот. С опознаване ритъма и свойствата на тази живителна енергия са възникнали различни техники за лечение, разпространени в много общности и култури по света.

Един учител, чието име остава неизвестно владее “Чи” до съвършенство, член на тайно общество от лечители, демонстрира невероятните си способности пред камера. Резултатите от техниката му са шокиращи, а ключът към силата е в медитация за разграничаване на Ин и Ян. На една от демонстрациите си учителят запалва вестник с ръката си! Успява да спре куршум от въздушна пушка, да накара светодиод да светне, както и да прекара дървени пръчици за хранене през дъската на масата. Това наистина е нещо невероятно и е нужно сам човек да види за да повярва.

Учени и журналисти са поканени за да измерят и обяснят силата “Чи”, но без успех. Там някъде има много повече от колкото съвременната наука може да обясни, особено що се отнася до фините енергии.

Динамо Джак – екипът изследователи дава това име на лечителя.

Той твърди, че използва двете противоположни сили – Ин и Ян. Комбинирайки ги е способен да твори невиждани чудеса. Тези нагледни демонстрации показват, че енергията е около нас и в нас самите, чакаща да бъде открита и впрегната. Не е електромагнетизъм, не е нищо познато на науката, и нищо което уредите могат да измерят. Притежаваме далеч по-голяма власт над материята от колкото вярваме че имаме. Можем да се научим да използваме “Чи” за да подобрим живота си, или живота на другите около нас.

Идеята на този материал не е да направи сензация, а да покаже истината за потенциала заложен вътре в нас. Всички притежаваме тази сила, тя ни е създала, изпълва телата ни и преминава през нас като непрекъснат поток от енергия. Подарък от живота, чакащ да бъде познат и използван.

 

Статията е прочетена 938 пъти
Назад към брой 73Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024