ЩЕ СЕ ЗАПИШЕ ЛИ ИМЕТО „БЪЛГАРИН” СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В ИСТОРИЯТА НА ЗЕМЯТА? в брой 70

ЩЕ СЕ ЗАПИШЕ ЛИ ИМЕТО „БЪЛГАРИН” СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В ИСТОРИЯТА НА ЗЕМЯТА?
Категория: Сърцето, душата

Часът на България

Петър Дънов: Помнете, спасението иде от самите вас, от всекиго едного. Ако всички се обедините в името на Бога, аз мога да пророкувам какво ще стане с България.

Ако приемете великите Божии закони, Любовта и Мъдростта, вие ще бъдете велик народ.

България никога няма да бъде голяма по територия. Но тя ще бъде велика само чрез Божественото учение.

Казвам ви, че ако българите не възприемат това учение, от България нищо няма да остане, нито помен! Даже името на българите ще се зачеркне, знаете ли това? Ако възприемат това Божествено учение, тяхното име ще се запише със златни букви.

 

ПРИЗИВ

Скъпи българи,

Ние имаме силата да изградим собственото си настояще. Ние имаме силата да оправим нещата в България, да върнем националните си богатства, да защитим възрастните си родители и осигурим бъдеще на децата си. Ние имаме силата да предотвратим целенасоченото извращаване на младото поколение, да спрем замърсяването на водата, почвата и въздуха. Ние имаме силата да спрем разпространението на ГМО култури в райското кътче, наречено България.

Тази сила, скъпи българи, не е силата на оръжието, а силата на духа и силата на доброто. Тя изключва отмъщението и омразата, включва надеждата и опрощението. Ние я владеем, трябва само да я насочим.

Нека всеки ден в 10 и 22 часа отделяме няколко секунди за България. Да помислим с обич за родното си място, за скъпите ни хора, за красотата на родината си. Да си спомним някое добро дело или човек. Да се помолим за България и българите. Нека всеки го направи според религията и вярванията си, според това, което му казва сърцето.

Скъпи българи, нека в тези няколко секунди забравим злото, което сме изпитали в живота си, да забравим обидите и болката, а си спомним, че сме безсмъртни.

 

Весела Стамболиева:

Обръщам се и към всички мислещи за България хора, към всички мислещи същества, които все още не са открили и не са повярвали в своята сила!

ВИЕ МОЖЕТЕ! НИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ!

ПРОСТО ПОВЯРВАЙТЕ!

И СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ ЗАЕДНО НА ЧУДЕСАТА, КОИТО СЕГА СЪТВОРЯВАМЕ ЗАЕДНО!

Хора, българи, сънародници, ДНЕС Е МОМЕНТЪТ! Утре ще бъде късно!

НЕКА СЕГА СЕ ОБЕДИНИМ В МИСЛИТЕ СИ, В СЪРЦАТА СИ, В ЛЮБОВТА!

И положим основите на онази България, в която заслужаваме да живеем! Нашата – Светлата, Истинската, Древната, Силната, Могъщата, Красивата и Благодатната България ни очаква! Тя очаква нашата Сила, нашия Разум, нашата Любов!

И ние можем да й ги дадем!

ЗАЕДНО НИЕ МОЖЕМ!

Нужно е само да повярваме, да се обединим, да се хванем за ръце и да обгърнем нашата мила България с Любов!

Предлагам за няколко минути да изпълним с Любов цялото си тяло, цялото си същество, да я изпратим и концентрираме в сърцата си. Да си представим България могъща и силна, свързана с доброто, с истински светли и чисти управници. Не като имена на личности или политически сили, а като същности. Да задържим този образ в сърцата си и да го заредим с Любов и Светлина. След това да го насочим като дар към Сърцето на България.

Това е!

Убедена съм, че това е единственият начин да променим живота си, да променим България, да извадим на бял свят Диаманта, наречен Българска Душа!

НИЕ ВСИЧКИ, ЗА КОИТО Е СКЪПА ТАЗИ ЗЕМЯ, МОЖЕМ!

ДА ГО НАПРАВИМ!

 

Скъпи българи, разпространявайте в мрежата часът на България. Дори и в чужбина – нека всяка страна си определи свой час и обединени да спрем хуманитарната и екологична катастрофа на планетата.

Статията е прочетена 919 пъти
Назад към брой 70Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024