Конвент в брой 68

Конвент
Категория: Сърцето, душата

Качете се на бял кон. Обходете страната и цяла България ще се вдигне с вас. Няма да имате нужда от партии. Партиите са вредни по дефиниция. Обиколете на бял кон страната. Само с три думи: чест, достойнство, гордост и величие. Всеки българин ще стане отново велик, ще върне величието на душата си. Всички вие, братя, сте унизени и оскърбени. Лишени от достойнство и чест. Вие сте оскърбени и унизени, защото са ви отнети средствата, имотите и парите. Първото, което ще направя, е да върна вашето достойнство. Ще върна вашето достойнство, като ви върна парите, които богаташите са ви откраднали. Ще взема една част от парите на най- богатите и ще ги върна на бедните – ще създам средната класа. За да върнем отново честта и достойнството. Ще върнем отново рицарите и самураите. Ако вие нямате чест и достойнство това е, защото няма с какво да се защитавате. Честта висеше по-рано на върха на шпагата. Честта и достойнството се раждат, когато някой обиди вас или вашите идеали, или вашите любими, и вие сте готов да го извикате на дуел. А дуелът е нещо свещено: това означава, че трябва или ти да принесеш него в жертва, или себе си в жертва на някакъв принцип. Ако вие сте безпринципни – това е защото във вас е закърняло чувството за борба. Аз ще ви направя отново воини. За да върнем честта и достойнството, ще върнем дуелите. Когато вие трябва да убиете или да бъдете убити, но да защитите нещо по- високо от живота. За да родим новите добродетели, ще дадем новото рицарство и новите самураи.

Лично ще създам във всеки град и във всяка област в България отряд от рицари и нови самураи. Самураите ще бдят за справедливостта. Лично аз ще обуча сто отряда от самураи в сто области на България. И отново ще върнем рицарите. Рицар ще бъде този, който е воин в ръцете, дете в сърцето и мъдър в ума – благородник. Ще върнем отново новата аристокрация - това ще бъдат просветените милионери, духовните интелектуалци и младежта.

Ще направя младежта първата обществена сила на планетата. Братя българи, модерната псевдокултура е изяла природата, аз ще намаля псевдокултурата в културата, за да върна във всеки индивид природата. Това означава, че ще ви науча отново да се покланяте на дърветата, на плодовете. Ще въведа звезден ден, в който целия български народ в определена нощ от седмицата ще изостави всичко, което върши, и всички ние в един миг с една мисъл и едно съзерцание ще започнем да наблюдаваме звездите. Ще въведем звезден ден-поклонение пред звездите, поклонение пред слънцето, поклонение пред дърветата, пред плодовете, пред цветята и най-вече пред огъня. Навсякъде във всеки град ще се възстановят урните с огън и шествията с клади, защото огънят показва квантовото състояние на мозъка и квантовото състояние на Вселената. Трептенето на огъня свързва мозъка с Вселената. Мозъчните вълни, вибрациите на огъня свързват вибрациите на мозъка с вибрациите на космоса. Трябва да въведем звездна нощ поклонение. Да въведем шествията с факли. Да върнем отново достойнството, честта, гордостта и величието на всеки от вас. Но преди това, за да ви върнем честта и достойнството, трябва да ви върнем и способността да се обичате. Вие не можете да се обичате, защото обичта изисква изкуство. Вие нямате време да се учите на изкуството на обичта. Вие не можете да усъвършенствате себе си, защото не принадлежите на себе си. Не принадлежите на себе си, защото нямате пари. Затова ще ви направя богати. Ще направя всеки българин богат, велик. Всеки българин отново ще бъде велик. Мъжете отново трябва да станат воини, жените всеотдайни. Мъжът трябва да върви към Бога, а жената след мъжа. Ако днес сте хаотични и дезорганизирани, това е защото ви липсва обща цел, общ атрактор. Аз ще ви покажа кой е този атрактор: това е вашето величие, събрано в един пункт, който се нарича “божествен аз”. Ще ви открия на всички, че сте богоподобни, но за тази цел ще въведа за всички най-важното ритуално действие. Защото ако не цялото човечество, то поне всички българи в един и същи миг, в един и същи час ще насочат сърцето си, мислите си, мозъка си и душата си в една точка, с един ум, с една воля, с един устрем и с една мисъл ще създадем лъча на мисълта, лъча на интелекта, лъча на сърцата - it being of tought the being of heart and the being of brain will gathering will aiming ще се пресекат will contrapoint will intersect ще ги съберем в една обща точка, ще създадем лъчът the being of thought ще го насочим към Вселената.

Най-вече ще ви създам общия атрактор когато вие всички бъдете въвлечени от една цел, една идея, едно чувство, една страст, вие всички ще станете по-велики и по-добри. Ще ви науча да влизате във времето на миговете, в перпендикулярното време, където ще станете творци. Ще ви превърна от разрушители в съзидатели. Вродените идеи в човека ще ви напомня за богоподобието, за богосъстезанието и космическия екстаз. Ще въведем навсякъде екстатичните практики. Екстазите. Затова ще запазим дискотеките, но част от дискотеките ще ги превърнем в храмове.

Ще основем нова църква, светска църква. Защото насън ми се явиха много пъти напоследък и Левски, и Иисус Христос. Иисус Христос ми каза – аз се нуждая от нов образ, от ново лице.

Левски ми каза: покажи на всеки българин отново, че е велик, върни му гордостта, честта и достойнството, освободи го от неговите низши качества. Затова трябва да върнем времето на рицарите, новите рицари. Рицар е този, който, когато побеждава, едновременно се радва на своята победа, но и скърби, че е отнел победата на своя противник, за да изпита същото победоносно чувство. Рицар е този, който разделя в себе си радостта от победата с тъгата на победения. Ще въведа отново благородството на сърцето. Преди всичко ще направя младежите първата обществена политическа сила в страната, защото само младежта може да е благородна.

Ще въведем навсякъде ритуала на огъня. Огънят е този, който свързва вибрациите на мисълта с вибрациите на Вселената. Вселената е родена в огън и ще изчезне в огън. Чрез огъня само ще се спасим. Трябва отново да станем огън и меч. Преди всичко гордост ви трябва. Гордост, чест, достойнство и величие. Всеки българин трябва отново да се почувства велик, вожд, гениален, значим, надарен - затова трябва да има простор на действие. За да има простор на действие, той се нуждае от капитал или от обучение.

Имам също един извънземен съветник, пратеник. Той ми каза: дайте ми вашите бебета и аз ще ги превърна в гениални, дайте ми вашите деца и всички ще станат вундеркинди. Подготвя се ново човечество и ние ще помогнем за това. Ще родим едно ново човечество, ще сменим тотално образованието, възпитанието - още от бебешката възраст. Ние ще направим България велика. Ще дадем пример на останалите държави как една малка страна може да се превърне в отряд от рицари - царска България на новото рицарство, новата аристокрация.

Ще защитим честта, достойнството, гордостта и величието на всеки индивид. На всеки младеж между 18 и 30 години ще бъдат предоставени безвъзмездно три години всеки месец по 500 евро, за да пътува из Европа и в страната да търси призванието си и наклонностите си.

Този парламент все още е от старите. Следващият парламент ще бъде съставен само от хора до 35 години. Младежите трябва да управляват света. За да върна във вас гордостта, трябва да върна във вас воина, за да върна воина, трябва да върна бунтовния порив. Във вас поривът за бунт е изяден от консумативната вълна. Ще намалим консумацията, за да увеличим бунта. Ще направим насладите ви по-изтънчени. Те днес са много груби. Това, което искам да ви кажа, братя мои, е, че не мога да понасям тъгата във вашите погледи, унизения поглед, оскърбеното достойнство, лишаването от чест.

Злите сили в света и в България отнеха вашата гордост и вашето величие, аз ще ви върна вашата природна знатност. Но за да ви направя всички отново велможи, трябва да ви върна преди всичко парите и състоянията, които хитрите и престъпните ви отнеха.

Ще вземем част от парите на най- богатите и ще ги раздадем на най-бедните- ще създадем средната класа. Искам отново да видя във всяко унизено сърце как се възражда гордостта. Искам отново да видя как във всяка оскърбена душа се възражда чувството за достойнство и величие.

Ще направя отново мъжете воини, а жените богини, които помагат на мъжете да следват своите богове.

Ще върнем отново рицарите. Ще създам отново и рицарите, и новата земна аристокрация. Ще сменим радикално ориентацията на масмедиите, телевизиите, вестниците. Всичко недостойно. Цялата тази кал, клоака и помия, която днес се излива в душите на българите, ще бъде изчистена. Ще изрежем всички тумори. У вас е изчезнала съвестта. Ако нямате съвест, това е защото нямате атрактор в душата. Ще ви направя всички да бъдете вождове. Ще бъда аз атракторът на съвестта. Ще развъртим, като Христос, ще размахаме интелектуалния камшик по заведенията и университетите и ще изгоним бездарните. Политическият камшик ще премахне политически сурогати. Интелектуалният камшик ще изгони псевдоучените, псевдоинтелектуалците. С политическия камшик ще изгоним псевдоличностите. С финансовия камшик ще вземем парите от богатите и ще ги раздадем на бедните. За да върнем богоподобието в индивида, трябва да върнем отново шествията, ритуалите, победите, аутодафиите.

Съзерцанието на огъня, въвеждането на огъня е елемент във всяка къща, във всеки дом, във всеки площад трябва да гори огън. Когато е празнична събота, всеки петък и всяка събота вечерите младежите, които стигат до новите храмове в дискотеките, ще вървят със шествия, с факли. Огън навсякъде трябва да покори земята. Това е квантовият пламък на мозъка, който свързва мозъка с космоса. Аз ви казвам отново братя - явява ми се няколко пъти Иисус Христос и Васил Левски. И Васил Левски ми казва: създай новото рицарство, новите самураи, новата племенна аристокрация. Младежите - първа обществена политическа сила в страната и на планетата. Нека България бъде пример за това как ще се роди едно ново човечество. Наркомания без наркотици. Младите имат нужда от екзалтация. Ще им създадем условия за екзалтация без медикаменти.

Всеки има нужда да повярва в своята значителност, в това, че е велик, че има огромни способности. Всеки може да бъде цар, министър, президент, началник. Всеки има гениални способности, но не е имал условия да ги развие. Трябва да създадем едно ново човечество с нови перцепции, нови усещания, нов морал. Може отново да заработим задружно както в древните времена. Човечеството е било опиянено от една цел, една мисъл, една страст, един общ колективен ум. С един общ атрактор, привлечени от една сила, когато всички умове се насочат към един пункт – този общ атрактор се връща към всеки от тях със силата на всеки друг. Когато всеки ум започне да мисли с мисълта на всички останали умове, когато всяка памет започне да помни с всяка друга - всяка памет ще стане по- богата, защото към нея ще се присъединят паметите на всички други. Въображението на всеки индивид ще порасне за сметка на въображенията на всички други индивиди. Това може да ви научи вашата обективна душа. Ще създадем отново колективната душа, колективния интелект, колективния ум, колективните желания. Няма да ощетим свободната любов. Напротив, всяка жена ще бъде достойна за всеки мъж и всеки мъж - за всяка жена.

Така за да върнем рицарството, аристократите, благородниците по кръв и по дух. Трябва да върнем церемониите, шествията, ритуалите, процесиите. На жените ще върнем баловете, а на мъжете войните, борбата. Жените ще танцуват около подвига на мъжа. На жената ще върнем баловете, а на мъжът войнствеността. Всеки мъж е роден да бъде герой, а всяка жена - богиня, която напътства героя. И която го следва в живот и смърт. Мъжете отново трябва да се научат да въртят копие и сабя и на всеки мъж трябва да бъде даден пистолет, за да може да защитава в дуел своята чест и достойнство.

Човечеството днес тъне в депресия, защото му липсва ентусиазъм - ние ще му върнем ентусиазма, екзалтацията, величието, богоподобието, устрема. Вечната младост. Да премахнем тъгата от всяко сърце. Унижението от бедния селянин. Да премахнем отчаянието в очите на бедния. Свитото сърце на уморения от несправедливостта. Да върнем куража на всеки.

Вие днес, човечество, сте една заспала сган, която ловко се манипулира от консумацията. Консумативната вълна ви залива всички вас, за да изконсумира във вас чувството за бунт. Евтините и плоски наслаждения искат да ви приспят и да направят вашия ум ленив. Само ядене и пиене, скоро и ерекцията ви ще изчезне. Да върнем отново строгостта, аскеза, дисциплина. Човек е животно, което само дисциплината го прави дух. Римската империя беше брутален факт, но нямаше идея. Християнската църква имаше идея, но й липсваше силата на факта, бруталността на факта. Трябва да основем ново общество, което ще има силата на Римската империя и духовността и идеята на св.Августин.

Статията е прочетена 369 пъти
Назад към брой 68Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024