ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ (35) в брой 68

ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ (35)
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

- Може ли да се твърди, че българската земя е заредена със силни магически енергии? Ако е така, откъде идват те?

- Действието на тези енергии е повлияно от различни фактори, някои са астрологични, други кармични, има и други особености. Вие сте в област, определена за духовно съединяване с висшите сили, в това число и с белите архангелски енергии. Тяхното действие носи голяма вълна на прозрения, прорицания, гадателство, както и изкуството на восъколеене, което се отнася към тракийската съкровищница от духовни и материални ценности. Дълъг е пътят на познанието ви. Вашата енергийна подготовка датира от дълбоките корени на древността, още от друидите, същества с мисия на водачи.

Земята е с особена енергетика, която носят, или по-точно казано, пазят дълбоките термални извори, могилите и тепетата, които приемат космически послания. Термалните извори съхраняват в паметта си древните тайни на водните духове. Вие се отнасяте лекомислено с водата, но тя е богата с наследство от древността.

Други племена преди траките са живели по тези земи. Добивали са злато, вадели са морски пясъци, познавали са грънчарското колело, но са разбирали и езика на великите посветени. Те владеели летателна техника, захранвана със светлина. Тези племена били във връзка с друидите. Заселниците по вашите земи се наричали „теси” и можели да правят звездни карти и смайващи прорицания. Гадаели по звездите и били добри астрономи в истинския смисъл на думата. Тесите тачели водните духове и същества, владеели магически ритуали с вода. Водата е била средство за гадаене, за баене, напявали са магически слова върху водата. Тесите били закриляни от водните духове. Пазели извори, реки, потоци и тачели водните стихии. Дълго се пазело тайнството на водолечението, баенето на водна основа, восъколеенето и получените восъчни фигури във водата. Тракийската култура вирее в основите на други предшестващи култури.

Вие имате почит към чешми, извори, герани. Всеки извор има воден обитател, дух, когото трябва да почитате. Вие пазите информацията в митологията и в приказките, но термалните води са важни информационни източници. Така „теси” могат да бъдат събудени в паметта ви, както и тяхното влияние във вашия свят. Търсете извори и пазете духовете на водата чисти. Това е почит към паметта на свети същества. Сега ще бликнат повече термални води. Може да носите водни символи, водни знаци като амулети. Давайте живот на повече водни обитатели.

Из книгата „Задочни репортажи от съзвездието Северен кръст

Статията е прочетена 1124 пъти
Назад към брой 68Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024