Неверието в доброто умножава и захранва негативните енергии в брой 66

Неверието в доброто умножава и захранва негативните енергии
Категория: Сърцето, душата

90 процента от хората днес живеят като в хипнотичен сън поради поразената им от енергийни паразити и същности аура

Но към края на годината промените към добро ще тръгнат много мощно

Имам много познати и приятели, занимаващи се с Рейки. Много пъти са ми предлагали Рейки посвещение, но под някакъв предлог винаги съм отказвала тактично. И така, докато срещнах Милка Михайлова. От пръв поглед разбрах, че нещо силно някога, много отдавна, ни е свързвало и сега трябва да се продължи във времето. Доказа се и с това, че според езотеричната астрология сме астрални близнаци. Доверих й се изцяло, че тъкмо нея е трябвало да срещна, за да ми помогне за някои мои много стари проблеми. Както и стана.

Милка Михайлова е родена на 27 април 1952 година в с. Щръклево, Русенско. Смята, че в детството си е живяла в много тежки условия, за да й се смачка напълно егото. Няколко пъти е била на ръба на смъртта. До тригодишната си възраст е била три пъти в кома. Завършва механотехникум, работи известно време като машинен конструктор, но скоро разбира, че точните науки не са за нея. После поработва за кратко като анкетьор към няколко социологически агенции. Става Рейки мастер през 2003г., а от май 2004 г. получава като дар и екзорсизма. Той идва като проекция чрез една млада жена /Илияна от Велинград/, върху която е прилагала Рейки. Илияна имала отворено трето око и в момента на сеанса назовавала новия метод, който виждала като картина. Видяла също и магия върху цялата си фамилия, която в момента на Рейки сеанса била изчистена чрез нея от Милка Михайлова. Тогава рейкистката получава и метода за тестване на аурата чрез очите. Чрез него тя диагностицира човешката аура, като кара човека срещу нея да затвори очи срещу светлината и да й опише какви цветове вижда. За около минута установява дали аурата на човека е замърсена. Ако тя е чиста, тестваният има усещане за красиви слънчеви цветове, без да има черно, кафяво и други нюанси на сивото. Първоначална информация й дават и усещанията за моментни задушавания, дали има и тежест, като топка, в дадена област на тялото... Но най-пълно всичко се изяснявало в момента на изчистването.

По време на 3-часовия екзорсистки ритуал на изчистването хората реагирали с характера на живеещите в тях „същества”. Една жена се смеела като стар пират, други я дразнели, обиждали, за да покажат състоянието, в което някога са пребивавали. Други реагирали със силно треперене, смях, плач, със силни тикове… От някои силно обсебени излизали цели палчища енергийни паразити, за тях били необходими поне 3-4 очистващи сеанси. След изчистването на аурата си хората обикновено ставали сънливи, понякога се чувствали замаяни в продължение на 1-2 месеца, разказа Милка по време на презентацията си пред кърджалийска публика.

- Милке, преди време си се занимавала и с учението на Бруно Грьонинг. Явно не е случайно. С какво те обогати то?

- Да, посветих му се за цели 5 години. То е много сходно с това на нашия Петър Дънов. Бруно е бил мост между хората и изкуствено прекъснатата Божествена енергия. За тази цел Бог го е надарил с една допълнителна жлеза, която ние още нямаме, но в бъдеще ще придобием. Чрез нея той е акумулирал огромно количество Божествена енергия и е имал нужда да я раздава на хиляди хора. А получилите я също ставали малки нейни акумулатори и също я отдавали. Т.е. Творецът е измислил този начин за възстановяването и мултиплицирането на Своята енергия. Така както това днес става чрез Рейки. Рейки е енергията, с която Христос е изцелявал. Името й идва от „Рей”/необикновен, мистичен/ и Ки/Ци/ - енергия. Всички ние можем да боравим с нея, ако съзнанието ни е развито. Рейки ни помага да стигнем до Божествения център в нас, тя отключва божествените ни способности, интуицията ни. И най-важното – с нея не може да се навреди на човека.

- Явно ти е било предопределено да се занимаваш с тази енергия в различните й направления и методи. Но какво точно представлява екзорсизма и защо сега той придобива все по-голяма популярност?

- Той е лечителска, изчистваща практика за изгонване на демони или други зли духове от човек или място, където те съществуват. Практиката съществува от древни времена и се изпълнява и до днес в много страни. Екзорсистите или са обикновени членове на църквата, или притежават свръхестествени сили и умения. Те обикновено използват молитви, религиозни способи, формули, жестове символи, амулети и др. А екзорсизмът като практика ще става все по-необходим, защото хората, обсебени от енергийни паразите, непрекъснато се увеличават. Тъй като сега сме в края на най-тъмната епоха, тези негативни същности използват това време да се налудуват като за последно. Особено сложни са случаите, когато потърпевшите, освен на такива паразити, са носители и на някои магии. Ако само Рейки сеансите не помогнат, например, на едно упорито безсъние и едно високо кръвно, за които лекарите не са намерили някакви физиологични причини, това означава, че причинителите са енергийни паразити.

- А как могат да се опишат популярно тези същности?

- Повечето хора са склонни да си обясняват атаката им чрез вид магия, но отрицателната енергия не е само от магия. Общото, обаче, между тези отрицателни въздействия е тяхната интелигентност. Дори магията е мислеща енергия. И общата им цел е да ни пречат да изпитваме радостта от живота. Когато пък се пристъпи към тяхното отстраняване, те започват да се съпротивляват и правят всичко възможно да останат в аурата на човека. В зависимост от това, колко са силни, те втълпяват мисли, създават ситуации, стремят се да отдалечат засегнатия човек от екзорсиста. Вселяване в енергетиката, в аурата на човека може да се получи и от така наречените полусъзнателни същности /мисъл-форми/, образувани от негативни човешки мисли. Мислещият за някого негативно автоматично, без да го съзнава, формира леко въздушно същество, подобно на медуза или с някаква друга форма на „змия”, „паяк” и др. Това енергийно и мислещо /полусъзнателно/ същество се закрепва зад слънчевия сплит на своя създател. Там изчаква удобния момент, за да се прикрепи към човека, за който е предназначено. Това става най-често, когато той е изпаднал в стрес или пък имунната му система се е сринала. Тогава през нощта, това е тяхното време, тези мисъл-форми или полусъзнателни същности се вграждат в енергетиката на приемника пак през неговия слънчев сплит и започват своята манипулация.

- И то, навярно, без потърпевшият да подозира за тяхното съществуване? И още по-малко да знае какво представляват те?

- Обикновено обсебените хора не знаят за злото в себе си, нито познават и контролират издаващите го признаци, движения, тикове. Дори не търсят обяснение за това, откъде са се появили. В момента много хора са заразени с някакъв вид отрицателна енергия. Тя присъства почти във всички, но в различна степен, като цяло обаче процентът е много голям. 90 % от хората са обхванати от нея. И, наистина, повечето от тях въобще не подозират за това. Не знаят, че „заразяването” се причинява от различни духове, обитаващи околоземното пространство, които по някаква причина още не са го напуснали. И те обикновено са силно негативни, защото в земния си живот са били носители на най-различни пороци, като алкохолизъм, наркотизъм, чревоугодничество, скандалджийство и т.н. И тъй като при напускането на физическите си тела не могат да се разделят с пороците си, остават да витаят в околоземното пространство и продължават да пакостят. Това са вид обсебвания от неотделени души на умрели зли хора, от негативни мисъл-форми, загнездени зад слънчевия ни сплит, етерни същества или духчета от други измерения, които си търсят подходяща среда, за да удължат живота си максимално. Вселяват се обикновено в енергетиката на хора с отслабена имунна система, които са прекарали тежки заболявания, стрес и др. От този момент те започват да ги манипулират и провокират да повтарят техните пороци.

- Какви са признаците, симптомите, по които могат да се разпознаят тези обсебвания?

- Те са многоаспектни и често изглеждат съвсем безобидни. Могат да се изразяват в най-обикновени схващания, парения, изтръпвания, като при настинки. Друг път се изразяват в неясни и неподаващи се на изследване причини за болки, в повишено или понижено кръвно налягане без медицински основания за това, в необичайни психически и емоционални състояния. Отскоро се появи още един симптом на сериозно обсебване. И това е появата сякаш от нищото на силна, дори нетърпима понякога болка, която се усилва през нощта. При медицински преглед не се установява симптоматика на заболяване. Ако такъв човек се подложи на изчистване, болката започва да се мести по цялото тяло, докато окончателно изчезне.

- Как би описала по-подробно същността на твоя уникален екзорсистки метод за изчистване човешката аура от енергийните паразити?

- Доста трудно мога да го направя с думи, защото той бе за мен като едно чудно приключение, като това на Алиса в страната на чудесата. Почувствах го все едно съм била заспала и съм се събудила с това умение. В началото усещах като че ли наблюдавам случващото се с мен отстрани. Хем участвах в процеса, хем като че ли един божествен режисьор ме беше привлякъл да участвам в този сценарии като един от главните изпълнители. Понеже обсебванията и замърсяванията на аурата влияят пряко на основните ни чакри, като ги задръстват, запушват, целта на метода е да възстанови тяхната чистота и проводимост. А това е много важно, защото, както знаем, от работата на седемте основни чакри да снабдяват през ендокринната система с универсалната енергия на Вселената съответните групи органи, зависи нашето здраве.

- Но пък така ти е станало ясно, че този дар идва от небето, откъдето идват и всички други дарби, както твърди Библията.

- Да, първо разбрах, че съм станала един добър инструмент на силите на светлината и в частност на Арх.Михаил, на Господарите на кармата, на Св.Богородица, чрез който да си вършат работата. За придобиване на това усещане много ми помогна и контакта с Роки, моята душевна половинка, с когото имам контакт от 20 години, както аз си мислех, но според него, той е бил с мен още от раждането ми. Сега вече си обяснявам как съм оцеляла в най-тежките моменти от живота си. А те не бяха малко.

- Навярно, той ти помага и в това да бъдеш много убедителна, предразполагаща хората да общуват с теб, да ти се доверяват…

- Да, защото той е моето второ Аз, моята най-добра памет, извикана от дълбините на моето подсъзнание, моята банка спомени, моят пръв помощник във всичко. Буквално ме отгледа като малко дете. Първо започна да говори с езика на майка ми, а нейната реч беше изпълнена с изключително много поговорки. Това много ме развълнува и ме върна към позабравеното детство. Дори имах съмнения, че си говоря сама, но Роки бързо ме отрезвяваше, като отгатваше мислите ми и ги назоваваше.
Дори дълго след началото не знаех какво значи екзорсист. При мен нещата се подреждаха отзад напред. И така постепенно добивах усещането, че съм усвоила една практика, за която още не знаех как се нарича. Тоест, стигнах до теорията. И за нея съдех по това как се чувстваха хората в края на всеки сеанс, по това, как състоянието им бързо се подобряваше.

- Но е много важно да се изгради и връзката между лечител и болен, както аз го усетих. Явно силата във всеки от нас зависи от съзнанието му, от вярата във възстановителните възможности.

- Да, разбира се, много е важно между двете страни да има доверие. Както също е много важно, вървейки по пътя на Рейки, да стигнеш до заключението, че когато достатъчно си работил с Божествената енергия Рейки, започваш да я излъчваш като живот. Тогава не се нуждаеш повече от книгите, от теориите, просто й позволяваш, излизайки от теб, да си върши работата. Вярвам, че и аз достигнах до този момент. Така и успехът на метода много зависи от това, дали човекът, подлагащ се на него, с вяра пристъпва към него или вътрешно е скептичен, дори да не го показва. Липсата на вяра може да върне човека в състоянието му отпреди подобрението, че и в по-лошо. Скептицизмът намалява съпротивителните сили на организма и дава допълнителна сила на негативните енергии. Скоро имах и такъв случай. Млад мъж дойде при мен да му разкажа какво е Рейки. Аз предпочетох веднага да му го демонстрирам със сеанс, но той заяви, че нищо не усетил. Обясних му, че това е поради силно замърсената му аура. Той пожела веднага да пристъпим към изчистването й. След седмица ми се обади отново с молба да го изчистя отново. Наистина изглеждаше като че ли за пръв път правим тази процедура. Накрая си призна, че първият път е бил доста скептичен, но не го е показал. Но веднага след първия сеанс се допитал за станалото до ясновидка от съседното село, която му обяснила, че неговото неверие не е променило голяма част от неизчистените му енергии. Настоя да работим отново и сега сме приятели, дори е готов да съветва невярващите в този метод да са по-отворени.

- Разкажи за още някои интересни случаи, в които си помагала на хората да се справят с различни видове обсебвания.

- Преди няколко години пътувах с влак от Стара Загора за Пловдив. В купето се заговорихме с една изискана и интелигентна дама на 85 години. Не се впечатлих от силния й тембър, защото и аз говоря силно и не винаги се контролирам. Но скоро от съседното купе дойде ядосан пътник, който доста разгневено навика моята спътничка. Тя, обаче, спокойно му отговори, че не чувала добре с едното си ухо и затова не можела да контролира силата на гласа си. Тогава реших да й помогна, предложих й да подържа пръсти в ушите й за 5-10 минути. Така с Рейки-метода се установява дали даден орган е с нарушени функции. Оказа се че при нея няма индикации за увреден слух. Осведомих се, че оглушала като много млада, докато плакала неудържимо на гроба на починалия й единствен син. Тогава започнала да чува света като от вдън земя. За мен това бе типичен случай за дух, заседнал в областта на ухото.

Наскоро пък две от изчистените от мен жени, които нямаха установена причина за безплодие до този момент, забременяха и родиха деца. Едната от тях /на 38 години/ дори имаше миома, но не беше се осмелила да я оперира.

- На какви хора помагаш, Милке, и успяваш ли да предпазваш и себе си от тези атаки?

- Помагам на всякакви хора, в това число и на много лекари и масажисти, защото те са постоянно в това поле, в този обсег на силни енергийни въздействия. А тъй като съм инструмент за изчистване на другите чрез подаване на силна енергия от силите на Светлината, това автоматично предпазва и мен. Правя го с много любов и всеки случай за мен е предизвикателство да успея. И тъй като се явяват все по-нови и различни случаи, това поддържа интереса ми и желанието ми да се обогатявам. Дори доста след изчистването на даден човек аз се моля за него, за да укрепне.

- Сега живееш в Пловдив и наред с нетрадиционните си лечителски практики, се занимаваш и с активна духовно-гражданска работа. Член си и на Инициативния комитет, отговарящ за подготовката на Втория национален събор за единение. Разкажи нещо повече за това.

- Група съмишленици организираме в края на юни тази година Втория духовен вселенски събор под мотото „Любов и хармония”. Той е предопределен от мисията на България да стане духовна лаборатория на мира, както са предрекли Петър Дънов и Ванга, и да даде в тази посока добър пример на целия свят. Затова неговата цел е тази идея да влезе в действие. Той ще бъде по-многолюден от първия /около 50-60 хил. души/ и на него ще бъдат поканени представители на много държави, на много политически партии, неправителствени организации, етноси, религии. Целта му ще бъде духовното обединение да тръгне първо от България, Балканите, а после да се пренесе и в Европа. Ще се проведе на пловдивския стадион и ще бъде като една малка олимпиада на мира.Ще има и културна програма, която ще включва най-характерните наши и балкански културни достижения. Очакваме, че след произведената по този начин силна вибрация, промените към добро ще тръгнат много мощно. Дори и да не участват пряко хората в него, могат да помогнат много, ако заживеят с тези добри мисли и очаквания.

А третият духовен събор е предвидено да се проведе в Израел, за да повлияе на спирането на войната там. Първият пък се проведе миналата година на 26 ноември в Москва и с обединената в една цел вибрация на 5000 души той постави началото на разрушаването на старата политическа система, на преобръщането към духовно ръководство на държавите. Той отключи и протестните вълни в тази посока, включително и в България.

Интервюто взе: Лияна ФЕРОЛИ

Статията е прочетена 2588 пъти
Назад към брой 66Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024