Понятието „БРАТСТВО” ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ в брой 62

Понятието „БРАТСТВО”  ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
Категория: Сърцето, душата

При Атлантите братството е ЛУКАВСТВО, при Арийците – РАЗУМ, ПРИ БЪДЕЩИТЕ АЛИЛЕЯНИ - Култивирана ЛЮБОВ. В ранните епохи контрола над човечеството е провеждан от един групов дух, съставен от всички творчески йерархии.

Развитието на БРАТСКОТО съзнанието по хоризонтала-индивидуално,семейно /ДОБРОДЕТЕЛТА ЗАПОЧВА ОТ ДОМА /, фамилно / само мъжкото родословие- семенен атом /, родово /със съответните генетично заложени родови качества, като е предвиден и варианта- „ИЗРОД” – ИЗВЪН РОДЪТ/ и колективно / с възможност за създаване един целесъобразен, разумен и мъдър жив организъм от човешки същества, РАСТЕНИЯ, ЖИВОТНИ И СРЕДА,РЪКОВОДЕНИ ОТ КОСМИЧЕСКАТА МЪДРОСТ

Йехова идва да раздели човечеството на раси и нации, обуславени от работата с ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО, ЗА КОЙТО СА ПРОГРАМИРАНИ СЪОТВЕТНИ ИНДИВИДИ, РАСИ И НАЦИИ. Тогава кръвосмешението се е считало за смъртен грях.

Христос е дошъл да ги обедини в БРАТСТВО, ЗАЩОТО Е единственото същество, което може да го НАПРАВИ. „Бог не ще остави езичниците да погинат, за които невежеството е благословия, а мъдростта – безумие.” „Ние бихме оказали на СЕБЕ СИ И НА ЕЗИЧНИЦИТЕ ПО- ГОЛЯМА УСЛУГГА КАТО ГИ ОСТАВИМ САМИ НА СЕБЕ СИ И СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ПО - БЛИЗКИТЕ ДО НАС ХРИСТИЯНИ” - според Розенкройцерите. Единственото важно нещо е РЕШЕНИЕТО ДА Е ВЯРНО.

При РОДИНООТСТЪПНИЧЕСТВО /което не трябва да се допуска, защото няма случайности в нашия свят, но за съжаление сега е много модерно за младото поколение поради инономически, политически и конюктурни причини / се явява неизпълнение на ПРЕДЛОЖЕНОТО ОТ КВАНТОВОТО ПОЛЕ и ОДОБРЕНО ОТ Собствената душевна СВОБОДНА воля РЕШЕНИЕ избора на оптималното място и семейство за учене на своите кармични и еволюционни уроци ТУК И СЕГА НА ЗЕМЯТА В РОДНОТО МЯСТО, КЪДЕТО СА НИ ОСИГУРЕНИ ВСИЧКИ МАТЕРИАЛНИ, душевни и духовни УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА КАТО „ИНСТРУМЕНТ НА БОГА”.

ИСТИНСКОТО ЕЗОТЕРИЧНО ХРИСТИЯНСТВО ОЩЕ НЕ Е учено публично и това не ще стане докато човечеството не премине МАТЕРИАЛИСТИЧЕСКАТА ФАЗА НА СВОЕТО РАЗВИТИЕ И НЕ СЕ ПОДГОТВИ ДУХОВНО ДА ГО ПОЛУЧИ.

Законите за ПРЕРАЖДАНЕТО И СЛЕДСТВИЕТО са били тайно учени през последните 2000 години под непосредственото ръководство на самия Христос, НО са НЕПОЗНАТИ И НЕПРИЕТИ В ЗАПАДНИЯ СВЯТ И В БЯЛАТА РАСА.

Напредъка на науката, КВАНТОВАТА ФИЗИКА И ДУХОВНИТЕ ПРАКТИКИ НА СЛЪНЦЕЕДИТЕ ПОДСКАЗВАТ ,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ЧРЕЗ БЕЗКОРИСТНО СЛУЖЕНЕ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ЛЮБОВТА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ

„ ОКОВИТЕ НА МАТЕРИЯТА ” , което според мен е ИНДИВИДУАЛНИЯ КВАНТОВ ПРЕХОД на Личността в съвременната уникална за човечеството епоха .

Божествената любов ДАВА, а човешката –ВЗЕМА. Понеже Любовта не може да се прояви на земята, както казва Учителят Бениса Дуно, затова се проявяват религиите. В Божествения свят религии НЯМА. Четири са проявите на любовта в човека: като стремеж в сърцето, като чувсво в душата, като сила в ума и като принципи в Духа. Във всички плодове е скрита Божията любов. Във хлябът, въздухът, светлината, храната – това е Божията любов. Любовта е плод на духа. Любов без Мъдрост не може. И мъдрост без Любов не може. Любовта е докосване на Бога до човешката душа.

Какво се иска от съвременния човек? Да зачита Бога в своята душа И ДА СЕ ОСВОБОДИ, СЛЕДВАЙКИ ПЪТЯ НА ПРЕДОПРЕДЕЛЕНАТА МУ ЕВОЛЮЦИЯ.

София, 03.01.2013 година За контакти с племена сродни и братски души:

Инж. Божидар Даскалов : Телефони : 029314371; 088486257

Статията е прочетена 427 пъти
Назад към брой 62Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024