Гражданската инициатива STOP VIVISECTION в брой 62

Гражданската инициатива STOP VIVISECTION
Категория: Сърцето, душата

Здравейте приятели,

искам да ви запозная с един мощен и иновативен инструмент за ПРЯКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ на нас, европейските граждани, върху решенията на Европейския Парламент - нарича се Гражданска инициатива. Какво представлява тя? Комитет от седем човека, жители на седем различни държави от ЕС, предлага за обсъждане даден въпрос, засягащ всички граждани на Европа. След като инициативата бъде регистрирана от Европейската комисия, се пуска в ход - т.е. започва събирането на подписите от всички държави-членки. Ако седем от тях съберат минимален брой гласове (например за България този брой е 13 500 гласа) и един милион подписа общо в рамките на една година, Гражданската инициатива отива за обсъждане директно в Парламента, където наши представители и защитници са точно тези седем човека, инициатори на подписката.

Първата Гражданска инициатива е STOP VIVISECTION . Участвайте активно в нея -подпишете, за да спрем безмислената жестокост, на която са подложени милиони животни всяка година в услуга на ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ. Няма никакви причини да се използват животни за опити, защото не сме еднакви с тях - лекарство, което на животните не вреди, може да е вредно за нас и обратно, лекарство, което е от голяма полза за нас, да е вредящо на някои опитни животни. Затова ние обединени можем да сложим край завинаги на този ХОЛОКОСТ.

ВАЖНО! Ако тази първа Гражданска инициатива има успех, след нея ще последват и други, защото ние сме законодателите.

Подпишете инициативата във http://www.stopvivisection.eu/bg

Участвайте активно, нека покажем на цяла Европа, че сме достойни и цивилизовани граждани - нашите предци никога не са издевателствали върху животни и ние също не сме съгласни с ужасите, които други извършват в наше име.

ВНИМАНИЕ при подписването!

В софтеура редът на БАЩИНО и ФАМИЛНО име е обърнат. При допусната грешка от попълващия гласът му става невалиден.

STOP VIVISECTION
http://www.stopvivisection.eu/bg

Статията е прочетена 315 пъти
Назад към брой 62Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024