Утро е! в брой 56

Утро е!
Категория: Сърцето, душата

Настъпи утрото, ден първи на нашата пролет. Пролетта през която да познаем освен тялото и духа. Настъпи ден първи.
Какво се случва с нас и какво ще се случи!?
Отрезняваме. Вече ви писах за това, че енергиите на земята не са еднакви навсякъде, че България е силно енергийна зона, а нашият народ е казал, че камъкът си тежи на мястото. Така е!
На запад е общество на индивидуалисти, звучи ми... като на инклузив туристи. Но тук е земята на кармите, на фамилните обременелости, на тежки съдби и велики личности. Докато на запад изграждат индивидуалисти, ние съграждаме личности. Докато там си създават затворени общности, ни създаваме духовни школи и учения. Писах ви вече, че дори и тези психолози завършили в Америка - там където промиват и най-здравата психика с техните блясъци (глитъри), тук се явяват вече първите проблясъци. И то на фона на сиянието, което ни завеща учителят Дънов. Така че психолозите, за които започнах да ви разказвам, първи започнаха да проявяват интерес към окултното и да ходят на изток, да се интересуват от астрология и източна философия и да търсят духовното. Колкото и да се мъчат да ни претопят, защото точно това имат за цел едни сили, искащи да заробят цялата земя със своите пари, които не престават да печатат, няма да се случи. Точно у нас няма да се случи и ще се събори цялата им схема. Искат на всеки българин да закачат психолог, завършил на запад, там, където не учат за личности, а за средностатистични потребности. Искат да ни изпразнят главите и да тръгнем като стадо крави, зяпайки в моловете, и да ни „лекуват“(разбирай разболяват) с шопинг терапия и нашите деца да припадат по стадионите под монотонното бомбандиране на лейди Грарга и други инфантили и свръх дебили. Това не е Битълс, Ролинг стоунс, нито пък Дийп Пърпъл и не става въпрос за движението на хипитата, които се бореха за мир и свобода, става въпрос за налагане на хомосексуализма като модерен и разпространение и легализиране на наркотици и илюзии за обезличаване на личността. Писах вече на много места, че ние сме избрали да се родим в България и че ако искахме да се учим как да изграждаме индивидуалност, щяхме да се родим на Запад. Там за нас нямаше да има родова памет и щяхме да продаваме дори и мъртъвци в името на цар Долар. Не сме се родили и на Изток, където животът ни да мине на брега на една река, а денят - в съзерцаване на слънцето и от устата ни да излиза „ОМ“. Ние сме избрали да се родим в България. Тук се е случило велико тайнство. Тук отломка от оня велик български дух, заченат от Авитохол, се сродява с земята, чиито представители са били славяните по тези места. А кум на цялата церемония са били траките, тия, дето могилите им пазят спомена за орфизма и великите царе, оживели във вечното с делата си. Така че, драги сънародници, запрятайте ръкавите си.
Уважаеми мъже, уважавайте майките си, уважавайте и майките на своите деца, грижете се за тях и ги пазете. Уважавайте и пазете и дъщерите си, защото те ще носят българските деца в утробата си и ще ги възпитават да бъдат българи.
Скъпи жени, пазете фамилните обременелости (кармите) на рода, в който сте отишли да служите, и не допускайте объркани и заблудени млади и ентусиазирани да ни покажат достиженията на запада, а психолози да си правят експерименти на ваш гръб. Те самите с времето ще израстнат и, борейки се в семейството си и възпитавайки своите деца, ще достигнат за истината за земята, на която са се родили. Тук са енергиите на България и всички ние служим на тях.
Има план да ни задължат да се обръщаме към западните психолози, да забранят врачките и да обезстойностят вярата ни, като постоянно се мъчат да подменят източно православната ни вяра, и да хвърлят децата ни в ръцете на сектанти. Учат ни на толерантност към другите религии, но едно правителство не обяви, че България е православна страна, защото част от програмата е да разделят страната на области и да ни затрият от картата както икономически, така и да ни направят бездуховни. Всички ни да избият, тези дето ще се родят тука, пак ще се наричат българи и пак ще израстнат от калта до Бога. Всеки народ си страда от своите болести и сам си създава своите герои.
Събудете се, отворете очи и потърсете водачите на българския народ. Те са тук измежду нас и ще ни поведат. Проблемът на давещият е в ръцете на самия давещ се. И за нас важи същото - проблемите на България са единствено и само наше дело. Нека вземем в свои ръце съдбата си. Няма смисъл да вирим глава и да ги плашим колко сме велики - те го знаят и затова искат да ни затрият - а да се оправяме тихо и мълком и да си траем. Няма да дойде друг да подреди нашия двор и не трябва да го чакаме и викаме, всеки стъпил на тая земя си гледа своите интереси. Така е и когато пуснете чужди хора да ви налагат западни тертипи и източни учения, да ви пълнят главата с глупости за забогатяване на гърба на другите чрез измами и манипулации. Тук не е Америка и няма толкова будали като американците, там всичко може да им продадеш и пазарът им е необятен. Техният пазар е стихиен и на вълни продават някакви ненужни никому лъскави боклуци, а после изчезват да не казвам като какво. Тук се държи на стойности като достойнство и доблест, чест и почитане на род и родина. Ние сме народ, а не шайка емигранти и авантюристи.
Добро утро българино!

P.S. Поклон пред светлата памет на великия Калоянчев! И не го съжалявайте, че не е стигнал популярността на холивудски актьор. В Холивуд нямаше да изиграе Бай Ганьо и Големанов и нямаше да се радва на такава народна любов на каквато само ние българите сме способни - силно да любим и мразим.
Поклон!

Статията е прочетена 943 пъти
Назад към брой 56Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024