Да сърфираш към измеренията в брой 55

Да сърфираш към измеренията
Категория: Сърцето, душата

Хората се съсредоточават върху 21.12.2012 г., всеки с очакванията си. Тази дата се свързва с много събития. Ще видим, какво от това ще се осъществи. Сега тя е на прага ни. Остават броени дни.
И така, какво ще се промени? Първо, ще има отказване от старата реалност. Реалност, в която сме били дълги години. Промяната означава да се откажем от навиците си. Да се откажем от това, на което са ни учили. Поколения наред са ни учили как се живее в това пространство. И изведнъж – спрете, това вече го няма, има друго.

Хората си задават въпросите: Как да изоставя всичко, което съм? Как да се гмурна в новото? Хилядолетия наред тази дилема се решава просто. Човек се ражда, трупа знания как да живее и умира. После почва отначало в същото тримерно пространство.

И така, нова дилема. Ще се сменя пространството. Как аз да приема, че има нови измерения? Те се проявяват след няколко дни. Все едно дали съм чел книги, правил медитации, танцувал - този ден ще се случи.

Промяната ще се случи и аз трябва да я премина, без да умирам. Какво е добре да направя?

Тази дата се свързва с много астрономически събития. Няма да ги изброявам. Едно прави впечатление, тази дата е значима. Дори само ако е в мислите на много хора.

Според математиката тази дата може да се нарече ИНФЛЕКСНА ТОЧКА, т.е. това е преходно място. Тези точки могат да бъдат определени като най-голяма или най-малка стойност. Тоест връх или спад.
Според ченълингите това е върхът на вибрацията на тази планета. Планетата и ние като един организъм натрупваме постепенно вибрация, възбуда или възможност за промяна, потенциал. Този връх досега не е бил преодоляван на нашата планета. Ние дълго време се катерихме. Сега сме на върха. Ние ще минем отвъд. Готови или не, ние сме на върха и ни предстои спускане.
Какво можем да направим?

Има няколко параметъра, които ни казват за новото пространство.
Те са:
1. Съсредоточаване в пространството на любовта чрез центриране в сърцето.
2. Каквото си пожелаем, това се осъществява.
Ако разгледаме нещата като постоянно повтарящи се ситуации, то тази височина се повтаря на всеки 26000 години. Тоест това е вълна с максимум около 21.12.2012г.
И така, ние се намираме на върха на една гигантска вълна, тя се е формирала в продължение на 13000 години. Преди 13000 е била другата инфлексна точка минимум.
Какво прави сърфистът, когато е на върха на една вълна? Отговорът идва някак от само себе си. Спуска се по вълната. Когато яхне вълната, сърфистът може да измине огромно разстояние.
И ние можем да навлезем дълбоко в новата реалност. Какво ние да използваме като сърф, дъска, борд, ракета-носител? Това са нашите желания и представи за новата реалност.
Предлагам да създадем новата реалност. Да измислим света, в който ще живеем. Нека всеки си представи къде ще бъде след прехода. Нека напишем, нарисуваме една нова реалност. Преходът вече е на прага ни. Работата по достигане на точката на прехода вече е извършена . Сега ни предстои друга работа.
Моля ви, не пишете какво НЕ искате да се случва. Това НЕ е реалността.
Аз обичам стария свят. Благодаря за уроците и радостите. Благодаря.
Сега искам промяна. Не е нужно старото да умира. Не е нужно ние да умираме. Нужна е само промяна. Преобразуване на пространството. Да създадем нов по-различен свят.
Ако кажем, че е по-добър или по-лош, ще бъде осъждане. Затова просто различен. Да се спуснем от върха със сърфа на собствените си желания. Нека да оставим хората да създадат свои представи и фантазии. И така, ние като едно общество ще създадем един различен свят. Свят на мир, толерантност и просперитет. Заедно, всеки със своят идеал за света.
Нека сърфираме с усмивка и радост от настъпването на нашите мечти!
Благодаря.

Статията е прочетена 289 пъти
Назад към брой 55Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024