Какво можем да очакваме на 20, 21 и 22 декември? в брой 53

Какво можем да очакваме на 20, 21 и 22 декември?
Категория: Пророчества

Скъпи Сътрудници на Светлината,

Поради продължителната ми обиколка в Източна Европа през септември, октомври и ноември това е първият бюлетин, който пращам от август насам. Правя всичко по силите си да актуализирам списъка с абонати. Моля препратете този бюлетин до вашето семейство и приятели, които биха се интересували от този материал.

Само пет седмици до преминаването през портала!

Ако още не сте забелязали, нещата се забързаха още повече. Някои от промените са очевидни – множество земетресения в различни региони, ураган в Ню Йорк и Ню Джърси, наводнение във Венеция, все повече социални, икономически и политически сътресения и това са само няколко примера. Естествените и породените от човека събития ще продължат да се увеличават, докато се подготвяме за раждането на новата епоха на мир и благоденствие.

Какво можем да очакваме, като навлезем в трите дни – 20, 21 и 22 декември?

Понеже това е електромагнитно явление, а не геофизично, можете да очаквате слънцето да изгрее нормално на 22 декември, Земята да се върти по обичайния си начин, оста да е наклонена както обикновено и животът да продължи. Въпреки че е възможно да има известно увеличение на природните и породените от човека смущения, както и малко увеличение на смъртните случаи по време на тези три дни, не се очаква холокост или катаклизъм.

Това обаче съвсем не е незначително събитие. Тъй като сме електромагнитни същества, преминаването през портала ще породи значителна промяна в ДНК и съзнанието ни, при условие че сме отворени, възприемчиви и готови за промяната. Дори онези, които не са готови да прегърнат новата Земя, ще бъдат силно засегнати, но те може и да не усетят промените веднага. Но на онези, които са „извън фаза“ спрямо възнасящата се Земя и които отказват да изберат път на израстване и изцеление, животът им ще става все по-труден. Те не са наказвани от някакъв гневен Бог, а вече не вибрират на ниво, съвместимо с новата Земя. Земята се превръща в планета от четвърта плътност. Само душите, вибриращи в четвърта плътност (както и учителите от пета плътност), ще процъфтяват в новата среда. Душите от трета плътност в крайна сметка ще напуснат Земята и ще се заселят на друга планета от трета плътност.

Жизненоважно е да се освободите от старите си негативни вярвания, емоции и психологически модели и да се фокусирате върху това, което истински искате да сътворите в тази нова Златна eпоха. Вашите мисли и чувства ще бъдат изключително мощни през тези три декемврийски дни. Вижте, почувствайте и ЗНАЙТЕ, че сте могъщи творци. Нека да създадем красивия, мил, любящ и състрадателен свят, който заслужаваме. Нека да простим на себе си и на другите за всичко, което някога сме направили и което не отразява тази любов и състрадание. Време е да се събудим!

 

Акценти от обиколката в Източна Европа

Аз и партньорката ми обиколихме девет страни за два месеца, като посетихме България, Румъния, Сърбия, Словения, Хърватия, Австрия, Франция, Италия и Обединеното Кралство. Най-голямата група, на която някога съм представял промените на Земята, беше в София, България (около 425 души). В Букурещ, Румъния, имах най-големия си съботно-неделен семинар някога, с близо 300 присъстващи. Източноевропейците са прекрасни хора. Усетих посветеност и ангажираност към духовния растеж, които стоплиха сърцето ми и увеличиха оптимизма ми за сравнително гладък преход към по-високо съзнание за тези страни. Разбира се, не пренебрегнах предизвикателствата, трудностите и страданията, които съществуват навсякъде по Земята, но искрено се надявам, че моето присъствие в тези страни значително допринесе за края на страданията и раждането на новата Златна eпоха.

 

Благодарности

Искам да изразя благодарността си на многото организатори и преводачи, участвали в това успешно начинание. Благодарности на Христо и семейството му от София, на Адриан и Георги от Букурещ, Мариан и семейството му от Брашов, Владан и Данка от Белград, Едвард от Словения, Ивона от Хърватия и Патрисия от Франция за тяхната неуморна работа и отдаденост, както и на много други, прекалено много, за да ги изброя поименно, които допринесоха за събитията и сесиите. Специални благодарности на Джен за организирането на последващи лични сесии по скайп и записването на ангажименти след пътуванията ми, също и на сестра й Вики за поемането на поръчките за книги по време на моето отсъствие. Искам също да благодаря на клиентите си за тяхното търпение, докато чакат за свободни часове в натоварения ми график.

Обиколката ми през 2013 г. вече се планира, включвайки август, септември и октомври. Освен в Източна Европа посещения се организират и до Египет, Украйна и Русия.

 

Допълнение по темата за осъзнатите общности

През септември посетих конференция на общности във Вирджиния, организирана от две комуни, Туин Оукс (Twin Oaks) и Акорн (Acorn). Макар че структурата на тези общности не съответства на моите лични нужди, видях много неща, които изглежда работят за техните членове (както и някои проблеми).

По време на източноевропейската си обиколка посетих две осъзнати общности, една в ранен етап на формиране в Западна Румъния (преживяваща множество трудности) и една в Северна Италия, която е добре устроена (Даманхур – Damanhur).

Прекратих временното си членуване в Денсинг Боунс (Dancing Bones) в Ню Хемпшир поради несъвместимост на вибрацията с други членове. Това ме води да изразя последните си наблюдения за това какво прави една общност успешна.

Преди всичко, трябва да има съвместимост по вибрация. Ако сте човек, посветен на работата върху себе си, и изцелението и израстването са ваш приоритет, другите членове трябва да са в съзвучие с това. Второ, трябва да има баланс между духовно съзнание и земна практичност. В някои общности е сравнително лесно да се вдигнат сгради, да се инсталират слънчеви панели, да се отглеждат градини и т.н., но ако сте застопорен в своето его и не можете да общувате ефективно с другите членове, нещата няма да се получат. От друга страна, ако прекарвате повечето време в медитация и пътешествия в космоса, но не сте развили силна връзка със Земята и общностите около вас, рано или късно ще се появят проблеми. Важно е да имате просветлен възглед и по отношение на икономиката. Живеем във вселена на изобилие и благоденствие, макар че повечето системи на Земята все още не са осъзнали този факт. По време на прехода от икономика, основана на оскъдица и недоимък, към икономика, основана на изобилието, нещата ще станат малко трънливи. Важно е да си част от сегашния свят, но да не бъдеш зависим от неговите системи за доставки и икономика. Това е трудно и е предизвикателство за повечето общности.

Ще говоря отново по темата за общностите в следващите бюлетини. Също ще актуализирам зимния си график съвсем скоро. Нямам твърди планове веднага след преминаването през портала, но известно време ще прекарам в Мексико и Югозападни САЩ. Ще има още един бюлетин преди 21-ви декември. Ще се радвам да поддържаме връзка. Много благословии,

Сал Ракели

От ноемврийския имейл бюлетин на Сал Ракели

http://hosted.verticalresponse.com/1152435/ee06e1856a/547260589/22c617045f/

Статията е прочетена 804 пъти
Назад към брой 53Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024