Краят и Началото в брой 53

Краят и Началото
Категория: Екология, здраве

Солара за енергиите през ноември 2012

Ноември е месецът, който променя всичко. Много неща ще се преобърнат и ще се обърнат отвътре навън. Какво ще се случи този месец е почти неописуемо. Този месец е огромен, вън от картата и абсолютно непредвидим. Той е масивна повратна точка.
Често се чувства като че ние ходим по острието на бръснача между старото и новото, където всичко е на Линията. Подобно на човек, ходещ по опънато въже над пропаст, ние обичаме да правим всяка стъпка внимателно и съзнателно, концентрирани върху поддържането на нашето равновесие, но няма време за това. Ние трябва да пуснем хоризонталния прът и да тичаме напред сляпо, в съответствие с нашата истинност и ръководени само от нашето знание на сърцето.

Този месец ще ни донесе много ситуации, които ще включват модела"действувай първо и мисли после". Ще има все по-малко и по-малко време да мислим. Тъй като ние имаме толкова много да завършим, трябва да развием Дзен-фокус, който се движи бързо от задача на задача и обратно, докато сме пред предизвикателството на многобройни отвличания на вниманието. Действие от някакъв вид ще става все по-важно. Ние ще трябва да действуваме бързо и да мислим за това по-късно. Ако не правим нищо, може да пропуснем нещо важно. Трябва да интегрираме нашите вярвания толкова пълно в себе си, че да можем бързо да ги изразим на физически план, особено в кризисни ситуации.
Има корекция на курса и ревизия през този месец. Ние няма съзнателно да преглеждаме нещата, но много елементи от живота ни ще претърпят мощен преглед (ревизия). Той е страничен продукт от това, което се случва този месец на ниво монолитна промяна.
Ние ще преживеем голямо задълбочаване този месец. Разчистваме изкривявания от еони, за да можем да сме в съответствие с истинското състояние, така че да можем да донесем истинност във всички елементи на живота ни. За някои това може да се прояви като ултраперфектна буря, която ни притиска с болест, разчистваща в нас слоеве на трудности, борба и изкривявания. Когато това се случи можем да се чувстваме тъжни, ядосани, разочаровани, уморени. Може да бъдем разклатени до сърцевината на нашето същество, когато всички външни структури на нашите познати светове се срутват в масивно земетресение, докато само най-истинната част от нас остане. Ние ще се изправим пред предизвикателството да вземаме бързи решения и да предприемаме бързи действия, без време да мислим за това, което правим, докато сме бомбардирани с най-голяма интензивност. Ще бъдем постоянно тествани да живеем нашите вярвания, а не да говорим само за тях.
Ако още не сме на правия път, ние ще сменим пътя и ще бъдем репозиционирани на по-вярна траектория през ноември. Много хора, които са били несигурни какво се случва по-нататък в живота им, какво да правят и къде да отидат, изведнъж ще намерят себе си, знаещи отговорите на тези въпроси с неоспорима яснота.
На 22 ноември Единадесетата врата на 11:11 ще се активира. Това е последната 11:11 активация и тя бележи края на нашето изключително важно почти двадесет и една годишно пътуване през Портала 11:11. Активацията на Единадесетата врата отваря вратите към един нов свят, който ние все още не можем да видим, но можем силно да чувствуваме. Активацията на Единадесетата врата вече има силно влияние върху нас, защото това събитие съдържа и двете - Краят и Началото, тъй като спиралата направи пълен кръг. Това усещане на голяма завършеност, преплетено с масивно Ново начало, е дълбоко трогателно. Толкова сме близо до края на една ера. Ние сме пред приключване на продължителното пътуване през дуалността.

Част от процеса на завършване е пускането на цялото ни пътуване. За такива като мен, които са посветили много години от живота си на нашето пътуване през Портала 11:11, това е огромно нещо. Ние помним и почитаме специалните хора, които дойдоха за една или две активации на 11:11 врати, за да играят главна роля, а после изведнъж изчезваха.
Ние помним 140 души, наблъскани в малка вътрешна камера в Храма на Изида на остров Филе в Египет, за да активират Лотосът на истинската Любов, докато египетските Пазители на Храма бяха със сълзи, които се стичаха по лицата им, казвайки, че са чакали хиляди години за нас, че ние бяхме завръщането на Боговете. Ние помним как танцувахме цяла нощ на малкия атол Tetiaroa по време на Четвъртата врата, докато множество звезди се изсипаха върху нас. Ние помним активации на 11:11 врати, които почти се счупваха отвътре, когато нашето същество не бе достатъчно силно. Ние помним как бяхме брулени от дъжда и вятъра по време на активацията на Шестата врата в Ирландия. Ние помним нашата величествена процесия на слонове, камили и коне към активацията на Седмата врата на остров Jagmandir в Удайпур, Раджастан, Индия. Ние помним раждането на Белите дракони по време на Танца на Елементите на Исла де ла Луна в езерото Титикака, Боливия, на втората активация на Осмата врата. Ние помним спиралата в Сърцето на Лотоса в Бали по време на Деветата врата.
Това бе величествено пътуване и дълбоко предизвикателство, което изискваше нашето пълно ангажиране и сега е пред завършването си. През Активацията на Единадесетата врата Диамантът на Невидимото ще бъде разкрит. Това е Новият свят, който се ражда. Той обхваща всички наши познати светове в безкрайно по-обширен пейзаж. От завършването на нашето пътуване през Портала 11:11 идва възраждането на АН. През това време ще има много хора, които изведнъж ще осъзнаят, че те са част от голямото семейство на АН. И после ние ще се съберем да закрепим Сърцето на АН на физическата Земя.
В края на месеца ще бъдем много променени, не същите, които сме били преди. Ноември ще бъде удивителен, невероятен, изненадващ, радостен, творчески и изпълнен с огромна ЛЮБОВ. Това ще ни отведе до нашите перфектни места, вътре и извън нас. Това е време на завръщане у дома - когато се завръщаме у дома до истинската ни същност. Огромни енергии, които никога не сме познавали преди, ще дойдат и това ще ни придвижи в обширните сфери на Диаманта на Невидимото.

Това е то - КРАЯТ и НАЧАЛОТО ...


източнк: http://www.nvisible.com/
Източник: http://indigota.com/index.php?topic=6541.msg76829#msg76829#ixzz2DMaldIh5

Статията е прочетена 315 пъти
Назад към брой 53Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024