Контактьорство - МАТЮ УОРД в брой 51

Контактьорство - МАТЮ УОРД
Категория: Сърцето, душата

1. С любящ поздрави от всички души от това място, аз съм Матю. Такава разнообразна и трескава дейност кипи във вашия свят, дори на работниците на Светлината може да им се стори трудно да свържат всички точки, които показват, че светлината подрива усилията на тъмните сили на всяка крачка. Показателно е, че много от вас правилно са разбрали, че Илюминатите използват единствената тактика, останала в техния арсенал: страхът. Преговорите относно законови удари срещу Иран да се предотврати възможността тази страна да произвежда ядрено оръжие; възможността за една терористична атака в Ню Йорк, възможността за още едно опустошителното земетресение в Япония, възможността Северна Корея да стане достатъчно опасна, за да предизвика война в Югоизточна Азия.
2. От наша гледна точка, която позволява наблюдение на колективното съзнание, ние знаем, че малко вярват на тези сценарии, нито един от които не е част от съдбата на Земята. Дори и тези, които все още са спящи за разбирането, че тези предстоящи моменти водят бързо до Златния век на Земята, подпомагат светлината, като отказват да живеят в страх от такива "възможности".
3. Независимо от това, нека вмъкнем в този момент един читателски въпрос: "Страхът може да бъде управляван положително, така че защо повтаряте, че ние трябва да спрем да се страхуваме?". Ние казваме "спрете да се страхувате", защото увеличената енергия на страха пречи на светлината да достигне съзнанието и по този начин държи хората затънали в третата плътност, неспособни да се развиват духовно и интелектуално. Страхът пречи на сериозните разсъждения, здравия разум, логичните въпроси и на желанието да въстанеш срещу тиранията и корупцията – ето защо марионетките на тъмните сили са били в състояние да контролират народите на Земята в продължение на много хилядолетия. Тъмните сили "се хранят" от енергията на страха - без нея те не могат да съществуват!
4. С въодушевление виждаме как страхът затихва в колективното съзнание, но на личностно ниво е все така силен. В съответствие с универсалния закон на привличането енергията на лица, изпълнени със страх, се отправя към Вселената и привлича подобна енергия; подобно на бумеранг се връща и носи със себе си още по-страшни обстоятелства за лицето. "Ухажването" на страха с убеждението, че той може да бъде управляван положително, е като игра с огъня.

5. Вярно е, че милиарди живеят в страшни условия, които са по-тежки или с по-голяма продължителност, отколкото е било нужно за завършване на тези аспекти от договорите на душите им. В тези случаи договорите се изменят на нивото на душата, така че тези лица може да напуснат Земята преди края на други кармични клаузи и с Божията милост те са възнаградени с пълно завършване на кармичния цикъл в трето измерение. В други случаи оригиналният договор изисква кратък живот при особено страшни обстоятелства, което е достатъчно да балансира други животи, а душите се придвижват напред в духовната си еволюция. И в двата случая двойните ползи са, че предишната енергията на страха на планетата я няма и тези души озаряват с лъчезарната си светлина от Нирвана до Земята.
6. През този безпрецедентен период във Вселената божествената благодат се предлага и под друга форма. Еволюирали души доброволно поемат част от най-трудното кармично изпитание на слабите души и по този начин ги оставят да изпълнят другите клаузи от договора; на нивото на душата те се движат в синхрон, така че по-слабите са укрепнали и могат да се развиват извън третото измерение. Това е обичайна практика за духовно еволюирали физически цивилизации да подпомагат по-слабите, които са помолили за помощ - точно това правят за Земята и за вас близки и далечни цивилизации! Освен това, в тази уникална епоха подобно сътрудничество на ниво душа е на разположение и за духовен растеж – като още един пример за безграничната любов на просветлените същества.
7. И така, като са взети най-щателни мерки, за да се гарантира, че всичко е в съответствие с вашите закони, висшият еталон на Илюминатите в банковото дело и кредитната индустрия е бил отстранен от позициите си и ще бъде даден под съд. "Усещайки, че става напечено”, други напускат доброволно, a възстановяването на откраднатите от Илюминатите богатства е в ход. Военни лидери си сътрудничат със Силите на светлината да предотвратят проявата на агресия от страна на войски, които все още са на страната на Илюминатите. Чрез унищожаването на някои от техните пещерни подземни съоръжения са спрени ужасни експерименти, както и други дейности под прикритие.
8. В рамките на следващите месеци правителствени трусове ще разчистят членове на илюминатите или тези, действащи под техен контрол, като ще бъдат заменени от духовни, морални и почтени хора. Новите правителства, родени по време на "арабската пролет", ще се стабилизират, а тираничните режими ще паднат. Ширещата се корупция в мултинационалните корпорации ще се изправи пред своя достоен завършек; управници, които служат на интересите на населението, ще останат, а тези, които са алчни и егоисти, ще си отидат. Националните икономики, изпаднали в несъстоятелност, няма да бъдат съживени успешно; световната икономика ще достигне дъното и ще започне да функционира една почтена система в целия свят. Войните, насилието, измамата, потисничеството и цензура на медиите постепенно ще спрат, когато тъмните сърца и умове сред вас напуснат планетата.
9. Просто не може да бъде по друг начин – законите на физиката управляват живота в тази вселена. Тъй като Земята продължава да се придвижва с бързи темпове към по-високите нива, нищо с ниски вибрации в каквато и да е форма не може да оцелее - физически органи, подривни планове, кражби, нечестност, несправедливи закони и лишаване от свобода, фанатизъм, жестоки обичаи и дела.
10. Продължаваме напред - не, религиите няма да бъдат "напълно изхвърлени и заменени с универсални закони в Златния век". Когато истината, че науката и духът са едно и също нещо, излезе наяве, както и това, че религиозните догми произлизат от ранните лидери на църквата и държавата, за да контролират масите, хората, чието съзнание е извън ограниченията на третото измерение, ще се придържат към духовните аспекти на съответните им религии, а ще отпаднат тези аспекти, които са били измислени да контролират.
11. Освен контролиране на масите чрез догматични учения, религиите са служили на целите на тъмните сили да разделят до такава степен, че това води до векове на травми и кръвопролития. Свидетелство са кръстоносните походи, войните между католици и протестанти, погроми срещу евреите, екзекуции на обвинени в "богохулничество" хора, които са отказали да "се отрекат."
12. Да разделяш, отдавна се е превърнало в ефективен инструмент на тъмните сили. Те не се задоволяват да разделят народите само чрез религията, те са ви разделяли на други противоположни лагери чрез поставянето на етикети на социални слоеве, идеологии и философии, видове на управление и политически партии. На всеки, който оспорва официалните твърдения за ситуация или събитие, са поставяли етикет "конспиративен теоретик". Това разделение е поддържало процъфтяването на дуалността през поколенията, като по този начин населението е затъвало в манталитета на третото измерение. Радвайте се с нас, че дуалността играе финалния епизод от нейната толкова дълга игра на планетата!

13. В четвъртото измерение ще има ли вредни за хората и животните насекоми? Не. В действителност целия живот в тази вселена произтича от Бога чрез неговата същност на творец от Любов и Светлина. Това важи и за душата. Но силите на тъмнината са замърсили енергийните сияния на много форми на живот, така че те да станат вредни за цивилизациите от третото измерение. Живот на земята под формата на плужек, на миниатюрна водна форма или вредно насекомо може да бъде една стъпка нагоре по еволюционната стълбица за лица, които някога са притежавали разум и способности да мислят, чиито свободни избори по време на физическия им живот са служили на тъмнината и те са се върнали назад в еволюцията към примитивното съществуване в първото измерение.
14. Чернокожите имат ли някаква особена карма? Не, нито хората от която и да било друга раса на Земята. Всички вие сте имали животи в различни раси, полове, различна форма на тялото и функции, взаимоотношения, способности, нива на интелект, вярвания и места в тази вселена; по пътя душата на всеки от вас е сключвала договори за постигане на балансирана опитност. Изборът на всеки един от вас за този живот е толкова уникален, колкото сте и самите вие.
15. Как мога да поддържам неизменно светлината, когато членовете на семейството ми са в най-дълбоката тъмнина? Вашите мисли, вярвания и искрените чувства са известни само на вас и можете непрестанно да поддържате вашата светлина. Можете мълчаливо "да дарите" мрачно настроените членове на семейството си с качества на светлината, които искате те да притежават. Като ги виждате в светлина, можете да обезсилите усещането си, че сте възпирани от техните тъмни аспекти.
16. Моля, не забравяйте, че едно семейно споразумение се прави с безусловна любов един към друг. Тъй като споразумението е предназначено да е от полза за всеки участник, някои от тях са приели ролята на „злодея” за собственото си балансиране, което дава възможност на останалите да изпитат това, което им е нужно за постигане на баланс и всички души да могат да израстват. Нито един от участниците съзнателно не знае ролята, която той или тя са избрали, и всички са отговорни само за собствените си решения и действия. Вие не можете да контролирате действията на членовете на семейството, които считате, че са в тъмнина, но можете да контролирате вашите реакции - реагиране в светлината позволява на радостта да тече свободно вътре и да излъчва навън към всички около вас.

С нашата безусловна любов ние се сбогуваме с вас за този момент.

Любов и мир
Сюзан Уорд

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books
Превод: Maya

Статията е прочетена 637 пъти
Назад към брой 51Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024