ПСИХОГЕНЕТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ в брой 49

ПСИХОГЕНЕТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ
Категория: Сърцето, душата

Филмите на ужасите носят огромен зомбиращ потенциал, разрушаващ човешкото съзнание. Учените са установили, че гледането само на един такъв филм нарушава функциите на нервната и психичната система. Това въздействие продължава около две седмици при възрастните, а при децата - около месец. А редовното гледане на такива филми води до устойчиви негативни промени в човешката психика (непредсказуемо поведение, повишена агресивност, раздразнителност, лесна уморяемост и т.н.). Известен е случай, при който през 1997 г. около 700 японци са попаднали в болница със симптоми на епилепсия след гледането на компютърен анимационен филм. 
Любителите на филми на ужасите сами подхранват злото, от което после страдат. Сюжетите нахлуват в живота им - заложените в тях негативни програми рано или късно се материализират. Например един известен режисьор, след като заснел поредния си филм, се прибрал у дома и установил, че сюжетът му се е осъществил на практика. Жена му и дъщеря му били изнасилени и зверски убити в пълно съответствие със собствения му сценарий. 
Ето още един пример: Знаменитите кули на Световния търговски център в Ню Йорк неведнъж бяха взривявани в различни филми. И на 11 септември 2001 г. трагедията се материализира като терористичен акт, в резултат от който загинаха около 6300 души. Всичко, за което помислим, се реализира. Едва след трагичните събития в САЩ забраниха филмите и компютърните игри, в които се разрушават емблематични постройки символи - например Световният тьрговски център, статуята на Свободата и т.н. Както се казва, животът все пак ни учи на нещо, нали? 
Негативното въздействие върху хората се осъществява и чрез черните секти, които използват черна магия, например енволтиране (Енволтиране - от лат. дума involer - нападам, завладявам - ритуал от черната магия, обикновено за смърт.), зомбиране (потискане на собствената воля и покоряване на чуждата), „любовна магия” и т.н. 
Всяка реклама е психотронен торсионен генератор, излъчващ енерго-информация. Колкото повече реклами и билбордове има на единица площ, толкова по-голямо въздействие оказват те на безсъзнателно равнище върху подсъзнанието и съзнанието на хората. Рекламата може да има няколко скрити нива със закодирана информация, например така нареченият 25-ти кадър. Често самите й създатели не осъзнават какво негативно въздействие оказват техните творения върху хората. 
В много страни, например в САЩ, рекламата на алкохол и цигари е забранена със закон, защото властите разбират каква вреда нанасят тези пагубни стоки върху здравето на гражданите, а следователно и на икономиката на държавата. Кога ще го осъзнаем и ние? 
Учените са установили, че екологично агресивната среда оказва негативно въздействие върху човека и животните. Например сътрудниците в Института по екология на Волжския басейн РАН в гр. Толиати са открили, че в замърсена вода рибите стават асиметрични. При риба, уловена в Саратовското водохранилище, в района, където се влива силно замърсената река Чапаевка, била регистрирана асиметрия в броя на люспите, перките и хрилете. Екологично замърсената среда предизвиква сериозни генетични нарушения (мутации) при рибите и те стават отровни за консумация. Не по-малко вредни са и психичните замърсявания, както и всякакви енергийно-информационни въздействия. 
Ще разгледаме още един проблем, свързан с живота на човека в агресивна среда. Става въпрос за широко разпространената болест на века - нарушение на обмяната на веществата, водещо до затлъстяване. То се наблюдава при огромна част от населението - както при децата, така и при възрастните. Много фирми се занимават с решаването на този актуален проблем. Повечето от тях го виждат в така нареченото „изгаряне” на мазнините. Но те не знаят или не обръщат внимание на причината, която лежи в основата му. Затлъстяването се дължи главно на функционалния комплекс от страхове пред агресивната околна среда и защитната реакция на организма, която се проявява на равнището на инстинкта за самосъхранение. Човек подсъзнателно се опитва да се скрие и защити и тогава се включва инстинктът за оцеляване, водещ до натрупване на тлъстини. Затова простото „изгаряне” на мазнините го оставя незащитен и започва да страда психиката му. В резултат се дебалансира единната енергийна система на организма, което води до различни заболявания. А основната задача при лечението на затлъстяването е да се отстрани причината - неутрализиране на програмите на страха, насилието и унищожението, записани в човешката аура, и отстраняването им от нашия живот чрез пречистване на аурата както на отделните хора, така и на цялата планета. 
Всички изброени негативни психогенетични програми са нещо като „психична инфекция”, която включва човека към пространствата на страданията, деградацията и смъртта. Това води до срив на нравствеността, до липса на култура и до бездуховност. Показатели за психично заразяване са: апатията, мързелът, депресията, синдромът на хронична преумора, болестите, безплодието, лудостта, бедността, мрачните мисли, ругатните, липсата на воля и пагубните пороци -доброволното поемане на кофеин (чрез кафето и силния чай), тютюн, алкохол, наркотици и т.н. 
Заразяването с психогенетични енергийно-информационни вируси чрез неприлични думи, татуировки и пиърсинг, чрез използване на неприлична лексика и псувни в днешно време придоби масов характер. По щандовете на музикалните магазини се продава свободно всякаква продукция на такъв език. Уличният жаргон се използва широко за рекламни цели, за да привлича потенциални клиенти. 

Статията е прочетена 555 пъти
Назад към брой 49Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024