Порталът 21.12.2012 в брой 49

Порталът  21.12.2012
Категория: Пророчества

Краят на света се отменя

 

Няма да има край на света през декември 2012 година, обявиха Основателите чрез Сал Ракели по време на неговото гостуване в България миналия месец. Планетата Земя ще премине в четвъртото измерение, като повиши вибрациите си. Част от населението на Земята – една четвърт – е готово и ще премине също в четвъртото измерение. Преминалите ще знаят и ще усещат този процес, но отстрани останалите няма да забележат признаци на физическо ниво. Хората от четвърта плътност ще чувстват промяна в навиците и предпочитанията си – в храната, обстановката, работата си, отношението към природата, обкръжението на другите. Ще се чувстват леко замаяни, ще търсят усамотяване и връзка с природата, ще избягват хората с много по-ниски вибрации.

Друга, съвсем малка, част от човечеството ще се възнесе, ще премине направо в пета плътност. Тези хора ще останат по собствено желание на планетата Земя и ще бъдат изключително полезни на братята си от 4-то ниво.

Останалите в трета плътност – цели 2\3 от човечеството - ще чувстват известен дискомфорт в здравословното си състояние или дори ще развият хронични болестни състояния, тъй като ниските им вибрационни честоти ще се разминават със земните. За тях настоящето няма да се е променило особено, те изобщо няма осъзнаят процесите на вибрационно повдигане.

До 2030 г. земното население ще намалее до 2 млрд. Много хора ще си заминат заради замърсената земя, вода, храна и въздух. Ще има и много вируси. Напусналите физическите си тела ще продължат своите уроци на други планети, предлагащи им подходящите условия на живот и обучение.

Съществува и вероятност за трета световна война. Тя би започнала в Близкия Изток между Израел и Иран. В нея няма да се използва ядрено оръжие, защото никой в Космоса няма да го позволи, и ще загинат малък брой  - според Основателите - хора, около 3 % от земното население.

Прословутите три дни на мрак са невъзможни, защото нито Земята ще измени оста си, нито ще бъде допуснат ядрен конфликт – обясни Сал Ракели.

За сметка на това прогнозите за наводнения, активиране на вулкани и нови заметресения остават валидни. Но земетресенията ще бъдат ограничени до осма степен по скалата на Рихтер от извънземните и затова няма да причинят много жертви. Очакват се и сериозни наводнения.

Социалните катаклизми също няма да са малко. Икономическата криза ще продължи. Ще се стигне и до проблеми в енергоснабдяването. В близките 2-3 години няколко страни ще напусат ЕС, което ще доведе до дестабилизирането му. Ще има сериозни колебания в цената на горивото и девалвиране на основните валути. Препоръката на Основателите е да се отглеждат екологично чисти храни от обединени семейства, преминали в 4-та плътност, да се използват соларни панели и ветрогенератори.

България няма да преживее драматично промените.  Земетресенията тук ще са максимум до 6,5 степен по Рихтер, няма да има големи разрушения или жертви.

На Земята идват кристалните деца и децата на дъгата. На тях ще разчитаме за построяване на новото бъдеще при променените условия на живот.

Статията е прочетена 849 пъти
Назад към брой 49Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024