НАШ УЧЕН В КАНАДА РАЗКРИ ТАЙНАТА НА ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ, ПРОМЕНЯ ГРАВИТАЦИЯТА в брой 48

НАШ УЧЕН В КАНАДА РАЗКРИ ТАЙНАТА НА ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ,  ПРОМЕНЯ ГРАВИТАЦИЯТА
Категория: Сърцето, душата

Около летящата чиния има плазма, която се активира чрез подходящи електромагнитни полета

Плазмено поле, което изменя гравитацията около летящите обекти, може да бъде основното средство за придвижване на НЛО, или т.нар. летящи чинии. Това откри българският учен физик от York University – Торонто, Канада, Стоян Саргойчев. Публикациите на Саргойчев по темата са събрани в книга, която вече се разпространява из целия свят.  

"Работил съм с физическия принцип, по който могат да бъдат обяснени явления като летящи чинии", съобщи той по време на научната конференция в Творческия дом на учените край Варна, посветена на "40 години България – космическа държава". "Изследвал съм го в лабораторни условия и съм изнамерил, че може да се променя локално гравитацията около един обект, чрез което да се създаде принципно нов механизъм за придвижване в пространството. Той е различен от съществуващите реактивни двигатели, защото е чрез създаване на силово поле, в резултат на което специално  конструираният летящ обект може да лети и развива огромни скорости и маневреност дори извън въздушното пространство. Сигурен съм, че преди Втората световна война такива летящи обекти са съществували. Невъзможно е било те да са земни, защото тази технология не е съществувала тогава, за разлика от сега. Трябва да приемем, че съществува извънземен разум и той може да бъде с хиляди години по-напред от нас. Технологията им може да бъде много напреднала, като се има предвид, че само за 100 години нашата постигна невъобразим прогрес. Следователно с такава технология те биха могли да се придвижват на огромни разстояния, да създават бази на места, които дори не са обитаеми. Могат да идват от други слънчеви системи.

Моята теория за базови структури на материята обяснява физическия механизъм и той е описан в книгата, която издадох. Правил съм лабораторни експерименти, за да разбера дали може да се модифицира гравитационната маса и да се получи силово поле. На базата на това съм написал книгата „Силово поле чрез контрол на гравитацията – теория и експерименти“. То е базирано на гравитационно-инерционен ефект. Активира се чрез резонансен метод, който предизвиква квантово механично взаимодействие между фионно-електронни двойки в пространството на физическия вакуум. На определени места може би работят по този метод.

Една летяща чиния се различава от космическия кораб по това, че около нея съществува нещо като плазма, която се активира чрез подходящи електромагнитни полета. За по-голяма ефективност тя трябва да бъде от подбрани газове. Нужна е, за да изменя условията на гравитацията. Тя трябва да е асиметрична по отношение на обекта, за да има насока на силовото поле. Може да се командва чрез 4 електрода. Този механизъм може да послужи и при нашите космически кораби.", аргументира откритието си физикът.

 

Източник: http://petel.bg/

Статията е прочетена 451 пъти
Назад към брой 48Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024