ПРЕХОДЪТ - КАКВО ТОЧНО ЩЕ СТАНЕ? в брой 47

ПРЕХОДЪТ - КАКВО ТОЧНО ЩЕ СТАНЕ?
Категория: Пророчества

Да, сигурен съм, че това ще се случи, но аз няма да съм там

Скъпи приятели,

Позволявам си да споделя с вас едно мнение за прехода, формирано въз основа на онова, което съм прочела и осмислила до момента, с надеждата да ви бъде от полза и да ви послужи като повод за размисъл.
Много е информацията за прехода и версиите за него - ще настъпи край на света, ще дойде Нибиру, ще се изместят полюсите, ще дойдат извънземните и ще ни спасят, ще има евакуация на борда на корабите майки на Аштар, няма да се случи нищо и т.н. Хората четат, вярват или отхвърлят, карат се кой точно е прав и се питат каква е истината и какво да правят - да живеят като за последно, да се запасяват с най-необходимото, или да си живеят все едно, че няма да се случи нищо?
Всъщност всички версии са верни, тъй като става дума за паралелни реалности - те са доказани математически от Хю Евърет и описани максимално подробно в учението Ииссииди - информация, свалена от будхичния план.
Те съществуват и ние непрекъснато се фокусираме в някоя от тях. Фразата „Каквото и да поискаш, Аз вече съм ти го дал”, е буквално вярна - Той наистина ни го е дал - под формата на паралелни реалности с всевъзможни сценарии.
Трудно е да се обясни в една страница това, което е дадено на десетки хиляди страници, но все пак: Всеки от нас всъщност е в 328 екземпляра, които обитават различните реалности и запълват базата данни във висшия ни Аз. Тази база данни е на разположение на всяка от отделните проекции, тоест на тези 328 екземпляра, под формата на опит. Ако някоя наша форма „там” проработва нещо, самите ние тук се фокусираме върху друго. Ако нещо не ни е интересно тук, значи друг от нас работи по него „там” \в някоя от другите реалности, в които се проявяват другите наши т.нар. стерео форми\. Самите ние всъщност сме съзнание, което се фокусира в тези различните форми \тела\, обитаващи различните паралелни реалности. В момента на т.нар. смърт „умрелият \под формата на съзнанието, което представлява\” мигновенно се префокусира в друга от тези паралелни реалности, в която някое друго негово копие живее и той \станал вече той-там\ дори не забелязва, че физическото тяло тук - за това свое обкръжение, е умряло. Той продължава да живее с копията на близките си там и дори представа няма, че копията на близките му тук вече го погребват. И така умираме непрекъснато. Както досега не сме си давали сметка, че многократно сме умирали /че многократно сме се префокусирали/, така и за в бъдеще няма да осъзнаваме това префокусиране.
Нашето така наречено минало всъщност е част от тези паралелни реалности и в този смисъл то протича сега. Затова за някои хора със специални възможности (за префокусиране) то е достъпно сега. Същото важи и за нашето бъдеще. Така че всъщност ние - за себе си, сме вечно живи и никога не умираме - умираме само за заобикалящите ни хора. Повече подробности за това ще намерите в материалите от Орис и в самото учение.
И така, въпросът не е какво ще стане, а къде точно ще се окаже /със съзнанието си/ всеки от нас.
Тъй като един от факторите за фокусирането е какво мислим, какво очакваме, какво вярваме, че ще стане, както и това, какви са вибрациите ни - къде е събирателната ни точка (според терминологията на Кастанеда), или т.нар. фокус на съсредоточено внимание (според терминологията на Орис), имайте предвид следното:
Шест месеца преди прехода тази точка трябва да се задържа на нивото на четвърта чакра - любовта и алтруизма, или т.нар. СЪСТОЯНИЕ НА РАДОСТ, за да попаднем в реалности с максимално качествен сценарий - там, където вместо с пластични операции външността ни ще се коригира посредством нано мисъл-форми, там, където ще преобладават високите технологии, но в полза на хората и т.н.
Когато ви се случи нещо неприятно, постарайте се до 2 минути да върнете събирателната си точка в състояние на радост - така ще си осигурите необходимата носеща честота по време на прехода. Според нейното ниво вие ще резонирате със съответстващата й по честота, т.е. сценарий, реалност и ще се окажете точно там.
Няма нужда да се сърдите никому - ако някой ви е направил нещо, помислете си, че просто ВИЕ сте в тази реалност и като повишите вибрациите (настроението) си, се изместете \префокусирате\ в реалност с по-качествен сценарий.
Придвижването към по-качествените сценарии става с цената на МАКСИМАЛНО АЛТРУИСТИЧЕН ИЗБОР от ваша страна при всяка житейска ситуация или проблем. Затова е казано: благодарете каквото и да ви се случва - защото така се задържате в диапазоните с по-високи честоти.
Самият преход ще трае само миг - едно мигване, но ОТВЪД това мигване за всеки от нас ще се случат различни неща. За онези, които през месеците преди това са се фокусирали предимно върху изпълнените със страх сценарии и катаклизмите, ще има масови или локални катаклизми, а от другите всеки ще попадне в своя сценарий.
Няма грешни отговори и решения - всичко е опит и ние сме безсмъртни. Но ако не искате да бъдете съзнателно в реалност с по-нискокачествен сценарий, имайте предвид горното, тъй като всичко зависи от вас. Ако не искате нискочестотните сценарии, но ви атакуват с подобна информация, не се задълбочавайте в нея и кажете:
„да, сигурен съм, че това ще се случи, но аз няма да съм там (като не се фокусирам над това, няма да се окажа със съзнанието си в тялото на такава от другите ми стерео-форми, която ще го преживее)”.
И повече не мислете за това. Фокусирайте се върху позитивните сценарии и върху това, което наистина искате, а не върху онова, което не искате. Осъзнайте, че голяма част от информацията за катаклизмите се тиражира от тези, които наричаме „лоши”, „тъмни” и т.н. и спрете да вярвате в нещо само защото е написано. Само защото някой казва „аз съм представител на светлината” не означава, че той наистина е. За какви мислите, че ще се представят „тъмните”, ако искат да ви дезинформират, ако не - за светли?
Настоящото има за цел само да ви информира, а не да ви агитира.
Всичко е опит - „лошите” не са лоши - те са просто различни. Не можете да кажете: „очите са супер, сърцето е супер, обаче дебелото черво е отвратително”, нали разбирате. Може да му слагате каквито си щете етикети, обаче без него не може. Или, както се казва в „Разговори с Бога”: „Нийл, ако ги нямаше лошите, ти как щеше да разбереш, че си добър?”. Не е важно дали в момента сте добър или лош - важно е да се напълни базата данни с преживявания\опит. И колкото по-бързо се запълни тя с негативен опит (нискочестотни преживявания), толкова по-голям е шансът по-скоро да се префокусирате (да ви станат интересни) висококачествените преживявания - алтруистични постъпки, сценарии, реалности и т.н
Един ориентир: има реалности, в които дори не са чували за учението Ииссииди, има такива, където са излезли само 1-2 тома от това учение. Тези от вас, които четат настоящото, са в диапазон от реалности, където има вече 15 тома - основата на учението в оригинал - три от които са преведени на български и две - на английски. Има реалности, където има 20 Ииссииди в оригинал и 20 преведени на английски и издадени. Там, където ги има тези 40 тома, са най-висококачествените сценарии. Следователно, не сме чак толкова зле при все, че има какво още да се желае.

 

източник

Статията е прочетена 16517 пъти
Назад към брой 47Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024