ГОЛЕМИЯТ ТИБЕТСКИ ВЪЗЕЛ в брой 46

ГОЛЕМИЯТ ТИБЕТСКИ ВЪЗЕЛ
Категория: Сърцето, душата

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ НА СВЕТЛИНАТА
за двата житни кръга в CHEESEFOOT HEAD, Уинчестър, 9 август 2012 г.,
канализирани чрез Amuna Ра


(Полето граничи с друго, където тълпи от хора участват във фестивал).

Ние Звездните съвети на Светлината искаме да говорим. Искаме да кажем, че изпратихме нашите послания на надеждата в житното поле. Простите кръгове ни показват в атмосферата на Земята, толкова близо до вас сега, обграждайки ви в нашата любов.
А големият Тибетски възел показва безкрайните връзки между нашите светове и вашия, които никога не могат да бъдат прекъснати и винаги ни обединяват с нашите братя и сестри от Земята. Ние сме вплетени във вашата реалност сега, когато вие преминавате в четвъртото измерение - това е показано с квадрата на стабилност, а около него е кръгът на единството.

Извън този голям кръг около възела, има един малък кръг, обозначаващ индивидуално съзнание, защото отделният човек винаги има избора да влезе в отношение с нас и цялата верига на събитията или да остане отвън и да наблюдава, или да бъде пометен с неговото ограничено съзнание в бързо протичащите промени.
Има два малки кръга извън глифа на вашия свят със заобикалящата обвивка от Звездни сили в атмосферата; това означава връзка, защото вие човешките същества сте социални същества и трябва да общувате с другите. Съветваме ви, скъпи приятели, да говорите с вашите приятели и съседи за вашите преживявания, за прехода, в който се намирате вашият свят и вие, и за нас, вашите звездни братя и сестри, както и за нашето желание да работим с вас открито. Знайте, че сте обичани от вашето звездно семейство, което идва в мир и любов да помогне на вас и на вашата скъпа планета.

Звездните съвети на Светлината, 10 Август 2012

 

За будистите (особено за тибетските будисти) безкрайният възел в традиционната форма изразява начина на възприемане на реалността: той показва, че всички явления са свързани помежду си. Той е символ, изразяващ единството на всички неща. Този възел няма нито начало, нито край. Това е непрекъсната линия, излъчваща едновременно спокойствие и движение.

 

СЛЪНЧЕВОТО КОЛЕЛО НА РАДОСТТА

ЗВЕЗДНИТЕ СЪВЕТИ НА СВЕТЛИНАТА – за житния кръг в MILK HILL, Англия, от 5 август 2012
Ченълинг на Amuna Ra


О, скъпа, това е Слънчево колело на радостта. То пренастройва вашите енергийни системи, така че да можете да задържате повече светлина. Всички, които влизат в този кръг, после излизат по-светли, с повече светлина в тях, в клетките на телата им.
Ти видя светлината да танцува около теб, когато отвори очите си, след абсорбиране на енергията, която получи. (Множество малки точици от ярка светлина изпълни моя поглед и видях всичко да блести за известно време след това.)

Твоето възприятие се усили и ти можеше да виждаш и да чувстваш както в четвъртото измерение, така и в третото.
Слънчевото колело е портал към четвъртото измерение и всички, които влязат, се променят, независимо дали го осъзнават, или не.
Добре е, че фермерът позволява на всички ви да влезете и да се насладите на тази космическа енергийна баня.
Ние ви молим да се свързвате с нас по-силно през следващите дни, скъпи приятели, защото ние се приближаваме все повече и искаме да бъдем посрещнати с любов и разбиране. Чувствайте ни в сърцата си и отворете вашето вътрешно възприемане за фините промени в света около вас. Знайте, че ние ви обичаме нежно и искаме да ви помогнем във вашата еволюция.

Звездните Съвети на Светлината, 10 Август 2012
http://www.pleiadianregression.co.uk/8.html

Снимки на този житен кръг можете да видите тук:
http://www.cropcircleconnector.com/2012/milkhill2/milkhill2012b.html

Статията е прочетена 752 пъти
Назад към брой 46Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024