НОВИ И ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ОТ ФОНДАЦИЯ “KESHE” И ЛИНКОВЕ ЗА БЕЗПЛАТНО СВАЛЯНЕ НА ПАТЕНТИТЕ ЗА АНТИГРАВИТАЦИОННИ И ПЛАЗМЕНИ СУПЕРТЕХНОЛОГИИ. в брой 46

НОВИ И ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ОТ ФОНДАЦИЯ “KESHE” И ЛИНКОВЕ ЗА БЕЗПЛАТНО СВАЛЯНЕ НА ПАТЕНТИТЕ ЗА АНТИГРАВИТАЦИОННИ И ПЛАЗМЕНИ СУПЕРТЕХНОЛОГИИ.
Категория: Сърцето, душата

Данните по-долу допълват и доразвиват темата за фондация “KESHE” на иранския учен д-р Мехран Таваколо Кеше, която за първи път бе публикуваната в българското интернет пространство в този на 17. 06. 2012. Тази е първата статия:

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/07/keshe.html

Най–напред искам да покажа един декрет, с които президентът Барак Обама блокира и създава информационна мъгла около проведената среща на учени на 21.04.2012. в Белгия, на която присъстват учени от най-висок клас на НАСА, както и на други организации и ведомства на САЩ. Още в самото начало на срещата американските представители веднага разбират, че всъщност Мехран Кеше директно иска да освободи създадените от него технологии. Ученият демонстрира в реално време пред очите на посланниците своите методи за намаляване на физическо тегло на материята. Веднага след това американската делегация се оттегля и напуска научния форум, а още на следния ден Обама издава декрета си с мотива, че иска да се блокира фондацията заради свободен трансфер на технологии. Американските учени си дават сметка, колко назад са в изследванията и постиженията си спрямо иранските си колеги. Ето декрета:

http://content.govdelivery.com/attachments/USTREAS/2012/04/23/file_attachments/108232/2012iransyria.eo.rel.pdf

Самия учен декларира, че собственността върху неговите изобретения е на цялото човечество и затова свободно и напълно безплатно я споделя. На обвинението и мотива за декрета на Обама, че технологията може да бъде ползвана срещу човечеството, Мехран Кеше отговаря тук:

http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response


С две думи казва, че всяка авангардна технология е като добре подострена шпага от двете страни и може да служи както за добро в ръцете на един високоморален човек, така и за злини в ръцете на лоши хора.

Кеше е изпратил поканата си към всички държави в света, ето адреса за България:

BULGARIA embassy@bulgaria.be, comm-rep-sof@ec.europa.eu
Заявил е, че няма да публикува в сайта си кои държави са му изпратили отговор за или против, но ако човек пожелае да узнае това, може спокойно да се обърне към своето правителство с този въпрос, като посочи горните и-мейли.

Има предварително насрочена среща на представителите на държавите на 06.09.2012. Заявилите готовност правителства да изпратят свои представители учени на 21.09, ще декларират тази си готовност на предварителната среща на 06.09.2012.

Още през декември 2011г. Кеше прави демонстрации пред директорите на авиокомпания “Боинг”. След като мислили 2 месеца, отговора, който те дали на учения, бил, че тази технология е много опасна и ще застраши продажбите на техните самолети, а те са вкарали в самолетния бизнес милиарди долари.

Думите на Мехран Кеше, отправени към хората, в резюме са горе-долу такива:

“Един полет от Техеран до Вашингтон е проблизително около 5 до 10мин. Капацитет за товар – около няколко хиляди тона. Нека правителствата да знаят възможностите, преди да вземат решение за участие или не в свободното споделяне на тази технология. Този полет не може да бъде засечен от радари. Демонстрация на нашата технология направихме на практика, когато заловихме шпионския американски самолет "Дрон". Той дори не можа да задейства кода, с който да се саморазруши във въдуха. Сега се намира на сигурно място. Използването на технологията за мирни цели ни позволи да хванем този самолет и да го поставим в ръцете на една мирна нация.

Да направим един кратък анализ на това, което ще се случи по време на демонстрацията пред публиката. Тази демонстрация няма да може да се контролира от представителите на управлението на ООН. Един път освободена тази технология, тя ще бъде гратис за всички, при това без да могат правителствата да се намесват в използването й от обикновените граждани. От и до всяка точка на земната повърхност ще може безплатно да се пътува в рамките на 5–10 мин. Това е сега реалната картина и не е откъс от фантастичен роман.

Сега ви моля да предоставим тази технология на разположение на всички хора по света.Тя ще стане скоро достъпна за всички народи от така наречения Трети свят. Как и къде ще скриете вашата собственост, ако стане така, че хора от най-изостаналите страни сега се появят в близост до вашия град, при това без да ви питат? И тези хора ще поискат същия стил и ниво на живот, каквито вие имате! За съжаление не сте разбрали, че всичко се е променило с нашето откритие.

Затова правителствата трябва да се разберат помежду си, защото сега всички народи ще имат еднакво знание и технологии и ще са равни.Значи няма да е възможно да продължи да съществува частният европейски клуб на Съвета на обединените нации, който да блокира тези внезапни движения и който действа в полза на частни интереси под несправедливия настоящ протокол на ООН.

Така ще се появи една нова структура на едни истински Обединени нации за всички граждани на земята.”

Тъй като данните в Уикипедия за учения и неговото откритие са изключително орязани и миниатюрни, тук давам един линк, на който има 50 патентовани открития .Това е частна колекция – уикипедия на всички най-нови актуални технологии за свободна енергия. Sterling D. Alland е събрал всичко това.
Неговите патенти са регистрирани в Европейския патенетен регистър тук:

http://planetagea.files.wordpress.com/2012/07/european-patent-register-keshe.jpg

 

Източници:
http://planetagea.wordpress.com/2012/07/24/la-fundacion-keshe-convoca-a-320-paises-el-6-de-septiembre-para-liberacion-de-patentes-tecnologicas-que-cambiaran-el-mundo-crisis-energetica-escasez-de-agua-hambre-podrian-ser-resueltas-y-s/
http://planetagea.wordpress.com/2012/08/17/cronicas-desde-las-piramides-de-bosnia-novedades-muy-interesantes-sobre-la-fundacion-keshe-y-su-tecnologia-las-patentes-ep1-770-715-a1-y-ep1-770-717-a1/

Конструкция и превод на статията: Миоджералвомбо

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/08/keshe.html

17 август 2012, петък

Статията е прочетена 3479 пъти
Назад към брой 46Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024