Нетленни нишки изплетоха септемврийското „УСУРИ” в брой 42

Нетленни нишки изплетоха септемврийското „УСУРИ”
Категория: Изкуство, култура

НЕБЕСНИТЕ СЪЩЕСТВА СЕ ОТЗОВАВАТ ВИНАГИ, знаем добре ние – как обаче да направим така, че да бъдат постоянно в прегръдка със земното ни съществуване. Така се роди идеята да построим дом – истински небесен дом, който да могат да обитават точно те, НЕБЕСНИТЕ.

И както става в живота, още не бяхме начертали плана на бъдещата къща и Вселената ни посочи главен архитект за нашия така необичаен строеж. Казва се Юлия, Юлия Шматько и наистина специализира в небесни проекти. Обичайните строителни материали заменя с енергиите на РАДОСТТА, ЩАСТИЕТО, също НЕОБЯТНОСТТА, ТЪРПЕНИЕТО и СИЯНИЕТО. Изтегля от тях нетленни нишки и започва да ги съшива, съединява и сплита... Казва, че прави талисмани, но всъщност от ръцете й се ражда много повече – именно домове за небесните създания.

Та именно от тези нетленни нишки на Юлия вложихме и в нашия септемврийски брой. Затова страничките му са пропити от тази воля да добруваме и да радваме всички около нас. Създаден е като дом на небесните, но има още едно важно качество. Разтворим ли страниците му, самите ние се чувстваме като у дома, развиваме хармонията си, творим единение...

А небесните същества бързо се заселиха в новоизградения ни дом... Септемврийското списание събра Геше Майкъл Роуч, Свами Шубамрита, Марина Мечева, Мартина Иванова, Ваня Ирибаджакова, също сапунената Силвия J! Всички разплитат това кълбо от добри качества на душата и всички ни докосват с любовта на небето...

Нямаме търпение да го докоснете и вие – да почувствате красотата му. И ако завибрира във вас – да отворите полека вратата, превръщайки го в дом и за вас. Истински, небесен.

Статията е прочетена 870 пъти
Назад към брой 42Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024