За контакта ми със Зихара Зетрон в брой 42

За контакта ми със Зихара Зетрон
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

Контактът ми със Зихара Зетрон датира от август 2010 г., точно в деня на Богородичния празник. Заредиха се въпроси и отговори за човека, за Вселената, историята, религията, духовните учения - въпроси от всички области на познанието, които представих в първата книгата. Въпроси за дълбоката древност и необозримото бъдеще...

Ако трябва да обясня откога имам тези способности, ще кажа, че те в някаква степен са отпреди 15 години. Малко по-късно, през 2000 г., получих духовно посвещение от втора степен, но тогава не съзнавах какво точно се случва. След години разбрах, че облъчването ми със сноп виолетови лъчи е точно такъв акт на посвещение. По-нататък се извършиха вътрешни трансформации, които се проявиха чрез развиване на нови сетива, отваряне на третото око, чакрите, телепатия и др., които са характерни за посвещението от трета степен.

През 2000 г. излезе първата ми книга със статии на духовна тематика „Безкрайният път”, в съавторство. Записвах информацията, която идваше като мисъл в главата ми, но не знаех с кого общувам. Имах много въпроси в главата си, истината е, че години наред се стремях да науча много неща, да проникна в загадките, да стигна до истините, които ме вълнуваха. И отговорите дойдоха...

От Зихара Зетрон чрез телепатичен контакт научавам всичко, което ме интересува. Връзката е мисловна, не чувам глас, а ясна мисъл в отговор на моите въпроси. С такива ми помагат и любознателни приятели. Получавам информация из различни области на човешкото познание, както и сведения за живота на другите планети. Звездният индивид е добронамерен, търпелив и отзивчив. Готов е да помогне на страдащи и болни, на хора, които имат различни затруднения и проблеми. Той не задоволява излишното любопитство, не поощрява недобронамерени и непочтени действия, насочени срещу някого. Когато е потребно, ми диктува диагнози, посочва неагресивни, щадящи начини за лечение. Дава ценна информация как да си помогнем сами при негативни енергийни влияния, как да пречистим енергийно дома, физическото тяло и аурата си, как да поддържаме връзка със светеца закрилник. Звездният индивид разказва за живота на другите планети и за съществата, живеещи там. Той поощрява използването на древни методи на лечение чрез билки, восъколеене и енергийно въздействие, без да се пренебрегват постиженията и възможностите на съвременната медицина. Препоръчва операциите само в краен случай, отрича химиотерапията и лъчетерапията, защото са убийствени. От него разбрах, че природата на ирационалните страхове се корени в минал живот и затова традиционното лечение е безуспешно. И тук е мястото да кажа, че той с удивителна точност разкрива обстоятелства от минали прераждания, които са породили тези страхове, и препоръчва обреди, практики и енергийни въздействия, които да доведат страха до реални, разумни граници.

Зихара Зетрон ми разкри, че в минал живот съм била корабен лекар, а в друг съм описвала лечебните свойства на билките. Не зная дали с тези ми способности има връзка и фактът, че една от моите баби, както и три от прабабите ми бяха лечителки. Лечебни енергии притежавам и аз, но ги прилагам само върху най-близките си хора.

Зихара Зетрон ме въвежда в света на необятното, там, където все още не достигаме с обикновените си сетива, за да вдигне завесата към вселенското многообразие от форми, живот и неизчерпаеми възможности за тяхното проявление.

 

Статията е прочетена 1585 пъти
Назад към брой 42Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024