СЕДЕМТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ НА МАИТЕ в брой 38

СЕДЕМТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ НА МАИТЕ
Категория: Пророчества

Маите са оставили за нас, сегашните жители на планетата Земя, едно послание, записано върху камък, което съдържа седем предсказания. Едната част от посланието е тревожно предупреждение, а другата е за надежда. Първата част ни предупреждава какво би могло да се случи във времената, в които живеем. Втората ни напътства за промените, които да извършим в себе си, за да подтикнем човечеството към една Нова ера - ерата на жената, на майката, ерата на чувствителността.

Всички ние по един или друг начин чувстваме, че започваме да живеем във времената на Апокалипсиса. Всички сме засегнати от войните - война за петрол, война за мир. Все по-често изригват вулканите. Замърсяването на околната среда взима застрашителни размери. Разрушихме озоновия слой, който ни защитава от слънчевата радиация. Отровили сме планетата с отпадъците си. Грубо опустошаваме природните ресурси, водата, въздуха. Климатът се променя, температурите се повишават, ледовете се топят. В целия свят стават големи наводнения, огромни торнада поставят в опасност Флорида и гигантски урагани унищожават Централна Америка. Заплашва ни и хаос в информатиката. Бедността, генерирана от икономическия хаос, се чувства в почти всички държави. Всички търсим отговори и сигурен път за времето, в което живеем. С проблемите, пред които се изправяме всекидневно, разбираме, че не живеем в хармония.

Много религии са създали предсказания за случващото се. Библията казва, че когато всичко това стане в едно и също време, наближава времето на Апокалипсиса. Маите са знаели, че това ще се случи точно в тези времена и са ни оставили напътствия, така че всеки от нас индивидуално да спомогне за навлизането на човечеството в Галактическото зазоряване, в една нова ера, в която няма да има хаос и разрушения. Оставили са ни седем пророчества, в които описват своите виждания за бъдещето - нашето настояще. Тези предсказания са базирани на научни и религиозни изследвания върху функционирането на Вселената.

Статията е прочетена 1792 пъти
Назад към брой 38Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024