Минерал от Родопите дарява здраве и дълголетие в брой 35

Минерал от Родопите дарява здраве и дълголетие
Категория: Минералотерапия

За минерала клиноптилолит и хранителната добавка „Rhodosorb-h” Мариана Праматарова разговаря с Валентина Кузманова

- Госпожо Кузманова, първият филиал извън столицата за лечение с клиноптилолит (зеолит) отвори врати през месец февруари в град Бургас. Кое наложи създаването му?

- От пет години се занимавам с природни продукти.По професия съм медицински работник.Минералът клиноптилолит е добавка с широк спектър на действие и мощен имуномодулатор. Минералологът Иван Митев го определя като минерала на ХХ век, а съвременните изследвания доказаха неговото приложение в световната промишленост и необходимостта му за здравето на човека.Когато попадне в човешкото тяло, този минерал има свойството да извлича вредните отрови, като отдава на организма полезни микроелементи. Има широкоспектърно действие, помага при диабет, пречиства майчината кърма, повишава активността на имунната система – при алергични състояния, ревматити, дерматити, астма. Едно от свойствата на минерала е да активира питейната вода, като я зарежда с микроелементи, които имат благоприятен ефект за здравето ни.

- Като част от природата, този минерал е известен от дълбока древност. Как стана така, че точно в наши дни се преоткриват лечебните му свойства?

- Когато започнах да се занимавам с минерала и да го изучавам, останах поразена от откритията, че най-големите находища се намират у нас – в Източните Родопи, и са с най-високото съдържание на този камък в света. Животните също използват зеолитните находища и похапват от този минерал, за да си набавят необходимите вещества. Специалистите са установили, че зеолитните природни минерали са с уникална кристална структура, която не се разрушава при никакви условия. Във водна среда има абсорбираща функция. Изтеглянето на токсините от организма на човека е една от основните задачи в наше време, когато всички знаем последиците от нездравословната и лоша храна, замърсените въздух и вода. Затова на помощ идва лечението с клиноптилолит и хранителната добавка „Родосорб-Х”. Добавката е изследвана у нас и в чужбина, отговаря на изискванията на Европейския съюз, има широко приложение в САЩ, Русия и Европа. Може да се приема от деца и възрастни, защото е природен продукт. Клиноптилолитът, който се съдържа в „Родосорб-Х”, регулира минералния баланс на организма, а търговската марка е защитена в 27 страни.

- Разкажете ми за Вашия кабинет в Бургас.

- Щастлива съм, че първият филиал след основния център в София се откри в Бургас. Намира се на ул. „Хан Крум” 28 в морския град. Всеки, посетил кабинета ми, получава разяснения за свойствата и действието на минерала. Имам и иновации в кабинета – медицинска апаратура „Инерскан”, която може да се ползва и в домашна обстановка, и с нея се прави изследване на 9 жизненоважни показатели - процент мазнини, мускулна маса, индекс на тялото, метаболизъм, метаболитна възраст, костна маса и мазнини около вътрешните органи.

Минералът се предлага в опаковка концентрат и като дребни парченца, които се употребяват във вода. Който иска да научи повече за уникалните лечебни свойства на минерала и неговия здравен ефект, може да посети интернет-страницата ни: rhodosorb.com, офисите ни в Бургас на ул. „Хан Крум” № 28 и в София на ул. „Света гора” № 40.

Статията е прочетена 3108 пъти
Назад към брой 35Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024