ПРОРАЙМ биоцид в брой 4

ПРОРАЙМ биоцид
Категория: Минералотерапия
сребърни и медни йони в бутилки от 100 ml и 330 ml


„ПРОРАЙМ биоцид” е двукомпонентен препарат на водна основа с приложение във всички сфери на живота, където е необходимо постигането на пълна дезинфекция по безвреден и екологичен начин. Препаратите „ПРОРАЙМ биоцид” се произвеждат по патентован електрохимичен процес, разработен след дълги години работа в областта на третиране на води с цел обеззаразяване и пречистване. Отделените във водата йони се получават от възможно най-чисти метали: сребро с чистота 99,99% и мед с чистота 99,9%. Отсъствието на примеси в металите гарантира хомогенността на получения разтвор и неговото високо качество.
Към сребърните и медни йони, отделени във воден разтвор при определено съотношение, няма открити резистентни болестотворни микроорганизми. Поемането на сребърни и медни йони действа стимулиращо на имунната система. При контакт на медните йони с кожата, те стимулират повишаването на гликогена под кожата. При дефицит на медни йони в организма, често се развиват следните заболявания: едем; ревматоиден артрит; анемия (не се свързва желязото в хемоглобин); нарушена обмяна на веществата в костите.
Съдържание:
„ПРОРАЙМ биоцид 1”: вода, сребърни йони с концентрация до 10 mg/L
„ПРОРАЙМ биоцид 2”: вода, медни йони с концентрация до 30 mg/L
Не съдържа нитрати.
Приложение:
„ПРОРАЙМ биоцид” има широк спектър на приложение, както домашно, така и професионално. В дома може да се използва за дезинфекция и консервиране на вода, обеззаразяване на обезмаслени повърхности, дезинфекция на рани и други приложения, свързани с унищожаването на вируси, бактерии, алги и плесени.
Начин на употреба: „ПРОРАЙМ биоцид” може да бъде употребяван в концентрираната си форма или разреден във питейна вода (условно чиста) според задачата която трябва да изпълни. При употреба за дезинфекция на питейна вода (условно чиста) - 1 супена лъжица „ПРОРАЙМ биоцид 1” и 2 супени лъжици „ПРОРАЙМ биоцид 2” се разреждат в 1 литър вода, това ще гарантира обеззаразяването и консервирането на водата за период не по малък от 2 години.
Когато препаратът се използва за дезинфекция на вода от речен източник (повърхностни източници) или застояла в някакъв съд, тя задължително трябва първо да бъде филтрирана през многопластов филтър (може и сгънат на няколко ката плат), след което в филтрираната вода се разреждат 2 супени лъжици „ПРОРАЙМ биоцид 1” и 3 супени лъжици „ПРОРАЙМ биоцид 2” (или повече в зависимост от източника на водата) в 1 литър вода (филтрирана и обезмаслена).
„ПРОРАЙМ биоцид 1” и „ПРОРАЙМ биоцид 2” могат да бъдат употребявани като концентрат при същите пропорции на смесване - 1 супена лъжица „ПРОРАЙМ биоцид 1” към 2 супени лъжици „ПРОРАЙМ биоцид 2”. С така приготвеният биоцид може да бъде правена гаргара, той действа чудесно на парадонтити, възпалени сливици и всякакви възпаления в устната кухина. Биоцидът успешно може да бъде прилаган и при пневмония, където препаратът се вдишва като аерозол. С него също могат да се правят промивки на носа, както и на всякакви кожни заболявания и рани. При анемия следва да се приемат 1 супена лъжица „ПРОРАЙМ биоцид 1” и 2 супени лъжици „ПРОРАЙМ биоцид 2” 3 пъти дневно за 10 дни.
Можете да закупите „ПРОРАЙМ биоцид 1” и „ПРОРАЙМ биоцид 2” от:

Онлайн магазин www.getitbg.com . Телефон за поръчки: 0893 3894 33 (опаковка: 2 шишета по 100 мл – цена 4,50 лева; опаковка: 2 шишета по 330 мл - цена 12 лева)

АПТЕКИ (София):
Аптеки Плюс:

ул. „Цар Иван Асен II”, № 16
ул. „Бачо Киро”, № 4
бул. „Мария Луиза”, № 68
Студентски град, бл. 58, вх. В
бул. „България”, пл. „Ручей”, № 1, в сградата на „Т-маркет”
кв. Лозенец, ул. „Кричим”, № 4
Аптеки Прополис:
кв. Борово, ул. Ген. Ст. Тошев, 8
ж.к. Дружба 2, срещу блок 311, сградата на T–Market
Билкова и лекарствена аптека - ул. Дечко Йорданов, №3

МАГАЗИНИ (София-Варна):
Верига магазини СТЕНАТА:

Стената Център - ул. „Братя Миладинови”, №5, София
Стената „Гео Милев” - бул. „Шипченски проход”, 18, Търговски център Галакси, София
Стената Варна - гр. Варна, 9020, бул. „Република” 117, Търговски център Явор
Статията е прочетена 1125 пъти
Назад към брой 4Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024