ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ (5) в брой 5

ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ (5)
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

Зихара Зетрон – звездно метеорен индивид, отговаря на въпросите

- Каква е истината за гробницата на Бастет в Странджа планина?

В тази гробница има архитектурни останки, почти запазени, но има и някои повредени. Но тя не е на мястото, където търсят археолозите. По на юг е, по поречието. Намира се в подземието. Налага се да има много изкопни работи. Но не е лесно да се стигне дотам. Гробницата се пази на енергиен принцип.

На това място стават чудеса. Видения е имало. До три културни пластове има там. Не могат наведнъж да се открият. Най-напред да се проучи тракийското оброчище, после да се стигне до другите факти. Носят послание от много векове преди създаването на българската държава на полуострова. Да се направи сечение на местността по-дълбоко по поречието. Надписите са на древна шумерска писменост. По археологическите находки да не се въздейства. Енергийно са заредени. Повече секретност има. Повече древни артефакти има там, предимно с историческо значение.

- Съществуват ли тайни общества, които се борят за пълен контрол над човечеството?

На Земята има много общества, политически и военни структури, които ви държат под контрол. Във Вселената достигат отгласи от хаотичните вибрации на завладяването и притежанието, но те не ще успеят до квантовия преход да превземат с тъмнина цялата ви планета, защото светлите умове и светлите души се противопоставят. Тези тайни общества работят под прикритие на благородни каузи, но контролират най-вече паричния капитал и военната сила. Такива тайни общества има – на посветените от Черната ложа; на масоните; на посветените в някои религиозни общества; представители на парламентарни и дворцови монархии; на Световни организации. Под контрола им са ваши светски и религиозни водачи. Тези общества са основани на агресивен принцип – да противопоставят и владеят.

Черната ложа има земни и небесни структури. Те работят паралелно на Земята и в духовните светове. Активизират хаоса, като изпращат съответните вибрации до земните служители на мрака и задействат деструктивните енергии, за да всяват хаос, да причиняват безредици в света на материята и духа. Тези служители работят под прикритието на маски. Тайните общества са навсякъде, не е едно, както си мислите, защото стремежът към власт и притежание е ръководещ във вашия свят.

 

Книгата "Задочни репортажи от съзвездието Северен Кръст" можете да закупите от нашата онлайн книжарница.

Статията е прочетена 1007 пъти
Назад към брой 5Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024