ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ – част 3 в брой 3

ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ – част 3
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

Зихара Зетрон – звездно-метеорен индивид, отговаря на въпросите

- Езотериката не препоръчва операциите. Може ли да се избегнат наистина?

- Да не се правят операции е невъзможно. Това е крайна мярка. Направата на операция е по-голямо вмешателство не само на физическо, но и на духовно ниво и трябва да се прилага само когато е крайно наложително. Но ако трябва да избирате между смъртта и операцията, ще изберете операцията. Тя нанася вреда на финото ви тяло, но спасява физическото.

- Каква е природата на ирационалните страхове?

- На подсъзнателно ниво и в неактивираната памет хората носят страхове, натрупани с преражданията. Ирационалният страх така става напълно обясним за онзи, който може да прочете Акашевите досиета на индивида. Всички придобити по този начин страхове не се поддават на медикаментозни лечения, както и на други въздействия. Страховете имат удивително устойчива памет, която надхвърля един жизнен цикъл, едно прераждане и въпреки трансформиране на материята те не изчезват.

- Много съвременни мъже страдат от простата. Какво лечение на билкова основа се препоръчва?

- Билката петопръстник подобрява функциите и лекува. Може да се употребява и пелин, както и билката змийско мляко. За подобряване на ерекцията може да се използва чай от петопръстник и резене в равни части.

- Какви качества притежава кремъчната вода? А преварената?

- Кремъчната вода е лечебна. На примесите във водата се дължат тези качества. Подобрява защитните сили на организма. Ползва се за лечение на ставни болки. Премахва умората. Носи здраве.

- По лечебни свойства и полезно действие как се подреждат различните видове вода?

- Ето така: жива ледникова вода; светена вода; преварена вода; кремъчна вода; минерална; изворна.

Статията е прочетена 1097 пъти
Назад към брой 3Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024