САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя в брой 211

САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Тъкър Карлсън и Дъглас Макгрегър: САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя

Американският журналист Тъкър Карлсън смята, че САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя. Той сподели това в понеделник по време на интервю с бившия съветник на министъра на отбраната в администрацията на Доналд Тръмп, полковник Дъглас Макгрегър.

Полковникът в оставка заяви, че с екстремната си имиграционна политика администрацията на президента на САЩ Джо Байдън очевидно иска да унищожи страната. „Спомних си тази известна фраза, изречена от американски генерал по време на войната във Виетнам: За да спасим селото, трябваше да го унищожим! Имам впечатлението, че режимът на глобалистите във Вашингтон следва точно такъв план: той планирано и методично унищожава страната, за да я спаси според сектантските си извратени разбирания. Те не желаят САЩ да е държава, планират да е нещо друго“, каза Дъглас Макгрегър в интервюто с Тъкър Карлсън.

Карлсън отбеляза, че над 30 милиона нелегални имигранти са пристигнали в САЩ през последните 3 години в рамките на президентския мандат на Байдън. Той каза, че САЩ ще повторят съдбата на Римската империя. „Постепенно центровете на Римската армия и нейните легиони се напълниха с неграждани, които станаха доминиращо болшинство и в крайна сметка, тъй като не бяха лоялни към Рим, се разбунтуваха срещу гражданите. Това е дълбоката причина за падането на Рим, а варварските нашествия са само следствието“, каза Карлсън.

Статията е прочетена 916 пъти
Назад към брой 211Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024