Николай Малинов: Колективният Запад вече открито признава поражението си в Украйна в брой 209

Николай Малинов: Колективният Запад вече открито признава поражението си в Украйна
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Председателят на Международното движение на русофилите (МДР) Николай Малинов анализира последните събития в Русия и Близкия изток.

1. Участието на Малинов в култовото предаване на Първо руски канал „Голямата игра“. Позицията на българското общество срещу политиката на Сглобката.

2. Политиката на Москва за Близкия изток.

– Днес външният министър на Иран е в Москва. Путин ще посети Саудитска Арабия и ОАЕ следващата седмица. Договаря се мирът в Палестина, обединяват се шиити и сунити.

3. Събитията на украинския фронт. Западът показа, че Зеленски му е по-нужен като герой-мъченик, отколкото като президент на Украйна. Ще има ли примирие? А трябва ли?

– Приятелството на Путин и Кисинджър. Сходство на характерите/възгледите или цинична realpoitik?

4. Поглед към историята. Днес, 5 декември, се навършват 82 години от началото на контранастъплението на Съветската армия под Москва.

– То ознаменува поражението на болшевишката Червена армия и започна истинската Отечествена война на народите на Русия срещу нацизма.
– Смисълът на форумите „Примаковски четения“ и „Всеруски народен събор“. Ролята на Руската православна църква и нейната програма „Русия 2050“.

И още… в сайта на ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" www.ppvo.bg

Статията е прочетена 2194 пъти
Назад към брой 209Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024