Обръщение на русофилите от 1-вия международен събор на русофилите в брой 206

Обръщение на русофилите от 1-вия международен събор на русофилите
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Обръщение на русофилите от 18-ия национален и 1-ви международен събор на русофилите към българската и международната общественост

Като приемаме с огромна благодарност всички поздравления, които получихме по повод на нашия празник, ние българските русофили се обръщаме към българската общественост със следните думи:

управляващият политически елит в България се опитва злонамерено и агресивно да сблъска две части от нашия народ като разрушава символи, паметници, история и вековна обич към Русия. Така както световни сили искат Русия без Русия, така и български продажни сили помагат България да остане без България.

Ние, българските русофили сме съществена част от гаранцията, че това няма да се случи! Ние държим нишката на историята, затова сме честни с миналото и уверени в бъдещето!

Готвят ни въвличане на България във война с Русия, готвят ни български майдан, готвят ни диктатура, но ние ще издържим на изпитанието на времето, защото колкото и да е силно злото тактически, доброто стратегически ще победи!

Изпитвайки гордост, че българското русофилство е инициатор за създаването на организираното международно русофилско движение, ние, заедно с нашите сестри и братя русофили от други страни, се обръщаме към международната общественост със следните думи:

 нашето Движение е отговор, силен и категоричен, на разделението в света; съпротива срещу стремежа за световна доминация; упование и защита на многополярността и традиционните ценности;

нашето движение е нова площадка за световен диалог;

нашето движение е войник на доброто, на справедливостта, на взаимното уважение между народите, на защитата на националните идентичности по света, на всяко национално достойнство.

- ние, русофилите, ще сеем доброто, разумното е вечното.

Ние, русофилите, обединени в наше международно движение призоваваме:

- да бъдат разрушени фобиите! Да бъде обезсилена алчността! Да бъде победен болният стремеж към господство!

НЕ на света на взаимните унижения! НЕ на света на санкциите!

Това казваме, ние русофилите! И го казваме ясно, гордо и смело:

„С Русия в сърцето към един по-добър, по-човечен и по-успешен свят!“

16.09.2023
гр.Калофер

Република България

Статията е прочетена 1077 пъти
Назад към брой 206Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024