ПРИКАЗКАТА ЗА НАИВНИЦИ в брой 205

ПРИКАЗКАТА ЗА НАИВНИЦИ
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Приказката за „вълшебната /захарна/ пръчка“– наречена ЕС, дори за идиотите, приключи с Брекзита на Великобритания. А другата „Близалка“ от Прехода, наречена НАТО, се е превърнала в „яка тояга“ за цялата нация, която ни се стовари на главата. Чрез втвърдения от „посолството“ предателски курс на т.нар. „Сглобка“, ще изнасилят българския народ и ще вкарат страната ни във война с Православна Русия. Защото България, фактически вече е включена във войната по смисъла на международните договори и решенията на САЩ за статута на „Черно море“.Основната тема „скъпи бедни и богати, неолиберални, леви, десни, патриотични, хомосексуални и серопозитивни… братя и сестри – Българи, единствената тема днес е ВОЙНАТА! Няма друга, по-голяма и значима тема, няма по-реална заплаха от нея.

„Докато тези продажници отвличат вниманието ни с празни приказки за „конституционни реформи“, „насилието срещу жени“, „съдебни реформи“ и прочее алабализми /НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, ПАМЕТНИЦИ ЩЕ МАХАТ, ЩЕ ОСКВЕРНЯВАТ ИСТОРИЯТА И НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО…/, складовете с боеприпаси и оръжия на Българската армия се опразват със страшна скорост.“– заявяви един експерт днес и е категоричен, че „…От тези оръжия, България повече никога няма да има докато е член на НАТО.“

Това ни лишава завинаги от възможност да се защитим от каквато и да било военна заплаха, като  ни обрича от тук нататък България /унизена, ограбена и изнасилена/, да стои на колене и като колониална територия да обслужва чужди интереси!

Всичко останало са приказки за наивници!

Коалицията на войната изпраща нашите оръжия с цел унищожаване на наши духовни и православни братя руснаци. Ние не сме против нашите братя в Украйна, ние сме против войната и участието ни в нея! И това е исконно и естествено поведение и позиция на нормални хора.

И всичко това, цялата тази „АЛА $ БАЛА“ се случва от „наше“ име и за „наша сметка“. Дори вече никой не се свени да прикрива мерзките си помисли зад някакво благоприличие. Какво по-отвратително отношение към нацията и националните интереси може да има от тази престъпна „СГЛОБКА“ за ликвидиране суверенитета и въвличането на България в братоубийствена война.?! Съглашателство на изкуствени партийни субекти /проекти/, които възникнаха на практика, върху отвращението на народа от съществуващото мутренско статукво – „ДБ“ акустира срещу Доган и ДПС на Росенец, а „ПП“, заченати в грях „смазаха „ГЕРБ“ и Корупцията“… Същите, днес съвокуплени и венчани от  своя „КРЪСТНИК“ от „Козяк“, водени от „Светофара Пеевски“ – предопределят съдбините на народа си!  Вкарват ни в бездната на войната, в невъзможност да спасим децата си, във вековни дългове, бедност и смърт, а ние им даваме мълчаливото си съгласие…

ТОВА ЛИ ИСКАМЕ, БЕДНИ МИ НАРОДЕ!!!

Като гражданин и личност пледирам и призовавам за граждански протест и подкрепям създаване на организация за протести и оставка на този антибългарски кабинет на войната!

Нека се обединим около обща антивоенна кандидатура за кмет на софия!

Ако това е Ваня Григорова – нека още утре поведе инициативата за мир и неучастие на България във военни действия и ползването на територията й за такиви!

Нека подкрепим само кандидати за кметове, които ясно застават против участието на българия във войната!

Статията е прочетена 787 пъти
Назад към брой 205Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024