Позиция на ИБ на ПП „Русофили за възраждане на отечеството“ по повод на ареста по политически причини на наш съмишленик в брой 204

Позиция на ИБ на ПП „Русофили за възраждане на отечеството“ по повод на ареста по политически причини на наш съмишленик
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

На 18.07.23 г., сутринта нашият симпатизант и съмишленик Григор Димов от Пазарджик беше арестуван по повод на пост в месинджър, отправен на личната ФБ – страница на министъра на отбраната Тодор Тагарев.

Ето и конкретният текст: „Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната започна през 2014-та, когато американците, на които ти удобно си се надупил, превзеха Украйна чрез преврат, след като свалиха Янукович и издигнаха Порошенко.

А ти си един предател. Та ти, изменнико, един патрон оставил ли си в тези складове, че сега, майцепродавецо, ще раздавате българските боеприпаси?

Кои сте вие, бе? Кои сте вие? Зомбирани фашизирани елементи, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш как свърши всичко това предния път?“

На изречените думи, чрез които Григор Димов е изразил своя политическа позиция, властта реагира с арест а съдът квалифицира като „заплаха за убийство“.

Декларирайки морална и политическа подкрепа на г-н Димов, ние, членовете на ИБ на ПП РВО ще заявим с други думи същото: г-н Тагарев е слуга на чужди интереси, г-н Тагарев е предател на изконни български ценности, г-н Тагарев е в ядрото на една фашизираща се власт, за която собственото мнение, различно от официалното, е престъпление!

Препоръчваме на тази фашизираща се власт да направи специален сайт по модела на украинския сайт „Миротворецъ“ и всеки, който осъжда войната на колективния Запад срещу Русия, да бъде качен и представен за враг на България! На тяхната България, която няма нищо общо с преобладаващото положително отношение на българския народ към руския народ! И така, както украинците чрез своя „Миротворецъ“ заклеймиха и на практика произнесоха присъда за нашия почетен председател Николай Малинов, председателя на Общопартийния контролен съвет на ППРВО  бригаден генерал о.р. Димитър Шивиков и за члена на ИБ на нашата партия Максим Суворов, така и фашизиращата се българска власт да ни посочи с пръст на свой сайт като граждани, които остро осъждат евроатлантическата слугинска политика на официална България!

Ние, членовете на ИБ на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“, подчертавайки отново своята морална и политическа подкрепа за Григор Димов, сме готови да носим последствията на своята ясна, честна, анти-евроатлантическа политическа гражданска позиция!

Главен секретар на ПП РВО: Валентин Григоров

Статията е прочетена 880 пъти
Назад към брой 204Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024