RoboAds представи революционен робот за мобилна външна реклама в брой 202

RoboAds представи революционен робот за мобилна външна реклама
Категория: Сърцето, душата

Самоходният интелигентен дисплей RA-200 очертава бъдещето на интерактивната мобилна външна реклама.

RoboAds са един от най-бързо развиващите се лидери в индустрията на роботиката за дигитални рекламни дисплеи. Стартъпът със седалище в Пало Алто е създаден през 2018 година. Използвайки авангардни технологии и висококвалифициран екип от експерти, амбициозният разработчик на роботи произвежда оригинални рекламни решения за дигитални рекламни пана. Първият търговски робот на RoboAds – RoboSignage, представен през май 2021 г., е специално проектиран за вътрешна (indoor) реклама и виртуално телеприсъствие.

Роботът може да бъде разположен на обществени места като летища, молове, търговски изложения, метростанции и други зони с голям трафик. Докато се движи самостоятелно из пространството, той показва реклама и позволява на потенциалните потребители да се свързват чрез виртуални видео разговори с агенти за обслужване на клиенти.

По време на Step Conference в Дубай в края на февруари RoboAds представиха и своя най-нов и най-усъвършенстван робот RA-200.

RA-200 е най-усъвършенстваният робот-дисплей, който е проектиран да увеличи максимално въздействието на мобилното рекламно изживяване в закрити пространства или навън. Снабден с три 55-инчови 4K цифрови дисплеи, този нов робот може да се движи сам, да изучава околната среда да и навигира из нея самостоятелно. Автономният робот е програмиран да се движи свободно, привличайки вниманието и ангажирайки целевата аудитория. Прикрепената към него камера осигурява в реално време визуална връзка с оператор, който може да наблюдава дейността му от разстояние и дори да инициира видео разговор на живо на един от или на всичките му три екрана.

Предизвикателството пред експертите на RoboAds беше да използват предимствата на автономните мобилни роботи, оборудвани с най-новите визуални технологии, за да взаимодействат и ангажират целевата аудитория на открито или в големи закрити пространства. След години на научноизследователска и развойна дейност, те успяха да създадат ново изживяване извън този свят, което на практика революционизира рекламата с дигитални табели.

Една от най-модерните характеристики на RA-200 е неговата иновативна интелигентна мобилност на закрито и на открито. RA-200 е изключително подходящ за корпоративни събития, конференции и търговски изложения представяния на продукти, молове или други оживени обществени места.

„RA-200 е проектиран да повиши осведомеността за марката, прецизното насочване и ангажираността на клиентите, които са основните елементи на рекламата с дигитални дисплеи“, обясни Фейсал ЕлЧамаа, главен изпълнителен директор и основател на компанията. „С уникална способност да привлича вниманието и да взаимодейства с целевата аудитория, RA-200 дава възможност на марките, оформя ангажираността на клиентите и води до действие.“ Фейсал ЕлЧамаа има вълнуващи планове за бъдещето на своята компания: „Ще продължим да развиваме роботиката в рекламните технологии, като поставяме нови стандарти в нашата бързоразвиваща се индустрия.“

материалът е предоставен от Аутдор Медиа Тийм

Статията е прочетена 918 пъти
Назад към брой 202Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024