ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ - част 19 в брой 22

ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ - част 19
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

Телепатичен разговор със Зихара Зетрон – звездно-метеорен индивид от пето измерение

Съзвездието Северен кръст, наречено още Лебед, е символ на християнството. Съществата, които живеят там, се наричатзвездно-метеорни индивиди. Те са в петото измерение и черпят информация направо от Вселенските записи. Интересна е легендата за това съзвездие в древногръцката митология.
Връзката с един от тези представители, който се нарича Зихара Зетрон, е осъществена чрез телепатичен контакт.

- Вярно ли е, че Нефертити има извънземен произход?

- Марсианка. Носи космически гени на марсианците. Намеса на извънземен разум има в нейното същество и владичество. Запазва висшата йерархия на египетските божества. По произход е ментално същество на VІІ–та цивилизационна вълна. Достига временно земните измерения. Получава указания свише по въпроса за управлението и властта, както и подкрепа. Напълно се превъплъщава в ролята си на царица. Да, извънземна цивилизация я поставя да управлява. Тя властва умело под наставленията на своите безсмъртни покровители. Нейната фигура носи белезите на марсиански характер, на волева жена от високоразвита в умствено отношение цивилизация, но без особени емоции. Нефертити се покланя на марсианските божества. Подготвя нашествието на извънземна цивилизация, но се проваля заради земно увлечение. Полага основите на чувствения избор. Намеренията й се оказват недовършени.

- Има ли някаква загадка около Мона Лиза на Леонардо?

- Леонардо рисува реалистичен портрет на жена без особена външна привлекателност, за да подчертае важни детайли в нещо характерно, в случая - по-удължена физиономия на асиметрично лице. В асиметричността е закодирана нейната характерна загадъчност. Безспорен женски образ, но некрасив, за да внуши, че не само красотата е в центъра на изображението, че и несъвършенството в асиметричните пропорции не само е достойно да се изобрази, но изисква повече майсторство. Асиметричното, като резултат от несъвършено човешкото, е негов мотив, вътрешен мотив на художника да се спре на този женски образ и да го извае съвършено. Загадъчната усмивка на Мона Лиза е резултат на несъвършенството, изразено чрез асиметрия. Тук се очертава темата за смисъла на изкуството извън границите на съвършеното.

Статията е прочетена 1058 пъти
Назад към брой 22Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024