„В сянката на прехода“ в брой 202

„В сянката на прехода“
Категория: Сърцето, душата

На 20.05.2023 г. в читалище „Антон Страшимиров” в гр. София, членът на НПС на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ полк. о.з. Марко Петров представи своята четвърта книга „В сянката на прехода ”. „България е по-силна заедно с Русия“ е мотото на книгата.

Тя бе представена от доктор Атанас Панчев –  директор на Издателска къща „Новата цивилизация“. Издателството е с 20-годишна история, издава в. „Квантов преход“ и   досега е  издало над 350 книги, посветени на Русия и на българската история.

Присъстващите бяха приятно изненадани от малката музикална програма, изнесена от Георги Икономов и Надя Стоименова – двамата лауреати на множество национални и международни награди. Те изпълниха популярни руски и италиански песни. Николай Захариев - певец и композитор, изпълни на рояла няколко собствени композиции, с което разчувства публиката.

Присъстваха професор Пламен Братанов, професор Никола Аврейски, доктор Радко Ханджиев, представители на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ и НД „Русофили“, както и  представители на културен клуб към НД „Русофили“–  С любов към България и Русия.

След традиционните автографи, интелектуалците посетили събитието, се насладиха на червеното и бяло вино от престижна българска изба.

Статията е прочетена 1084 пъти
Назад към брой 202Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024