Защо Радев не се обади на Путин за газа?  в брой 194

Защо Радев не се обади на Путин за газа?
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Николай Малинов:

- ЗАЩО РАДЕВ НЕ СЕ ОБАДИ НА ПУТИН ЗА ГАЗА?
- Дойде един чиновник от САЩ и спря идеята

За какво е разговарял Николай Малинов с външния министър на Руската федерация Сергей Лавров в Москва? При анализа на критичната ситуация в момента, Лавров задава въпрос към Запада: „А сега накъде?“

През 2014 г. цели 74% от страните в ООН подкрепиха документ срещу Русия, а сега само 30%. Тоест 2/3-ти са били „срещу“, а сега 2/3 са „за“ Русия.

Западът изгражда желязната стена, зад която остава не само Русия, но и Китай, и Индия.

България отново е пионер в идеята за международното русофилство. На 25 септември ще се проведе Съборът на русофилите в Калофер,  след като няколко кмета отказаха Събора.

България трябва да смени геополитическата си ориентация и да излезе от НАТО и ЕС или най-малкото да предоговори членството си в ЕС. България трябва да загърби джендърската политика и да се обърне към традиционните семейни ценности, силна държава и многополюсен свят.

Не може една държава, Америка, да командва всички. В Европа няма суверенни държави.

Излъгаха ни с Македония. ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДАДОХА МАКЕДОНИЯ, НЕ СА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ! НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛ НИКОГА, ЧЕ ЩЕ ПРЕДАДАТ МАКЕДОНИЯ! ТОВА Е АБСУРДНО!

Министър-председателя го бият със снежни топки на Шипка, а той си мисли, че Божия роса му капе на главата.

Ние от „Русофили“ издигаме лозунга за в пъти по-евтин газ и ток. Ние контактуваме с нашата партньорска партия „Единна Русия“. Аз също персонално мога да помогна с договора с "Газпром" с България, зная на коя врата да почукам. Проблемът на България е геополитически на първо място, не е социално-икономически. Като вкараме инвестиции от Изтока, ще живеем при много по-ниски цени.

Някой покани ли "Газпром" в София? Явно българските чиновници не знаят на кого да пишат! КОГАТО ДОЙДЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ТЕ ЗАЯВИХА, ЧЕ ЩЕ РАЗГОВАРЯТ С "ГАЗПРОМ". НО ПРЕДИ 20 ДНИ ДОЙДЕ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ЧИНОВНИК И ИМ КАЗА ДА НЕ ГО ПРАВЯТ. И ОТ ТОГАВА НЕ ЗНАМ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ДА СЕ Е ОБАДИЛ НА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ МИНИСТЪРЪТ НА ЕНЕРГЕТИКАТА ДА СЕ Е ОБАДИЛ НА РУСКИЯ МИНИСТЪР?

Ако САЩ предизвика още по-дълбок конфликт в Източна Европа, Европа ще бъде съсипана, а САЩ ще си оправи икономиката.

НАШИТЕ НОВИ АМЕРИКАНСКИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ПОДКЛАЖДАТ РУСОФОБИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ПОДКЛАЖДАТ И БЪЛГАРОФОБИЯТА В РУСИЯ. ТОВА Е СЪЩИЯТ ЦЕНТЪР, КОЙТО РАЗДЕЛЯ МАКЕДОНИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ, КОЙТО РАЗДЕЛЯ УКРАЙНА ОТ РУСИЯ И ЧЕРНА ГОРА ОТ СЪРБИЯ.

Президентът ПУТИН ОБИЧА БЪЛГАРИЯ. Той е православен човек. Той е от тези, които в детайли познават политическата картина в България и каузата „България“!

Статията е прочетена 2458 пъти
Назад към брой 194Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024