Спирането на обезлюдяването и подобряването на инфраструктурата в Хасковско ще бъдат приоритетни за "Русофили за възраждане на Отечеството" в брой 193

Спирането на обезлюдяването и подобряването на инфраструктурата в Хасковско ще бъдат приоритетни за "Русофили за възраждане на Отечеството"
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Спирането на обезлюдяването и подобряването на инфраструктурата в Хасковско ще бъдат приоритетни за "Русофили за възраждане на Отечеството"

За нас приоритетни в тази кампания ще бъдат спирането на обезлюдяването и изход от демографската криза, и подобряването на инфраструктурата в област Хасково. Това каза след регистрацията на партия "Русофили за възраждане на Отечеството" водачът на листата за 29-и МИР-Хасково Желю Желев.

С висше военно образование е, бил е началник на "Военна полиция" в Хасково и Кърджали и начело на бежанските центрове в Пъстрогор и Харманли, има и две задгранични мисии като военнослужещ - в Афганистан.

Държава, която не развива пограничните си райони, е обречена на гибел, смята Желев. Точно такава е ситуацията в нашия район, посочва кандидатът. По неговите думи жизненият стандарт на хората от традиционно земеделския регион може да бъде повишен чрез реализация на селскостопанската продукция на руския пазар, към който, според него, трябва да възстановим износа си.

Листа на "Русофили за възраждане на Отечеството":

1. Желю Желев

2. Станислав Василев

3. Елена Ангелова 

4. Никола Декало

5. Кирил Аспарухов

6. Ангел Георгиев

Статията е прочетена 770 пъти
Назад към брой 193Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024