Д-р Светлана Лакова - водач в 4-и Великотърновски МИР и 7-и Габровски МИР - НИЕ ПАК СМЕ ТУК! в брой 193

Д-р Светлана Лакова - водач в 4-и Великотърновски МИР и 7-и Габровски МИР - НИЕ ПАК СМЕ ТУК!
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Няма да се откажем да се борим за запазване на общочовешки ценности и морал! Семейството, вярата, родът и РОДИНАТА са наши приоритети!

Запазването на държавата България е приоритет номер едно!

Ние пак сме тук! – За да разберат българските граждани, че промяната, съхраняването и оцеляването на България е в собствените им ръце.

Ние пак сме тук! – За да ви провокираме да преодолеете страха. Страхът е основният ограничител на човешкото действие! Страхът от липса на доходи, липса на сигурност, от зависимости, липса на вяра.

Преодолейте страховете си и излезте да гласувате на 02 октомври 2022 г.!

Гласувайте осъзнато и с разум, за да я има България – мирна, свободна и независима!

Днес обществото преминава от една криза в друга. За една година народните избраници показаха невъзможност за управление и неспособност да запазят националната сигурност. Опасността е над нас!

Липсата на професионална компетентност, опит и държавническа мисъл доведоха България до политическа и конституционна криза. Отново задоволяването на личният интерес , егото и благинките на нашите избраници не позволи да се изберат приоритетите и посоката за съхраняването и оцеляването на България.

За кой пореден път хората повярваха на обещания, повярваха на визията , а не прочетоха съдържанието?

Всеобщо е мнението на хората, че няма кой, всички са еднакви. „Всички са маскари.“ Апатия е завладяла всички.

Ние българите имаме едно много ценно качество, не се предаваме, през нашата многовековна история сме доказали, че можем да оцеляваме и вярвам, че отново ще го направим!

Как?

Като се върнем към нашата древна и славна история. Като се поучим от примерите на нашите герои, като повярваме, че можем да бъдем, да ни има, можем да бъдем силни!

Като вървим рамо до рамо с поколенията млади, стари, опитни и доказали се личности. Растежът е постижим само с приемственост, признание и положително и дългосрочно целеполагане за постигане на резултатите, за да я има България!

Нима Левски щеше да оцелее, днес? Как щяхме да се отнасяме с намеренията и ценностите на капитан Петко войвода? Примерите са многобройни.

Днес Левски щеше да бъде неразбран. Колко от Вас щяха да го последват? Колко от Вас щяха да рискуват живота си за родината, за семейството и за децата си, за да сме част от картата на Европа и Света!

Земя като една човешка длан,

Земя на кръстопът,

Земя, апетитна за много империи, но земя успяла да бъде съхранена до днес. Държава горда и справедлива има я и ще има и за напред!

Ние не искаме бойни ракети да прелитат над въздушното ни пространство!

Ние не искаме робство и подчинение на англосаксонският сценарий за заличаване на България!

Ние не  искаме джендърско общество и промиване на съзнанието на нашите деца, не подмяна на текстовете в класическата и съвременна литература, за да е в синхрон с Истанбулската конвенция!

Ние сме за традиционното семейство включващо мъж, жена и деца.

Ние сме за традиционното единоначалие, заложено ни от природата. Хармония и развитие на човечеството като част от цялото.

Ние вярваме, че българските граждани ще чуят нашите послания ще послушат вътрешното си усещане и ще излязат да гласуват на 2 октомври 2022 г. за да я има България!

Ние пак сме тук!

Ние пак ще бъдем тук и след 2 октомври 2022 г. и ще отстояваме принципите си за по-доброто съществуване на хората, за да сме част от цялостната борба за съхраняването на човечеството!

Статията е прочетена 1705 пъти
Назад към брой 193Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024