Украйна винаги е била част от плана на САЩ за смяна на властта в Русия в брой 189

Украйна винаги е била част от плана на САЩ за смяна на властта в Русия
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

27.04.2022

 

Пред испанската преса американският режисьор описва САЩ като „доберман, методично животно убиец с много пари“, съобщава ТАСС.

Американският кинорежисьор Оливър Стоун смята, че контролът над Украйна винаги е бил част от плановете на САЩ. Това мнение той изрази в интервю за испанската преса. Според режисьора, цитиран от Diario във вторник, именно Съединените щати са провокирали този конфликт, защото това, което направиха, е „преврат в Украйна за установяване на прозападно правителство“. „До този момент Украйна беше неутрална и това е важно да се помни, - казва той. - Изведнъж Русия стана враг.“

Според Оливър Стоун „Украйна е част от американския план, винаги е била.“ „Това искаха през 2014 г. с този държавен преврат“, подчертава режисьорът. „Те получиха това, което искаха: тласнаха ги срещу Русия.“ Според него „те искат да сменят режима в Руската федерация, да отстранят Путин“ и „да стигнат до ресурсите на Русия на определена цена“.

„Ние си създаваме врагове, за да продължи всичко да работи“, добави Стоун. „Страната се нуждае от стратегия за напрежение, защото напрежението кара света да се движи, а производителите на оръжие са щастливи, защото продават оръжия на тези държави“.

Американският режисьор определя руския лидер като „разумен, спокоен, внимателен човек“, добавя ТАСС.

Източник: „Гласове“, Епицентър

Статията е прочетена 2147 пъти
Назад към брой 189Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024