ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ - част 17 в брой 20

ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ - част 17
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

Зихара Зетрон отговаря на въпросите

- Химиотерапия и лъчетерапия. Имат ли алтернатива?

- Напълно да се изключат от лечението. Те са убийствени за вашето физическо и фино тяло, те поразяват и убиват.

Животът трябва да се постави на друга основа, тогава ще има подобрение. На основата на положителна нагласа към света. Отрицанието е болест. Повече се разболявате от негативизъм. Носите отрицанието в себе си и то ви убива. Да се утвърждава, да се мери с доброто. Да се иска прошка. Това са духовните механизми.

За лечение на онкоболни: Взема се поне една година мед, смесен с билката слез, стрита на прах, ако е суха, или смляна, ако е прясно откъсната. Приема се от 3 до 5 пъти на ден на гладно. Да се пие на ден по 1 чаена чаша сок от бъз. Да се взема отвара от корени на коприва и чай от свирчовина. Поотделно да се пият, да не се смесват. Поне една година да се пие шипково вино, шипков чай. Да се намали теглото. Болният да се постави на диета. Повече пресни сокове да пие, по-малко храна. Масло – може, по чаша мляко - може, жълтък - непременно. Напълно да се изключи месото, токсично е. Да се пие преварена вода на гладно. На седем дни веднъж да се прави клизма. Пречистване с вода да се прави на всеки осем дни: един ден да се пие само преварена вода. Подобрение ще има.

- Египетският символ „анх”. Какво още не знаем за него?

- Символ на древни тайни практики. Разграничение между света на вечното и преходното. Извън този символ той е поставен като знак за съвършенство на идеята. Предполага се, че е символ на степента на владеене на духовни практики. Символ на превъзходството. Божествен ключ за практикуване на духовни обреди. Ползвал се е от висшите служители на властта по силата на висшеволие. Само анх ключът дава предимство и възможност за поставяне на Божествен печат.

- Камъните от Ика в Перу какъв произход имат?

- Датировката им е на повече от 5 милиона години. Дело на цивилизация от земно-космически тип, напреднала в научната област. Наименованието и се пази в известен смисъл в древните артефакти – „шанти”. Произхождат от древно племе на местни туземци, съвкупявали се с планетяни от извънземна цивилизация от Слънчевата система. Принадлежат към Поларианската раса, известна с древната си мъдрост и поставила изображения върху камъните - информация за събития и факти, характерни за техния напредък. Носят послания за човечеството на милиони години. Ползвана е рисунката като универсален знаков символ, разбираем без превод. Сътрудничеството и сътворчеството между две цивилизации е факт, независимо от коя планета идва високоразвитата цивилизация, за да предаде знания на земните жители от извънземен разум. Използва се инструментариум за преки комуникативни внушения. Напълно да се изостави идеята за самота във Вселената.

Статията е прочетена 1191 пъти
Назад към брой 20Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024